Alsof bakken op zich nog geen kunst is, gaat Matteo Stucchi nog een stapje verder. De 23-jarige Italiaanse patissier brengt zijn desserts tot leven met de hulp van miniatuurfiguren. De ene keer laat hij de lilliputters kanoën in een moelleux, de andere keer lijkt het alsof de figuurtjes de desserts zelf vervaardigen, met drilboor en hijskraan. [naar artikel]
Hebt u zich ooit afgevraagd hoe een kameleon ter wereld komt? Dankzij dit filmpje op de Facebookpagina van 'The Reptile Report' is uw [naar artikel]
Patisseriechef Ben Churchill werkt in een restaurant waar hij zich aan het vaste menu moet houden, maar dat houdt hem niet tegen om in zijn vrije [naar artikel]
Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]
Een volle asbak. Een paprika die uit een bloempot lijkt te zijn gevallen. Een mandarijn met groene schimmel erop. Een schuursponsje met schuim.... [naar artikel]
Carrière maken. Kinderen. Wereldvrede. Het staat allemaal hoog op onze verlanglijst. Net zoals: onbeperkt desserts eten zonder bij te komen en... [naar artikel]
Een barbecue is niet compleet zonder dessert, maar het hoeven niet altijd marshmallows te zijn. De mierzoete sponsjes die krokant worden boven het vuur zijn zonder twijfel de makkelijkste nagerechtoptie voor bij de barbecue. Toch zijn er nog een hoop andere, wellicht iets originelere desserts die je makkelijk bereidt met behulp van een vuurtje. Bij […] Het bericht Deze drie desserts kan je makkelijk op de barbecue bereiden verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]
In onze ogen zijn alle macarons prachtig (én lekker), maar sommige zijn toch nog net iets mooier als andere. Die van Meghan Rosko zijn echte [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.