Er komt een dag waarop Erwin Mortier dit land verlaat. Wat moedeloos, misschien verjaagd: 'Wil ik wel blijven waar men me het zo moeilijk maakt?' Dat wordt dan een fiscaal en dus politiek statement van de schrijver die net in Frankrijk de prijs voor het beste buitenlandse boek heeft gekregen. 'Een boek is altijd een brief.' [naar artikel]
Na het faillissement van zijn gezelschap Theater aan de Stroom is Steven De Lelie (42), alias Rikki uit ‘Lili en Marleen’, geen voltijds acteur... [naar artikel]
Het Heistse hamburgerrestaurant Hamburg brengt hulde aan ex-Rode Duivel Radja Nainggolan met een naar hem vernoemde burger. [naar artikel]
Speciaal voor Nederland introduceert de Amerikaanse fastfoodketen Burger King een eigen variant van de Hollandse frikandel. Alleen net even anders... [naar artikel]
Burger King verkoopt sinds kort plantaardige hamburgers, maar dat die op dezelfde bakplaat worden bereid als de gewone hamburgers, is bij een veganistische klant niet in goede aarde gevallen. Ook bij ons wordt de vegetarische burger op dezelfde bakplaat bruin gebakken. [naar artikel]
Vrijdagavond brak er brand uit bij hamburgerzaak Burgermeesters in de Brugstraat in Wevelgem. Uitbater Arie Maillard bluste de eerste vlammen, de brandweer zorgde dat alle gevaar week. Al met al bleef de schade beperkt. [naar artikel]
Fastfoodgigant Burger King laat met een opvallende nieuwe campagne zien fel tegen het gebruik van bewaringsmiddelen te zijn. In een video... [naar artikel]
De klassieke festivalfood zoals frietjes met mayonaise heeft élk festival, en zo ook Pukkelpop. Maar wat is daarnaast de moeite om echt geproefd te hebben tijdens het festivalweekend? En hoeveel betaal je ervoor? Onze journaliste zocht het uit en vond 5 toppers voor op je lijstje die je geld meer dan waard zijn én Jonas Lips trok voor TikTok de weide op, op zoek naar wat de jeugd precies eet. [naar artikel]
Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.