Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jeroen Meus maakt kalfskotelet romesco met gebraiseerde prei

14/11/2016 - 17:33
"Salsa romesco is een Catalaanse saus van geroosterde paprika's en noten, die er traditioneel gegeten wordt bij gegrilde jonge prei of lente-ui."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus maakt kalfskotelet romesco met gebraiseerde prei (14/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Salsa romesco is een Catalaanse saus van geroosterde paprika's en noten, die er traditioneel gegeten wordt bij gegrilde jonge prei of lente-ui. [naar artikel]


2. Jeroen Van Dyck heeft een nieuwe vriendin: "Ik steun Jeroen voor 100 procent" (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

?De breuk met VTM-icoon Nathalie Meskens was een bittere pil voor haarzelf én voor acteur Jeroen Van Dyck (39). Logisch, na tien jaar samen. Jeroen... [naar artikel]


3. Lezers reageren op kerstinterview Jeroen Meus: 'Mensen zoals Jeroen geven ons hoop' (15/12/2019 - Knack)

Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]


4. Jeroen Meus en Lieven Vanlommel (Foodmaker) lanceren maaltijdbox: 'Mijn vader kan niet koken, maar Jeroen en ik gaan hem helpen' (17/04/2021 - De Tijd)

02:00 Ze zaten samen op de koksschool en wilden al lang een maaltijdbox lanceren. Dat initiatief van Jeroen Meus (‘Dagelijkse kost’) en Lieven Vanlommel (Foodmaker) stootte op politiek protest. Is dat wel e... [naar artikel]


5. Jeroen Meus wint als eerste Belg de prestigieuze Johannes van Damprijs: “Klanten vragen zelfs om het vlees te snijden zoals Jeroen” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]


6. Jeroen Meus maakt tomaat-mozzarella met salsa verde (09/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Sinds je overal coeur de beuf-tomaten en buffelmozzarella kunt kopen, is zo'n bord Italiaanse 'Pomodoro e mozzarella di Bufala' plots niet veraf [naar artikel]


7. Jeroen Meus maakt ratatouillesalade met gele tomaten (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Dit is dé perfecte salade voor bij de barbecue, een mix van gegrilde groenten en sappige, rauwe tomaten. Maar je kunt deze ratatouille net zo [naar artikel]


8. Jeroen Meus maakt pièce montée van mini-donuts (08/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het leuke aan donuts is dat er geen regels zijn. Je maakt ze zo groot of zo klein als jij wilt. Ga eens voor écht feestelijk, en bouw een [naar artikel]


9. Zo maakt Jeroen Meus zijn appelmoes (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niets zo handig als een paar bokalen appelmoes in de kast. Je hoeft er maar het deksel van af te schroeven, en het eten is klaar. Sla nu [naar artikel]


10. Jeroen Meus maakt snelle pickles (22/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Pickles smaken geweldig bij allerlei stoofschotels, een pak friet of op de boterham. Een pistolet met gehakt en pickles: dat was mijn vast [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!