Tom Breels is nog maar 24, maar heeft al meer dan een jaar een wijnbar. In november 2016 opende hij in Herk-de-Stad Casa Vino. “Dat zat er al op jonge leeftijd in”, zegt hij. “Als ik met mijn ouders op restaurant ging, was ik geïntrigeerd door het belevingsaspect. Dat kijken, walsen, ruiken en proeven vond ik erg boeiend.” [naar artikel]
Vier jaar geleden opende Dirk Hendrickx in Hasselt wijn- en foodcafé L’Aperi Vino, tussen zijn reeds bestaande zaak De Goei Goesting en de toen nog niet geopende Buon’ Eatalia. [naar artikel]
Wat drinken chefs als ze zelf eens een flesje kraken? [naar artikel]
De geur van oude kast, karton of muffe keukenhanddoek blijft soms aan mijn glazen kleven. Wat doe ik daaraan? [naar artikel]
Is een verlies van één minuut en twintig seconden veel? Alexandre Vinokoerov zal vinden van wel. Al zijn concurrenten vinden het veel en veel te weinig. 'In de tijdritten heeft Vino nog de kans om dat verschil goed te maken', weet ook Mario Kummer, de ploegleider van Astana. [naar artikel]
Mag je ijsblokjes in witte wijn doen, en moet rode wijn echt op kamertemperatuur zijn om gesmaakt te worden? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.