Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

VEGAN LASAGNE MET SPINAZIE

13/04/2019 - 20:39
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Limburg smaakt naar meer: Vegan pompoenspaghetti met spinazie (27/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Deze vegan pompoenspaghetti met spinazie en champignons is een ultragezond alternatief voor je favoriete pastagerecht. Zonder vlees, zonder gluten en zonder lactose maar mét smaak! [naar artikel]


2. RECEPT Lasagne met courgette en spinazie (17/01/2023 - Gezond.be)

Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Lasagne met courgette en spinazie verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


3. Heerlijk: een lasagne zonder schuldgevoel (16/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Vandaag maakt Ellen Charlotte Marie: een lasagne met linzen, vegan en supergezond. Er kruipt wat werk in, maar als je een grote schotel maakt, heb je er meteen een aantal dagen plezier van! [naar artikel]


4. Omeletten, vegan lasagne en kruidige bloemkool: koken met Pascale Naessens volgens Moeder Natuur (18/04/2024 - Het Belang van Limburg)

“Een natuurwonder.” Zo omschrijft Pascale Naessens groenten. Geen wonder dat ze al jaren de show stelen in haar recepten. Start je dag goed met een kleurrijke omelet, geniet van kruidige bloemkool met halloumi als lunch en ga voor gezellig met een smeuïge vegan lasagne met noten en linzen for dinner. Eenvoudige, speelse, lichte gerechten – ideaal voor de warmer wordende dagen. [naar artikel]


5. Vegetarische regenbooglasagne (12/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Rode bietjes, spinazie, tomaat, pompoen, de kleurrijke ingrediënten van deze lasagne doen je de gure herfst op slag vergeten! En dan heb je nog... [naar artikel]


6. World Vegan Day | 5 Belgische topwinkels voor vegan producten (01/11/2023 - De Tijd)

07:00 Op 1 november is het World Vegan Day. Van plantbased kaas tot vegan cinnamon rolls: met het aanbod uit deze winkels kun je experimenteren met een vegan dieet. [naar artikel]


7. Pasta overbodig: lasagne van rauwe groenten (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

"Ik ben echt trots dat ik een lasagne heb gemaakt waarbij je de pastavellen niet mist. In mijn veggie lasagne zitten enkel groenten, noten en [naar artikel]


8. Hasselt als nieuw vegan walhalla: “Veganisme is meer dan een hype” (12/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Oktober is vegan-maand: ruim 4.000 Vlamingen proberen met Try Vegan een maand lang veganistisch te leven. Vegan betekent: 100 procent plantaardig eten en geen dierlijke producten gebruiken. Vegan is hip en ook in Hasselt komen steeds meer vegan-zaakjes. Na een vegan conceptstore en dessertenwinkel opende zopas met Lento het tweede plant based restaurant. [naar artikel]


9. Daarom voelen je tanden raar aan na het eten van spinazie (27/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Popeye probeert ons al jaren te overtuigen dat spinazie gezond én lekker is, maar hij vertelde er nooit bij dat je na het eten van spinazie ook [naar artikel]


10. Met of zonder pasta, met of zonder vlees, vegan of niet: 7 heerlijke recepten voor lasagne (14/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


11. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen (29/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept het product “Lasagne Bolognaise 1 kg”, dat verkocht werd in de winkels van Delhaize, terug. [naar artikel]


12. Ter Beke met halal-lasagne op exportpad (09/05/2017 - De Tijd)

01:03 Dirk Goeminne legt de lat hoog tijdens zijn laatste jaar als CEO van de vleesverwerker Ter Beke. Hij wil lasagne in China en halal-lasagne in het Midden-Oosten verkopen. [naar artikel]


13. Koken met Ian Thomas: dat is vegan hotdogs, vegan pizza en vegan hamburgers (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ian Thomas is een fervente vegan-aanhanger. Vandaag neemt hij ons mee naar de shop waar hij al zijn inkopen gaat doen om voor zijn huisgenoten te... [naar artikel]


14. Eten voor minder dan 15 euro: vegan bij Wild Project (26/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proeft hij de pannenkoekjes van spinazie met yoghurt bij vegan-restaurant Wild Project: 12,50 euro. [naar artikel]


15. Bericht uit het vriesvak: lasagne is uit, vis is in (07/04/2019 - De Morgen)

Lasagne? Vergeet het maar, in [naar artikel]


16. Voedingsbedrijf in ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Nieuwsblad)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


17. Voedingsbedrijf heeft ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


18. Plantaardig beginnen eten? November is dé maand om vegan een kans te geven (29/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Op 1 november is het World Vegan Day en eveneens de start van de Try Vegan-maand. Met deze campagne willen EVA vzw en BE Vegan mensen ondersteunen om de komende weken meer plantaardige voeding op het menu te zetten. Al meer dan tienduizend Vlamingen zijn enthousiast. [naar artikel]


19. Wetenschappers creëren spinazie die bommen kan opsporen (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT) heeft een variant op spinazie gemaakt die aangeeft of ze wordt blootgesteld aan [naar artikel]


20. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen wegens niet genoeg gekookt (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept de ‘Lasagne Bolognaise 1 kilogram’ uit Delhaize terug. Het voedsel is mogelijk niet genoeg gekookt, waardoor de houdbaarheidsdatum niet gegarandeerd kan worden, zegt producent FreshMeals, onderdeel van de voedingsgroep Ter Beke. [naar artikel]


21. 500 bezoekers genieten van vegan food (17/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Dat vegan eten hip is, kon je zondag 15 augustus merken in de Sint-Lutgartsite in Beringen. Die dag werd de eerste editie van V-days georganiseerd door Vegan Options, een foodbar die gelegen is op de site zelf. “Om vegan meer bekendheid te geven organiseren we deze V-days”, zo vertelt Paul Dingens. “En met succes want we mochten een 500-tal mensen ontvangen. Zij konden genieten van vegan frietjes, vegan stoofvlees, steaks, vol au vegan, shoarma en nog veel meer. En natuurlijk kon je op de eerste V-days ook terecht voor de nodige info en allerlei verkoopstandjes.” Tijdens het eten konden de aanwezigen genieten van leuk streepje muziek. [naar artikel]


22. Maak je verse lasagne intenser en smaakvoller met deze simpele ingreep (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Mamma mia, lasagne is misschien wel het beste dat de Italianen ooit bedacht hebben. Wij maken een ‘back to basics’-versie met een vleessaus die we... [naar artikel]


23. Vader en zoon maken hele lasagne zelf, van graan tot afgewerkt product (01/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Naast het Fotomuseum is een lasagnerie geopend, een zaak waar lasagne de eerste viool speelt. Vader en zoon Luc en Stijn Leys gaan er ver in: ze malen zelf graan tot bruikbare bloem voor de lasagne: verser kan niet.“Ik heb goed twee jaar aan het concept geschaafd”, zegt Stijn Leys (27). “Ik wilde origineel uit de hoek komen en vooral iets doen wat nog niet werd gedaan. Daarom dus een lasagnerie. In Leuven en Gent heb je ook wel restauranthouders die met lasagne bezig zijn, maar de ene doet er nog pizza bij en de andere houdt het niet zo vers als wij.” [naar artikel]


24. OPROEP. In welke Limburgse restaurants kan je lekker vegan eten? (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Veganuary moedigt mensen aan om het jaar vegan te starten en in de maand januari geen dierlijke producten te consumeren. Maar waar in Limburg kan je terecht voor een lekker vegan etentje? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!