De Morgen

Droomfinale in Copa America?

13/04/2019 - 23:12
"MARACAIBO l Brazilië speelt zondag de finale van de Copa America, het Zuid-Amerikaanse voetbalkampioenschap voor landenteams. In de halve finale schakelde het Uruguay uit na strafschoppen."

1. Copa America – Japan verrast tegen Uruguay in Copa América (21/06/2019 - Metro)

Het nationale voetbalelftal van Japan heeft een verrassend gelijkspel laten noteren tegen Uruguay in de Copa América: 2-2. Koji Miyoshi was dé man aan Japanse zijde. Hij scoorde twee keer. Uruguay moest tot twee keer toe terugkomen van een achterstand. Na een half uur spelen zorgde oud-Ajacied Luis Suárez voor de 1-1, nadat Miyoshi in […] Het bericht Copa America – Japan verrast tegen Uruguay in Copa América verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Copa America – Peru verrassende finalist Copa América (04/07/2019 - Metro)

Peru heeft zich geplaatst voor de finale van de Copa América. De Peruanen verrasten in het Braziliaanse Porto Alegre Chili met duidelijke cijfers: 3-1. Voor Peru scoorde Edison Flores in de 21e minuut de openingstreffer. Yoshimar Yotún verdubbelde nog voor rust de voorsprong. Feyenoorder Renato Tapia speelde de gehele wedstrijd bij Peru, dat in de […] Het bericht Copa America – Peru verrassende finalist Copa América verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Droomfinale in Copa America? (13/04/2019 - De Morgen)

MARACAIBO l Brazilië speelt zondag de finale van de Copa America, het Zuid-Amerikaanse voetbalkampioenschap voor landenteams. In de halve finale schakelde het Uruguay uit na strafschoppen. [naar artikel]

4. Copa Libertadores – River Plate wint vierde keer Copa Libertadores (09/12/2018 - Metro)

River Plate heeft voor de vierde keer de Copa Libertadores gewonnen. Na het 2-2 gelijkspel in de heenmatch in het stadion van Boca Juniors trok River Plate na verlengingen met 3-1 aan het langste eind in het met 72.000 fans gevulde Santiago Bernabeustadion van Real Madrid. Er waren bijna 4.000 politie- en private veiligheidsagenten opgetrommeld […] Het bericht Copa Libertadores – River Plate wint vierde keer Copa Libertadores verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Copa Libertadores – Flamengo pakt Copa Libertadores in slotminuten (23/11/2019 - Metro)

Flamengo heeft zaterdag na een memorabele slotfase de Copa Libertadores veroverd. De Braziliaanse ploeg keek in de finale tegen titelverdediger River Plate lang tegen een achterstand aan, maar in de laatste minuten bezorgde Gabriel Barbosa met twee doelpunten Flamengo echter de eindzege in het belangrijkste Zuid-Amerikaanse bekertoernooi. Het werd 2-1. River Plate stond in het […] Het bericht Copa Libertadores – Flamengo pakt Copa Libertadores in slotminuten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. LIVESTREAM FINALE COPA DEL REY. Geen Van der Heyden bij Mallorca, wie schrijft 122ste Copa del Rey op zijn naam? (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

In Spanje staat de finale van de Copa del Rey op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Estadio de la Cartuja in Sevilla. Athletic Bilbao neemt het op tegen Mallorca. Siebe Van der Heyden start op de bank. Schitteren de gebroeders Williams? Kijk live op HLN, of volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

7. LIVESTREAM FINALE COPA DEL REY. Finale op gang getrapt: wie bemachtigt 122ste Copa del Rey? (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)