Raw food is hot. Matthew Kenney (52), de vader van de 'plant based raw food kitchen', volgens sommigen ook. Het zal wel aan die groentjes liggen. Wij gingen in L.A. op zoek naar de man achter de hype. 'Mijn guilty pleasure? Een avocado.' [naar artikel]
Nog maar net is Tournée Minérale afgelopen of daar is de volgende marathon al. Vanaf 1 maart kun je weer deelnemen aan Dagen Zonder Vlees. [naar artikel]
Het vegan en raw-food restaurant Eten vol leven op de Minderbroedersui sluit op 11 maart de deuren. Het is in Antwerpen de enige zaak die zich volledig toelegt op raw-food, het serveren van eten zonder dat daar enige vorm van koken of bakken aan te pas komt. “We blikken terug op een mooi, maar intensief avontuur. Nu is het tijd om het concept te hertekenen”, zeggen eigenaars Tom Leenders en Sarah Leisdovich. [naar artikel]
Buiten fijne danceplaatjes, ongelofelijk mooie decoratie en een pak schoon volk is Tomorrowland ook een plek waar je lekker kunt eten. De organisatie koos volop voor kwalitatieve street food, vanuit alle hoeken van de wereld. [naar artikel]
Onder meer Delhaize De Leeuw en Ikea Food Belgium hebben een Food Waste Award gewonnen. Die onderscheidingen voor de beste ideeën om voedselverlies tegen te gaan, zijn voor de tweede keer uitgereikt in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel. [naar artikel]
Flanders' FOOD is het innovatieplatform voor de Vlaamse agrovoedingsindustrie. Samen met de leden-bedrijven, onderzoeksinstellingen, verenigingen en federaties vormt het de speerpuntcluster agrifood. Die ondersteunt voedingsbedrijven in het initiëren, uitdenken en implementeren van innovaties in voedingsproducten, productiesystemen en nieuwe business concepten. The post Z-Food Innovation: Flanders FOOD 15/02/24 appeared first on Trends. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.