18/11/2016 - 22:37
"94 minuten lang leek Club Brugge op weg naar een derde gelijkspel op rij. Tot een domme duwfout in de zestien op Vossen. De sluipschutter van"

1. Vossen bezorgt Club eerste zege in tien jaar op Stayen met penaltygoal in minuut 94 (18/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

94 minuten lang leek Club Brugge op weg naar een derde gelijkspel op rij. Tot een domme duwfout in de zestien op Vossen. De sluipschutter van [naar artikel]

2. Vossen bezorgt Club de zege op Stayen (18/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Veel gekibbel, maar weinig voetbal vrijdagavond op het kunstgras van Stayen. STVV speelde heel defensief, en zorgde voor gefrustreerde Bruggelingen. De wedstrijd dreigde op 0-0 te eindigen, maar in de slotfase kreeg blauw-zwart nog een penalty. Jelle Vossen trapte die binnen: 0-1. [naar artikel]

3. Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Goddeloos. Hoe zou Antwerp het zonder Dieumerci Mbokani doen? De vraag stellen is ze beantwoorden. Bekijk de eindstand en u weet genoeg. De Great... [naar artikel]

4. ‘Goddeloos’ Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

5. Club en Vossen: Er is géén probleem-Vossen (09/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Ja, hij speelde - net als Diaby - een slechte match tegen KV Oostende. Neen, Jelle Vossen (27) staat bij Club Brugge niet ter discussie. En [naar artikel]

6. Rooney bezorgt Everton punt na penaltygoal in slotminuut (15/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Everton blijft op de sukkel in de Premier League. 'The Toffees' kwamen op de achtste speeldag niet verder dan een 1-1-gelijkspel bij Brighton &... [naar artikel]

7. Praet gidst Sampdoria met assist voorbij Atalanta -Rooney bezorgt Everton punt na penaltygoal in slotminuut (15/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sampdoria heeft op de achtste speeldag in de Italiaanse Serie A Atalanta Bergamo in eigen huis geklopt met 3-1. Cristante (21.) zorgde voor de... [naar artikel]

8. Vroege penaltygoal Hans Vanaken bezorgt Club Brugge uitstekende uitgangspositie op veld van LASK Linz (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft de heenmatch van de laatste voorronde van de Champions League gewonnen op het veld van LASK Linz: 0-1. Hans Vanaken zorgde vanop de stip al na 10 minuten voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Was die score bij de rust nog gevleid - blauw-zwart kreeg twee keer hulp van de paal - dan lieten de Bruggelingen na de koffie flink wat kansen op de 0-2 liggen. De terugmatch staat volgende week woensdag op het programma. [naar artikel]

9. Stayen krijgt een Japans ‘broertje’: STVV speelt binnenkort in het Daio Wasabi Stayen Stadium (02/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Het voetbalstadion van Sint-Truiden krijgt binnenkort een naampartner. Dat maakte STVV woensdag bekend op haar website. De nieuwe naam voor het stadion wordt “Daio Wasabi Stayen Stadium”. De club benadrukt dat de naam Stayen daarbij bewaard blijft, belangrijk nieuws voor veel STVV-fans. [naar artikel]

10. Stayen krijgt naampartner: STVV voetbalt voortaan in het Daio Wasabi Stayen Stadium (02/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Stayen gaat in zee met de internationale wasabiproducent Daio. Dat maakte STVV donderdagochtend bekend in een persbericht. Daio verbindt zijn naam aan het stadion, waardoor de Kanaries hun thuiswedstrijden voortaan afwerken in het Daio Wasabi Stayen Stadium. [naar artikel]