Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

“Zonder goede gezondheidszorg en lonen is het niet mogelijk om tot de middenklasse te behoren”

20/04/2019 - 03:31
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Zonder goede gezondheidszorg en lonen is het niet mogelijk om tot de middenklasse te behoren” (20/04/2019 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


2. 2 miljoen Belgen behoren tot lage middenklasse: “Met één tik kunnen ze de armoede intuimelen” (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Maar liefst 2 miljoen Belgen behoren tot de ‘lage middenklasse’, en zouden met één tegenslag in de armoede kunnen belanden. Socioloog Geert Schuermans volgde vijf gezinnen in die situatie en schreef er het boek ‘De achterblijvers’ over. “Ze zijn door de politiek in de steek gelaten.” [naar artikel]


3. Korting op energiefactuur voor middenklasse ligt op tafel, behoor jij tot die middenklasse? (16/09/2022 - Gazet van Antwerpen)

Er komt waarschijnlijk een korting op de energiefactuur om het ergste factuurleed voor “de middenklasse” te helpen verzachten. Maar wat is dat eigenlijk, “de middenklasse”? Zit jij daarin of niet? [naar artikel]


4. Artsen hebben geen hoge pet op van gezondheidszorg via internet Artsen hebben geen hoge pet op van gezondheidszorg via internet (30/08/2017 - Metro)

De grote meerderheid van de artsen in ons land loopt niet hoog op met de zogeheten e-gezondheidszorg. Dat blijkt uit een enquête bij zo’n 380 artsen in opdracht van de online apotheek Newphrma en het gezondheidsblad MediQuality. Slechts 6 procent van de artsen denkt dat hun werk gebaat is met de toenemende digitalisering. De e-gezondheidszorg […] [naar artikel]


5. ‘Papers en opdrachten behoren mogelijk tot het verleden’: zo kan je ChatGPT gebruiken in het dagelijks leven (21/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Nina Derwael is heel trots op ploeggenotes na hun prestatie op EK in München: “Ook zonder mij behoren ze tot de top” (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Nina Derwael paste voor het EK turnen, maar was in München wel aanwezig als co-commentator voor Sporza. De olympische kampioene op de brug met ongelijke leggers liet na de teamfinale haar licht schijnen over de prestaties van Team Belgym. De Belgische gymnastes werden zonder hun boegbeeld knap vijfde. [naar artikel]


7. Databank om bestuurders zonder rijbewijs uit verkeer te halen werkt nog altijd niet naar behoren (27/02/2024 - VRT NWS)

De politie beschikt nog altijd niet over de meest recente data over automobilisten van wie het rijbewijs is ingetrokken. Dat klaagt de christelijke politievakbond aan naar aanleiding van het ongeval van afgelopen weekend in Gent, waarbij een dronken bestuurder twee wielertoeristen doodreed. Minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) zegt dat er door de betrokken overheidsdiensten aan gewerkt wordt. [naar artikel]


8. Gezinnen krijgen 400 euro, toch nog onduidelijkheid. ‘We ondersteunen de middenklasse, maar dan wel zo gericht mogelijk’ (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!