LIVE. Twee dolle minuten in Barcelona: meteen na goal Juanmi zet Alba Barça alweer op voorsprong

20/04/2019 - 22:23
"• Camp Nou • Aftrap: 20.45 uur • Vermaelen wellicht nog geblesseerd • Real Sociedad heeft niets te winnen of te verliezen"

1. LIVE. Alba en twee keer Messi zorgen voor 3-0 voorsprong Barcelona (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Camp Nou • Barça volgt op 8 punten van leider Atlético • Aftrap: 19 uur [naar artikel]

2. LIVE. Messi verdubbelt dan toch de voorsprong van Barça met knappe goal (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Camp Nou • Barcelona pakte 18 op 18 in de competitie • In de stand staat Barça derde, op acht punten van leider Atlético [naar artikel]

3. LIVE. Barcelona op voorsprong na goal Trincão, doelpunt Messi afgekeurd (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. GOAL! Dembélé zet Barça op voorsprong tegen Sevilla na goeie assist Messi (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Estadio Ramon Sanchez Pizjuan • Sevilla staat 4de op twee punten van Barcelona (3de) [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Dembélé brengt Barça op voorsprong tegen Betis, zo ziet ook Messi vanaf de bank (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 16u15 • Camp Nou • Barcelona heeft slechts 8 op 18 [naar artikel]

6. Barcelona vermijdt vernedering bij derdeklasser Ibiza (22/01/2020 - Metro)

FC Barcelona heeft zich vandaag met veel moeite geplaatst voor de achtste finales van de Copa del Rey. De Spaanse landskampioen en verliezend bekerwinnaar van vorig seizoen kon pas vijf minuten in blessuretijd afstand nemen van derdeklasser Ibiza. Griezmann vermeed met de 1-2 het schaamrood op de wangen bij kersvers Barcelona-coach Quique Setién, die zondag […] Het bericht Barcelona vermijdt vernedering bij derdeklasser Ibiza verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Barça ontsnapt aan nederlaag dankzij tien dolle minuten (21/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Even leek Barcelona af te stevenen op een nederlaag op de laatste speeldag van de Spaanse competitie. Maar in een dolle tien minuten waarin Luis Suarez en Lionel Messi konden scoren, er een rode kaart viel en nog een penalty werd gemist keerde de wedstrijd in het voordeel van de Catalanen. Het werd uiteindelijk 4-2. [naar artikel]

8. LIVE. 0-2: Braithwaite jaagt zijn eerste goal voor Barça hard tegen de touwen (13/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 28 La Liga • Aftrap om 22u00 • Estadi de Son Moix • Barcelona leidt met twee punten voorsprong op Real Madrid [naar artikel]

9. LIVE: GOAL! Rakitic brengt Barça op voorsprong (0-1) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u45 20ste speeldag La Liga Stadion: Benito Villamarin Vermaelen en Barcelona nog steeds ongeslagen in La Liga [naar artikel]

10. Barcelona heeft defensieve zorgen voor Clásico (28/11/2016 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona zal het zaterdag in de Clasico tegen Real Madrid waarschijnlijk zonder linksachter Jordi Alba moeten doen. De Spaanse international kneusde zondag in de uitwedstrijd bij Real Sociedad (1-1) zijn rechterknie. Dat kondigde Barça maandag aan zonder te preciseren hoelang Alba out zal zijn. [naar artikel]

11. LIVE. Barça met dubbele voorsprong de rust in na doelpunten van Trincão en Messi (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. FT buitenland. Puma gaat Manchester City sponsoren - Duchâtelet: "Charlton kopen was een grote fout" - Alba langer bij Barça (28/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Jordi Alba heeft een akkoord bereikt met FC Barcelona om zijn contract, dat zou aflopen in de zomer van 2020, met vier jaar te verlengen. De... [naar artikel]

13. LIVE (21u): Laat Barça punten liggen op bezoek bij Las Palmas? (01/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Estadio de Gran Canaria Aftrap 21u Barcelona leider, Las Palmas 18de Jordi Alba geschorst [naar artikel]

14. LIVE. 4-1 Barça! Ansu Fati grote uitblinker in Camp Nou met goal en assist (20/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Koeman verdedigt Dembélé en Griezmann die onder vuur liggen • Barça slechts 1 op 6 tegen Sevilla en Getafe • Zaterdag is het FC Barcelona - Real Madrid • Scheidsrechter: Sandro Schärer (Zwi) [naar artikel]

15. Barcelona klaart de klus tegen Osasuna na twee assists van Messi (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona sluipt weer voor (even?) drie punten dichter bij leider Atlético Madrid in La Liga. Lionel Messi bezorgde Alba en Moriba elk een assist voor een 0-2-overwinning. Met twee matchen meer gespeeld komt Barça op twee punten van Atlético. [naar artikel]

16. LIVE. Trincão zet Barcelona op voorsprong tegen Alavés (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE. Diept Barcelona de voorsprong in de tweede helft nog wat uit? (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. Meteen orde op zaken: Alba trapt Barcelona met rechts langszij! (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 21u [naar artikel]

19. LIVE. Na 67 seconden staat Barça op voorsprong! Vidal kopt hard binnen (13/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

20. Messi bezorgt Barcelona de drie punten in de slotfase tegen Atletico Madrid (26/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

De topper in Spanje tussen Atletico en Barcelona is geëindigd op 1-2. Rafinha bracht Barca op voorsprong, maar enkele minuten later kopte Godin [naar artikel]

21. LIVE. Messi zet Barça op voorsprong met knappe vrije trap (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 21u • Camp Nou • Bilbao won twee weken geleden de Spaanse Supercup ten koste van Barcelona [naar artikel]

22. FC Barcelona klopt Betis dankzij treffer vier minuten in blessuretijd en mag naar Champions League (07/05/2022 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft dankzij een treffer van Jordi Alba vier minuten in blessuretijd met 1-2 gewonnen van Betis, een zege die de Catalanen verzekert van deelname aan de Champions League volgend seizoen. Alle drie goals vielen in het slot: na 76 minuten opende Ansu Fati de score voor Barça, drie minuten later maakte Marc Barta (ex-Barça) de gelijkmaker voor Betis, waarna Jordi Alba alsnog toesloeg. [naar artikel]

23. LIVE. Barça met kleine voorsprong de rust in dankzij Messi (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Barça-Granada • LaLiga • Aftrap: 19u • Springt Barça naar de leiding? [naar artikel]