Anderlecht en AA Gent delen de punten in wedstrijd om snel te vergeten

21/04/2019 - 20:09
"Anderlecht en AA Gent hebben hun eerste punt gepakt in Play-Off 1. Of ze daar echt blij mee moeten zijn is een andere zaak. Het duel tussen de twee slechtste ploegen uit PO1 leverde niet onlogisch ook de slechtste wedstrijd uit deze PO1 op. Een bal van Verschaeren op de lat en een knal van Bezus op de paal waren de twee enige hoogtepunten in een match om zo snel mogelijk te vergeten."

1. Anderlecht en AA Gent delen de punten in wedstrijd om snel te vergeten (21/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht en AA Gent hebben hun eerste punt gepakt in Play-Off 1. Of ze daar echt blij mee moeten zijn is een andere zaak. Het duel tussen de twee slechtste ploegen uit PO1 leverde niet onlogisch ook de slechtste wedstrijd uit deze PO1 op. Een bal van Verschaeren op de lat en een knal van Bezus op de paal waren de twee enige hoogtepunten in een match om zo snel mogelijk te vergeten. [naar artikel]

2. VIDEO: Standard en Anderlecht delen de punten na zinderende wedstrijd met 6 doelpunten (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Anderlecht hebben 3-3 gelijkgespeeld op Sclessin. Na 6 minuten opende Orlando Sa de score, maar niet veel later kon Hanni al... [naar artikel]

3. Eupen en Westerlo delen de punten na knotsgekke wedstrijd (3-3) (26/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Westerlo hebben de punten vandaag gedeeld. Aan de Kehrweg kregen de supporters een boeiende wedstrijd te zien, met heel wat doelpunten. [naar artikel]

4. VIDEO: Genk en Oostende delen de punten in dubbelzijdige wedstrijd (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk slaagde er niet in om de drie punten thuis te houden. Ze domineerden in de eerste helft en kwamen ook vlak voor de rust op voorsprong [naar artikel]

5. Herbeleef hoe Moeskroen en STVV de punten delen na slordige wedstrijd (1-1) (02/12/2017 - De Morgen)

Aftrap om 20uScheidsrechter: Jan BoterbergLe CanonnierMoeskroen kon niet meer winnen sinds eind september [naar artikel]

6. OHL en Waasland-Beveren delen de punten in al met al ontgoochelende wedstrijd (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na een wedstrijd die alleen in het eerste en vooral in het laatste kwartier kon boeien, bleef het in Leuven bij een ontgoochelende 0-0, ook al... [naar artikel]

7. KRC Genk en Standard delen de punten na pittige wedstrijd (28/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard en Genk begonnen allebei stevig aan de wedstrijd. Toch leverde een pittige eerste helft voor geen van beide ploegen een doelpunt op. Ook de tweede helft leek doelpuntloos te gaan eindigen, totdat Samatta in de slotfase toch een opening vond. De Limburgers dachten naar huis te gaan met de drie punten, maar daar stak Standard toch nog een stokje voor in de blessuretijd. Beide ploegen moeten dus tevreden zijn met 1 punt. [naar artikel]

8. Zulte Waregem en Waasland-Beveren delen de punten na typische Play-off 2-wedstrijd (30/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Veel moet er niet onthouden worden van deze Zulte Waregem - Waasland-Beveren. De partij eindigde op 0-0. Er was te weinig beleving en te vaak stokte de opbouw bij de ploegen. Het had veel weg van een vriendenmatch. [naar artikel]