Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

De beste recepten voor het lekkerste tuinfeest uit Sjiek Summer

29/06/2019 - 11:06
"Niets gezelliger dan een zomers tuinfeest met vrienden, toch?Stuur elke gast als uitnodiging een receptje voor een hapje, quiche of salade. Dan hoef jij alleen nog je tuin open te stellen, een gebraad voor de niet-veggies in de oven te schuiven én een showstopper - met FerreroRochers - uit je koelkast te toveren."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sjiek Summer is terug: kijk mee achter de schermen (28/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Vakantie! Ook weekendmagazine Sjiek gaat in zomermodus: tien weken lang vind je in onze Sjiek Summer-specials extra veel frisse recepten voor je tuinfeest of barbecue, inspiratie voor originele fietstochtjes en uitstapjes, de nieuwste zomerbars en mooiste picknickplekjes, duurzame zomertips en een dubbele portie puzzelplezier. Nieuwsgierig? Check alvast het behind the scenes-filmpje: wij waren erbij tijdens de zomerfrisse covershoot van Sjiek Summer. [naar artikel]


2. Lichte zomerkost: dit zijn de lekkerste recepten uit Sjiek Summer (04/08/2019 - Het Belang van Limburg)

In de zomer zijn we meer met ons lichaam bezig: die bikini moet passen. We bewegen meer, als het niet te heet is. En we eten meer groenten en fruit: zware sauzen en bergen vlees worden ingeruild voor frisse slaatjes. [naar artikel]


3. RECEPT. Een cocktail met een laagje wijn erover? Zo maak je de Summer in Brooklyn (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


4. De beste recepten voor een heerlijke bbq uit Sjiek Summer (28/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Zin in bbq, maar niet in die kant-en-klare grillpakketten uit de supermarkt? Geen zorgen: het kan ook origineler, zonder dat het nodeloos ingewikkeld wordt. Wat dacht je van pastinaak met komijnsaus, peer met amaretto of krokante komkommer met hangop? [naar artikel]


5. Tuinfeest met je bubbel? 5 originele thema-ideeën, inclusief lekkere recepten (23/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dit weekend schijnt de zon en dat is het beste excuus voor een tuinfeest met je bubbel. Zin om er net dat tikkeltje meer moeite in te steken voor... [naar artikel]


6. SJIEK. Met Maarten Nulens uit ‘Gevoel voor Tumor’, de lekkerste taart en een prachtige loft (18/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Een nieuw weekend, dat is een nieuwe Sjiek. Onze abonnees krijgen op vrijdagavond een exclusieve preview. [naar artikel]


7. Het Limburgse feestmenu: deze recepten vind je enkel online (26/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Een origineel menu met eerlijke ingrediënten uit onze eigen provincie. Dat is wat ons weekendmagazine Sjiek, in samenwerking met de Provincie Limburg en de Hasseltse Hotelschool, ook dit jaar weer voor jou in petto heeft. Niemand minder dan Chloë en Magali Szpyt, winnaars van het VTM programma ‘Mijn Pop-up Restaurant 2016’ creëerden de gerechten voor een royaal feestmaal dat je zelf kan klaarmaken. De recepten vind je in Sjiek van 26 november, op onderstaande twee recepten na: de wortelcrème (een bijgerecht) en de preitaartjes (een van de voorgerechten). [naar artikel]


8. Zo maak je een klassieke margarita net dat tíkje beter (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


9. Frisser wordt een cocktail niet: zo maak je een Green Dragon (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


10. Veel te veel over van een watermeloen? Zo draai je hem in een zomerse cocktail (27/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


11. Je hebt er maar 5 ingrediënten en 10 minuten tijd voor nodig: zo maak je een Grey Collins (09/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]


12. KOKEN. De beste recepten met de lekkerste ingrediënten van Limburgse bodem (23/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Hagelwitte asperges, pikante waterkers of sappige aardbeien. Vers van het veld, uit het water of uit de kas. Onze provincie heeft heel wat lekkers te bieden. Voor deze telers is het dagelijkse kost, met de recepten van chef Wilfried Beliën (restaurant Grevenhuis in Borgloon) maak je er iets bijzonders van. [naar artikel]


13. RECEPT. Zo maak je de cocktail ‘How you like them apples’ (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: How you like them apples. [naar artikel]


14. SJIEK KOKEN. It’s a wrap (11/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Sjiek speurt elke week tussen de nieuwste kookboeken naar originele en makkelijke recepten. Deze week viel ons oog op Wrap ’n Roll van Karin Stöttinger. [naar artikel]


15. RECEPT. Zo maak je de red snapper, een bloody mary met gin in plaats van wodka (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Red snapper. [naar artikel]


16. RECEPT. Deze cocktail is een klassevol alternatief voor gin-tonic (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ­Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Horse’s neck. [naar artikel]


17. Zélf maken en lekker meenemen: de beste picknickrecepten uit Sjiek Summer (20/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Voor een uitgebreide picknick, een stevige wandeltocht of een tussenstop op een parking langs de route du soleil? Zelfgemaakte broodjes zijn áltijd lekkerder dan een gekocht smoske of broodje boulet. [naar artikel]


18. Sjiek smult van de zomer: Limburgse chefs en foodies delen hun favoriete recepten (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers uit Limburg. Meer dan twintig chefs en foodies uit onze provincie verklapten ons hun zomertopper. Ontdek ze hier allemaal. Smakelijk! [naar artikel]


19. Speculoos is hip: de beste én makkelijkste recepten, gespot op TikTok (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)

De Belgische speculaas van Lotus – over de landsgrenzen vooral bekend als Biscoff – is momenteel de wereld aan het veroveren. Niet alleen in de gedaante van een koekje of pasta, want creatieve keukenprinsen en -prinsessen zwieren de klassiekers in de lekkerste toetjes. Drie TikTok-recepten ter inspiratie, die uitnodigen om voor een keertje géén calorieën te tellen. [naar artikel]


20. VIDEO. Barbecueën bij ladychef Efgenia (14/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Geef Efgenia Karampatakis een glas ouzo, een lekker hapje en goed gezelschap, en ze is gelukkig. De ladychef van het Genkse restaurant Orestis geniet van het leven, houdt van reizen en is blij als de zon schijnt. Dan steekt ze de barbecue aan voor familie en vrienden. Sjiek genoot mee van een lekkere Griekse barbecue. Het verslag lees je dit weekend in Sjiek Summer. [naar artikel]


21. Chocowafeltoast, linzensalade en citroen-ricottacake: de lekkerste veggie recepten (29/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Vegetarische recepten voor drukke werkdagen en relaxte weekenden: die hebben Luise Vindahl en David Frenkiel gebundeld in het tweede kookboek op basis van hun foodblog The Green Kitchen. [naar artikel]


22. De lekkerste recepten op een rij voor Internationale Pizzadag (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het is vandaag Internationale Pizzadag! Om deze heerlijke dag te vieren zetten we onze favoriete NINAkookt-recepten nog eens op een rij. [naar artikel]


23. VIDEO. De lekkerste recepten op een rij voor Internationale Pizzadag (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het is vandaag Internationale Pizzadag! Om deze heerlijke dag te vieren zetten we onze favoriete NINAkookt-recepten nog eens op een rij. [naar artikel]


24. Tuinfeest met vrienden? Vier eenvoudige en snelle recepten waarmee je gegarandeerd scoort (28/04/2022 - Het Belang van Limburg)

“Eten is heerlijk, eten is genieten”, zo vindt Ellen Van Gool akaKokerellen. En dat eten smaakt nog zo goed als het buiten kan, samen met vrienden. Met deze recepten krijg je meteen zin in zo’n fiësta with friends. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!