Vakantie! Ook weekendmagazine Sjiek gaat in zomermodus: tien weken lang vind je in onze Sjiek Summer-specials extra veel frisse recepten voor je tuinfeest of barbecue, inspiratie voor originele fietstochtjes en uitstapjes, de nieuwste zomerbars en mooiste picknickplekjes, duurzame zomertips en een dubbele portie puzzelplezier. Nieuwsgierig? Check alvast het behind the scenes-filmpje: wij waren erbij tijdens de zomerfrisse covershoot van Sjiek Summer. [naar artikel]
In de zomer zijn we meer met ons lichaam bezig: die bikini moet passen. We bewegen meer, als het niet te heet is. En we eten meer groenten en fruit: zware sauzen en bergen vlees worden ingeruild voor frisse slaatjes. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Zin in bbq, maar niet in die kant-en-klare grillpakketten uit de supermarkt? Geen zorgen: het kan ook origineler, zonder dat het nodeloos ingewikkeld wordt. Wat dacht je van pastinaak met komijnsaus, peer met amaretto of krokante komkommer met hangop? [naar artikel]
Dit weekend schijnt de zon en dat is het beste excuus voor een tuinfeest met je bubbel. Zin om er net dat tikkeltje meer moeite in te steken voor... [naar artikel]
Een nieuw weekend, dat is een nieuwe Sjiek. Onze abonnees krijgen op vrijdagavond een exclusieve preview. [naar artikel]
Een origineel menu met eerlijke ingrediënten uit onze eigen provincie. Dat is wat ons weekendmagazine Sjiek, in samenwerking met de Provincie Limburg en de Hasseltse Hotelschool, ook dit jaar weer voor jou in petto heeft. Niemand minder dan Chloë en Magali Szpyt, winnaars van het VTM programma ‘Mijn Pop-up Restaurant 2016’ creëerden de gerechten voor een royaal feestmaal dat je zelf kan klaarmaken. De recepten vind je in Sjiek van 26 november, op onderstaande twee recepten na: de wortelcrème (een bijgerecht) en de preitaartjes (een van de voorgerechten). [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van ÂDidier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. [naar artikel]
Hagelwitte asperges, pikante waterkers of sappige aardbeien. Vers van het veld, uit het water of uit de kas. Onze provincie heeft heel wat lekkers te bieden. Voor deze telers is het dagelijkse kost, met de recepten van chef Wilfried Beliën (restaurant Grevenhuis in Borgloon) maak je er iets bijzonders van. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: How you like them apples. [naar artikel]
Sjiek speurt elke week tussen de nieuwste kookboeken naar originele en makkelijke recepten. Deze week viel ons oog op Wrap ’n Roll van Karin Stöttinger. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Red snapper. [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: Horse’s neck. [naar artikel]
Voor een uitgebreide picknick, een stevige wandeltocht of een tussenstop op een parking langs de route du soleil? Zelfgemaakte broodjes zijn áltijd lekkerder dan een gekocht smoske of broodje boulet. [naar artikel]
Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers uit Limburg. Meer dan twintig chefs en foodies uit onze provincie verklapten ons hun zomertopper. Ontdek ze hier allemaal. Smakelijk! [naar artikel]
De Belgische speculaas van Lotus – over de landsgrenzen vooral bekend als Biscoff – is momenteel de wereld aan het veroveren. Niet alleen in de gedaante van een koekje of pasta, want creatieve keukenprinsen en -prinsessen zwieren de klassiekers in de lekkerste toetjes. Drie TikTok-recepten ter inspiratie, die uitnodigen om voor een keertje géén calorieën te tellen. [naar artikel]
Geef Efgenia Karampatakis een glas ouzo, een lekker hapje en goed gezelschap, en ze is gelukkig. De ladychef van het Genkse restaurant Orestis geniet van het leven, houdt van reizen en is blij als de zon schijnt. Dan steekt ze de barbecue aan voor familie en vrienden. Sjiek genoot mee van een lekkere Griekse barbecue. Het verslag lees je dit weekend in Sjiek Summer. [naar artikel]
Vegetarische recepten voor drukke werkdagen en relaxte weekenden: die hebben Luise Vindahl en David Frenkiel gebundeld in het tweede kookboek op basis van hun foodblog The Green Kitchen. [naar artikel]
Het is vandaag Internationale Pizzadag! Om deze heerlijke dag te vieren zetten we onze favoriete NINAkookt-recepten nog eens op een rij. [naar artikel]
Het is vandaag Internationale Pizzadag! Om deze heerlijke dag te vieren zetten we onze favoriete NINAkookt-recepten nog eens op een rij. [naar artikel]
“Eten is heerlijk, eten is genieten”, zo vindt Ellen Van Gool akaKokerellen. En dat eten smaakt nog zo goed als het buiten kan, samen met vrienden. Met deze recepten krijg je meteen zin in zo’n fiësta with friends. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.