Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
22:54 uur

Topman LinkedIn zet stap opzij

Express

05/02/2020 - 17:58

Jeff Weiner stapt na elf jaar op als CEO van het sociale netwerk LinkedIn. Hij wordt vervangen door Ryan Roslansky, al jarenlang een van de belangrijkste managers in het bedrijf. Weiner, die uitvoerend voorzitter wordt, zegt in een blogpost dat hij er al langer aan dacht de dagelijkse leiding over te dragen en dat idee […] The post Topman LinkedIn zet stap opzij appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Disney-topman Bob Iger zet stap opzij (25/02/2020 - Express)
  Bob Iger, de CEO van The Walt Disney Company, zet een stap opzij. Bob Chapek volgt hem op, maakt de Amerikaanse entertainmentgigant dinsdag bekend. De Amerikaanse zakenman Bob Iger werkt bij Disney sinds 1999 en volgde in 2005 Michael Eisner op als CEO. Onder zijn leiding nam Disney animatiebedrijf Pixar over en lanceerde de entertainmentgroep […] The post Disney-topman Bob Iger zet stap opzij appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Ook topman luchtvaartpolitie moet stap opzij zetten na politie-interventie met dodelijke afloop (22/08/2020 - Knack)
  Ook de grote baas van de luchtvaartpolitie, Danny Elst, moet een stap opzij zetten na de dood van een Slovaak na afloop van een politie-interventie op de luchthaven van Charleroi. Dat meldt Het Nieuwsblad zaterdagmiddag. Eerder deze week zette de nummer twee van de federale politie, André Desenfants, ook al vrijwillig een stap opzij voor de duur van het onderzoek naar de feiten.
  [naar artikel]
 3. Ook topman luchtvaartpolitie zet stap opzij na controversiële interventie in Charleroi (22/08/2020 - De Morgen)
  Danny Elst, directeur van de luchtvaartpolitie, zet een stap opzij nadat eerder deze week beelden opdoken van een ophefmakende politie-interventie in Charleroi. Dat meldt Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 4. Belgische CEO van Baloise zet tijdelijk stap opzij na kankerdiagnose (06/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Belg Gert de Winter, sinds 2016 topman van de Zwitserse verzekeraar Baloise, zet tijdelijk een stap opzij omdat bij hem kanker werd vastgesteld. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend. Ten vroegste tegen de zomer zou hij zijn functie van CEO weer kunnen opnemen. Intussen concentreert hij zich voluit op zijn behandeling.
  [naar artikel]
 5. Topman Air France-KLM zet eind dit jaar stap opzij (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 6. Zet Elon Musk een stap opzij bij Tesla? (23/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zet Elon Musk een stap opzij bij Tesla? Voor het eerst nam Elon Musk niet deel aan de interne analyse van Tesla’s bemoedigende Q3-resultaten. Hij wees een gedelegeerde toe om het te doen. Dit kan een teken zijn dat de grillige miljardair een stap opzij wil zetten. Maar kan hij dat überhaupt? Alles gaat goed voor Tesla, ondanks de chiptekorten die zijn productie […] Lees dit artikel: Zet Elon Musk een stap opzij bij Tesla?
  [naar artikel]
 7. Waarnemend CEO Cambridge Analytica zet stap opzij (11/04/2018 - Metro)
  Bij de Britse dataverwerker Cambridge Analytica, die aan de oorsprong ligt van het privacyschandaal waarin Facebook terechtgekomen is, zet waarnemend CEO Alexander Tayler een stap opzij. Dat meldt het bedrijf in een korte mededeling. Tayler was nog maar sinds 20 maart de topman van Cambridge Analytica, nadat de raad van bestuur toenmalig CEO Alexander Nix had geschorst omdat er beelden van hem waren opgedoken waarin hij praatte over de controversiële methoden waarmee het bedrijf politieke campagnes mogelijk maakte. Tayler neemt zijn oude functie weer op en gaat “zich focussen op de verschillende technische onderzoeken” die Cambridge Analytica moet uitvoeren. Wie nu aan het hoofd van het bedrijf komt te staan, wordt niet meegedeeld. Het nieuws over de stap opzij van Tayler komt er op de tweede dag dat Mark Zuckerberg, de CEO van Facebook, in het Amerikaanse Congres ondervraagd wordt over het schandaal en over het privacybeleid van de populaire socialenetwerksite. bron: Belga   Het bericht Waarnemend CEO Cambridge Analytica zet stap opzij verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Leidinggevende Antwerps drugsteam zet stap opzij na intern conflict (18/10/2019 - De Standaard)
  De leidinggevende van het drugsondersteuningsteam (DOT) van de Antwerpse lokale politie zet dan toch een stap opzij na interne kritiek. Dat zegt politievakbond NSPV.
  [naar artikel]
 9. F-16's: stap opzij topmilitairen 'geen schuldbekentenis' (23/03/2018 - De Tijd)
  18:14 Chef Defensie Marc Compernol waarschuwt dat er 'geen voorbarige conclusies' mogen worden getrokken uit de stap opzij die vier hoge militairen hebben gezet in het dossier over de F-16-levensduur.
  [naar artikel]
 10. Nederlander die Belgische beleggersmarkt opschudde, zet stap opzij bij BUX (22/04/2021 - De Tijd)
  19:51 Na acht jaar bouwen zet Nick Bortot een stap opzij bij BUX. Hij doet dat op een moment dat de broker 50.000 Belgische klanten heeft. Eerder zorgde hij ook al met Binck voor disruptie in België.
  [naar artikel]
 11. Brakelse Burgemeester zet stap opzij na zwaar ongeval (20/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Stefaan Devleeschouwer, de 53-jarige Open VLD-burgemeester van Brakel, zet een stap opzij. Hij nam die beslissing nadat bekendraakte dat hij positief blies na een aanrijding waarbij een andere man levensgevaarlijk gewond raakte.
  [naar artikel]
 12. Brakelse Burgemeester zet stap opzij na zwaar ongeval (20/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Stefaan Devleeschouwer, de 53-jarige Open VLD-burgemeester van Brakel, zet een stap opzij. Hij nam die beslissing nadat bekendraakte dat hij positief blies na een aanrijding waarbij een andere man levensgevaarlijk gewond raakte.
  [naar artikel]
 13. Rusland verbant LinkedIn (05/04/2019 - De Morgen)
  Russen kunnen geen gebruik meer maken van LinkedIn. De Russische overheid haalt de zakelijke netwerksite uit de lucht omdat LinkedIn de nieuwe privacywetgeving zou overtreden.
  [naar artikel]
 14. Gewraakte onderzoeksrechter weigert vrijwillig stap opzij te zetten in fraudezaak (23/10/2018 - Knack)
  Nadat er tegen hem een wrakingsverzoek was ingediend door scheidsrechter Bart Vertenten, heeft de Tongerse onderzoeksrechter Joris Raskin beslist dat hij geen stap opzij zet in het dossier over voetbalfraude.
  [naar artikel]
 15. LinkedIn-topman schenkt 5 miljoen aan goed doel als Trump belastingaangiften openbaar maakt (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De mede-oprichter van de website LinkedIn heeft beloofd 5 miljoen dollar (5,45 miljoen euro) aan een goed doel te schenken als de Republikeinse
  [naar artikel]
 16. CEO Leuvense start-up zet tijdelijk stap opzij na “ongevraagd fysiek contact” (25/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jonathan Cornelissen, medestichter en CEO van het Belgische groeibedrijf Datacamp, zet tijdelijk een stap opzij na beschuldigingen van “ongevraagd...
  [naar artikel]
 17. Onderzoeksrechter zet géén stap opzij na wrakingsverzoek van scheidsrechter Vertenten (23/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Tongerse onderzoeksrechter Joris Raskin zet geen stap opzij in het dossier over de voetbalfraude. Dat maakte het parket van Limburg bekend.
  [naar artikel]
 18. Australische aartsbisschop zet tijdelijk stap opzij na veroordeling (23/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Australië heeft de aartsbisschop van Adelaide, Philip Wilson, aangekondigd dat hij tijdelijk een stap opzij zal zetten, daags nadat hij schuldig...
  [naar artikel]
 19. Directeur Olmense Zoo zet stap opzij (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De directeur van de Olmense Zoo zet een stap opzij. Zijn kinderen nemen de leiding over. Drie weken geleden sloot minister van Dierenwelzijn Ben...
  [naar artikel]
 20. Directeur van Olmense Zoo zet stap opzij, kinderen nemen over (31/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Olmense Zoo wil, nu een nieuwe vergunning is aangevraagd, een doorstart maken met een nieuwe directie. Karel Verheyen, die 22 jaar onlosmakelijk verbonden was met de Zoo, zet daarvoor een stap opzij.
  [naar artikel]
 21. Directeur van Olmense Zoo zet stap opzij, kinderen nemen over (31/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Olmense Zoo wil, nu een nieuwe vergunning is aangevraagd, een doorstart maken met een nieuwe directie. Karel Verheyen, die 22 jaar onlosmakelijk verbonden was met de Zoo, zet daarvoor een stap opzij.
  [naar artikel]
 22. Directeur van Olmense Zoo zet stap opzij, kinderen nemen over (31/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Olmense Zoo wil, nu een nieuwe vergunning is aangevraagd, een doorstart maken met een nieuwe directie. Karel Verheyen, die 22 jaar onlosmakelijk verbonden was met de Zoo, zet daarvoor een stap opzij.
  [naar artikel]
 23. Nieuwe CEO bij Hamon (24/01/2020 - De Tijd)
  08:47 Bernard Goblet zet om 'persoonlijke redenen' een stap opzij als topman van het Waalse engineeringbedrijf Hamon.
  [naar artikel]
 24. Topman Oostendse haven zet stap opzij na veroordeling (16/06/2017 - De Tijd)
  10:17 Paul Gerard stopt als gedelegeerd bestuurder van de haven van Oostende.
  [naar artikel]
 25. Waarnemend burgemeester van Brasschaat zet stap opzij (23/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Waarnenemd burgemeester Koen Verberck (N-VA), die titelvoerend burgemeester Jan Jambon (N-VA), vervangt, zet een stap opzij en gaat naar de privé. Hij wordt opgevolgd door partijgenoot en huidig schepen van Lokale Economie Philip Cools.
  [naar artikel]
 26. Medestichter en topman Norwegian Air stapt op (11/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bjørn Kjos, de 72-jarige CEO en een van de oprichters van Norwegian Air, zet na zeventien jaar aan de leiding van de Noorse luchtvaartmaatschappij een stap opzij. Hij blijft aan als adviseur van de voorzitter. Financieel directeur Geir Karlsen wordt op interimbasis de nieuwe topman. Hij krijgt steun van voorzitter Niels Smedegaard, die een actievere rol zal gaan spelen in het management van Norwegian.
  [naar artikel]
 27. Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop (30/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop Op een hackersforum heeft iemand gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop aangeboden. Volgens het bedrijf gaat het enkel om openbaar toegankelijke gegevens die geautomatiseerd afgehaald werden op LinkedIn en andere websites. LinkedIn, eigendom van Microsoft, kwam begin april al onder vuur te liggen na een gelijkaardig geval van “scraping” van gegevens van 500 miljoen […] Lees dit artikel: Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop
  [naar artikel]
 28. Bezos zet stap opzij als CEO Amazon (02/02/2021 - De Morgen)
  Jeff Bezos zet later dit jaar een stap opzij als CEO van Amazon. Hij zal deze zomer worden opgevolgd door Andy Jassy. Bezos zou wel aan boord blijven als voorzitter van de raad van bestuur. Dat melden verschillende Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 29. Belgische CEO zet stap opzij na “ongepast” dansen met werknemer: “Ik heb twee keer gefaald” (25/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Jonathan Cornelissen, de CEO van het online leerplatform Datacamp, zet tijdelijk een stap opzij nadat hij zich schuldig maakte aan “ongepast gedrag” en “ongevraagd fysiek contact” tegenover een werknemer. Dat meldt De Tijd.
  [naar artikel]
 30. RECONSTRUCTIE. Waarom Veerle Heeren “vergat” te zeggen dat ze stap opzij zet (11/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Waarom heeft CD&V-burgemeester Veerle Heeren niet tijdens de gemeenteraad gezegd dat ze een stap opzij zou zetten ook al was dat de afspraak met N-VA en Open Vld? Was ze dat misschien “vergeten”?
  [naar artikel]
 31. Chef Defensie: 'Stap opzij was geen schuldbekentenis' (23/03/2018 - Knack)
  Chef Defensie Marc Compernol waarschuwt dat er 'geen voorbarige conclusies' mogen worden getrokken uit de stap opzij die vier hoge militairen hebben gezet in het dossier over de F-16-levensduur.
  [naar artikel]
 32. Voorzitter Open Vld Gent zet stap opzij (18/12/2018 - De Morgen)
  Mick Daman, de voorzitter van de Gentse Open Vld, zet een stap opzij. Binnen de Gentse afdeling van de partij is er onmin over de verdeling van de schepenambten.
  [naar artikel]
 33. Chef luchtmacht Vansina zet tijdelijk stap opzij (21/03/2018 - De Tijd)
  18:02 De top van de luchtmacht, onder wie generaal Frederik Vansina, zet tijdelijk een stap opzij, in afwachting van het onderzoek naar manipulatie in het F-16-dossier.
  [naar artikel]
 34. Degryse: “Dat Coucke inziet dat het beter was een stap opzij te zetten, is misschien wel grootste verdienste” (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Marc Degryse is als onze voetbalanalist niet echt verrast door het nieuws dat Marc Coucke een stap opzij zet om plaats te maken voor Wouter...
  [naar artikel]
 35. Topman Chinese internetreus JD.com zet stap opzij (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De CEO en oprichter van de Chinese onlinewinkel JD.com staat niet langer in voor de dagelijkse leiding van het miljardenbedrijf. Dat heeft de groep aangekondigd.
  [naar artikel]
 36. Burgemeester van Brakel zet stap opzij na verkeersongeluk (20/04/2018 - VRT NWS)
  Waarnemend burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open VLD) van Brakel zet een stap opzij. Dat meldt zijn partij aan persagentschap Belga. Devleeschouwer doet dat nadat hij betrokken is geraakt bij een verkeersongeval. Hij bleek onder invloed van alcohol.
  [naar artikel]
 37. Aalsterse N-VA’er zet stap opzij na banden met Schild & Vrienden (06/09/2018 - De Standaard)
  Stijn Everaert, een kernlid van Schild & Vrienden en N-VA-kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Aalst, heeft besloten om een stap opzij te zetten binnen de partij. Dat laat burgemeester van Aalst Christoph Dhaese weten via Facebook.
  [naar artikel]
 38. Aalsterse N-VA’er zet stap opzij na banden met Schild & Vrienden (06/09/2018 - De Standaard)
  Stijn Everaert, een kernlid van Schild & Vrienden en N-VA-kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Aalst, heeft besloten om een stap opzij te zetten binnen de partij. Dat laat burgemeester van Aalst Christoph Dhaese weten via Facebook.
  [naar artikel]
 39. Nieuwe directeur Unicef België moet stap opzij zetten door onderzoek naar kinderhandel (12/05/2019 - De Standaard)
  Bernard Sintobin, de directeur van Unicef België, zet een stap opzij. Hij was pas een week geleden aangesteld als ceo van de kinderrechtenorganisatie, maar kwam in opspraak in een dossier van onregelmatigheden bij adopties uit Guatemala.
  [naar artikel]
 40. Veerle Heeren (CD&V) zet dan toch voor onbepaalde tijd stap opzij als burgemeester (10/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Veerle Heeren, de CD&V-burgemeester van Sint-Truiden die zwaar onder vuur ligt nadat aan het licht kwam dat verschillende van haar naasten en medewerkers al gevaccineerd werden, zet tijdelijk een stap opzij.
  [naar artikel]
 41. LinkedIn erkent eindelijk Limburg (26/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Limburgers die tot voor kort een account aanmaakten op LinkedIn werden door de website in Luik of Antwerpen gesitueerd. Daar is nu verandering in gekomen: Limburgers wonen voortaan ook op LinkedIn in Limburg.
  [naar artikel]
 42. Topfiguren die vrijwillig stap opzij zetten in F-16-dossier, zijn opnieuw aan de slag (13/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  De vier officieren die vrijwillig een stap opzij hebben gezet nadat een rapport was gelekt over de levensduur van de F-16’s, hebben donderdag hun functie opnieuw opgenomen. Dat meldt De Morgen vrijdag. Een woordvoerder van Defensie bevestigt het nieuws.
  [naar artikel]
 43. Belgische Baloise-CEO zet na kankerdiagnose stap opzij (06/01/2022 - De Tijd)
  08:43 Gert De Winter schroeft wellicht tot de zomer zijn dagelijks werk als topman van de Zwitserse verzekeringsreus terug om zich te focussen op zijn kankerbehandeling.
  [naar artikel]
 44. CEO Belgisch groeibedrijf zet stap opzij na 'ongevraagd fysiek contact' (25/04/2019 - De Tijd)
  01:17 Jonathan Cornelissen, CEO van het snelgroeiend Belgisch online leerplatform Datacamp, zet althans tijdelijk een stap opzij na 'ongepast gedrag' en 'ongevraagd fysiek contact' tegenover een werknemer.
  [naar artikel]
 45. Nummer 2 van federale politie zet stap opzij naar aanleiding van politieoptreden in Charleroi (20/08/2020 - De Morgen)
  Een dag na het uitlekken van de beelden uit een cel in Charleroi rollen er al koppen bij de top van de federale politie: de nummer twee zou straks aankondigen dat hij een stap opzij zet, zo meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 46. Bezos zet stap opzij als CEO Amazon (03/02/2021 - De Morgen)
  Jeff Bezos (57) zet later dit jaar een stap opzij als CEO van het Amerikaanse bedrijf Amazon. Hij zal deze zomer worden opgevolgd door Andy Jassy. Bezos zou wel aan boord blijven als voorzitter van de raad van bestuur. Dat schrijft Bezos zelf in een brief naar zijn collega-‘Amazonians’, zoals hij hen aanschrijft.
  [naar artikel]
 47. Nummer twee van federale politie zet stap opzij na incident in Charleroi (21/08/2020 - Knack)
  André Desenfants, de nummer twee van de federale politie en baas van de luchthavenpolitie, zet een stap opzij, zo is donderdag uit vertrouwelijke bron vernomen.
  [naar artikel]
 48. Parlementsleden vragen Moreau stap opzij te zetten bij Nethys (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Drie Waalse parlementsleden van PS, cdH en MR hebben de gedelegeerd bestuurder van Nethys, Stéphane Moreau, opgeroepen een stap opzij te zetten
  [naar artikel]
 49. Parlementsleden vragen Moreau stap opzij te zetten bij Nethys (12/03/2017 - Knack)
  Drie Waalse parlementsleden van PS, cdH en MR hebben de gedelegeerd bestuurder van Nethys, Stéphane Moreau (PS), zondag opgeroepen een stap opzij te zetten bij Nethys, de operationele poot van de Luikse intercommunale Publifin.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy