Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
06:02 uur

Naomi Campbell (50) bevalt van eerste kindje: “Vereerd om je in mijn leven te hebben” (foto)

Metro

18/05/2021 - 15:48

Het Britse topmodel Naomi Campbell is voor het eerst moeder geworden. Dat kondigde ze aan op Instagram. De actrice, die binnen enkele dagen 51 wordt, is in alle stilte bevallen van een dochtertje. De naam van het kindje onthulde ze niet. “Een mooie, kleine zegen heeft mij uitgekozen om haar moeder te zijn. Ik ben […] Het bericht Naomi Campbell (50) bevalt van eerste kindje: “Vereerd om je in mijn leven te hebben” (foto) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Naomi Campbell (50) bevallen van eerste kindje: “Dit kleine wondertje koos mij als moeder” (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell (50) is voor het eerst mama geworden. De Britse, die al model stond voor merken zoals Fendi, kondigde het nieuws zelf aan op haar Instagram-account.
  [naar artikel]
 2. Naomi Campbell bevallen van eerste kindje: “Dit kleine wondertje koos mij als moeder” (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell (50) is voor het eerst mama geworden. De Britse, die al model stond voor merken zoals Fendi, kondigde het nieuws zelf aan op haar Instagram-account.
  [naar artikel]
 3. Marc Jacobs en Naomi Campbell vertellen het verhaal achter iconische foto (13/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een foto van Naomi Campbell die op een vliegtuig stapt met een heleboel Louis Vuitton-koffers is zo'n beeld dat na vele jaren iconisch geworden is....
  [naar artikel]
 4. Naomi Campbell showt (eindelijk) haar dochtertje op cover van Vogue: “Ze is niet geadopteerd, het is mijn kind” (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  In mei verraste Naomi Campbell de hele wereld toen ze aankondigde dat ze op 50-jarige leeftijd voor de eerste maal moeder was worden. Nu, bijna een jaar later, heeft ze de eerste foto van haar dochtertje gedeeld en vertelt ze hoe het moederschap op haar vijftigste tot nu toe is geweest.
  [naar artikel]
 5. Naomi Campbell (49): ‘Mijn hele leven was een uitdaging, ik heb zo vaak ‘nee’ en ‘onmogelijk’ te horen gekregen’ (01/03/2020 - De Morgen)
  Ze behoorde in de late jaren 80 samen met Cindy Crawford, Linda Evangelista en Claudia Schiffer tot de befaamde supermodellengeneratie. En aftellend naar haar 50ste verjaardag heeft Naomi Campbell het als topmodel, wereldactiviste en YouTube-ster nog altijd drukker dan ooit. ‘Op mijn lauweren rusten??Niet mijn stijl.’
  [naar artikel]
 6. Naomi Campbell is op haar vijftigste bevallen (18/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Naomi Campbell heeft dinsdag op Instagram een foto gedeeld van haar pasgeboren baby. Het 50-jarige topmodel schreef bij de foto van de babyvoetjes in haar hand dat een “klein zegen haar gekozen heeft als moeder”.
  [naar artikel]
 7. Naomi Campbell de deur gewezen in Frans hotel: “Vanwege mijn huidskleur” (31/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell (49) heeft in het magazine Paris Match verteld hoe zij en een vriend onlangs de toegang tot een feestje ontzegd werden in een Frans...
  [naar artikel]
 8. Naomi Campbell (49) niet gehaast om aan kinderen te beginnen: “Ik zie wel wat het universum me brengt” (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell (49) heeft nog steeds een bloeiende carrière als topmodel, maar haar privéleven staat momenteel op een laag pitje. Dat vindt ze...
  [naar artikel]
 9. Naomi Campbell niet gehaast om aan kinderen te beginnen: “Ik zie wel wat het universum me brengt” (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell (49) heeft nog steeds een bloeiende carrière als topmodel, maar haar privéleven staat momenteel op een laag pitje. Dat vindt ze...
  [naar artikel]
 10. ‘Ik ben een overlever’: Naomi Campbell wordt 50 (01/03/2020 - De Morgen)
  Ze behoorde in de late jaren 80 samen met Cindy Crawford, Linda Evangelista en Claudia Schiffer tot de befaamde supermodellengeneratie. En aftellend naar haar 50ste verjaardag heeft Naomi Campbell het als topmodel, wereldactiviste en YouTube-ster nog altijd drukker dan ooit. ‘Op mijn lauweren rusten??Niet mijn stijl.’
  [naar artikel]
 11. Naomi Campbell halfnaakt op Instagram. Fans bezorgd: “Riskant om je tepel te laten zien” (foto) (25/02/2021 - Metro)
  Het Britse topmodel Naomi Campbell pronkt op de nieuwste cover van i-D Magazine. Ze laat daarbij weinig aan de verbeelding over. De shoot was voor haar bijzonder uniek om een duidelijke reden. Naomi Campbell telt 50 lentes en ziet er nog steeds adembenemend mooi uit. Onlangs poseerde ze enkel in een slip voor het Britse tijdschrift i-D. De shoot vond plaats in haar tweede thuis Kenia. Unieke ervaring Dat was voor haar een memorabele ervaring. “Ik ben trots, dankbaar en blij om deel uit te maken van een fotoshoot met jong creatievelingen die mijn huidskleur hebben. Dat is me zelden of nooit overkomen. Als je de foto’s ziet, hoop ik dat je inziet dat Kenia prachtig is, dat Afrika een schitterend land is. Er zijn zoveel verborgen geheimen. Ik kom hier al sinds 1994 en ik ontdek nog steeds nieuwe dingen”, vertelt ze in Daily Mail. Verbaasde reacties Campbell deelde de cover van het tijdschrift op Instagram. Vaak worden te expliciete foto’s al snel verwijderd door het populaire social mediaplatform. Deze keer is dat niet het geval, tot grote verbazing van haar volgers. “Naomi, misschien wordt de foto verwijderd door je tepel. Jammer genoeg”, “We kunnen je tepel zien”, “Mag dit wel van Instagram?”, en “De eerste vrouw die haar tepel laat zien op Instagram in 2021”, klinkt het onder meer in de reacties. Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi) Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door i-D (@i_d) Lees ook: Volger waarschuwt Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Je tepel is zichtbaar” (foto) Het bericht Naomi Campbell halfnaakt op Instagram. Fans bezorgd: “Riskant om je tepel te laten zien” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Naomi Campbell deed volgens vrienden beroep op een surrogaatmoeder (19/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op dinsdag kondigde Naomi Campbell aan dat ze op 50-jarige leeftijd mama geworden is van haar eerste kindje. “Dit prachtige kleine wondertje heeft mij gekozen als haar mama”, klonk het op Instagram. Veel details over de geboorte van het meisje zijn er momenteel nog niet, maar volgens vrienden heeft het topmodel beroep gedaan op een surrogaatmoeder.
  [naar artikel]
 13. Na een hobbelig parcours heeft Naomi Campbell mannen voorgoed afgezworen: “Haar grote probleem? Ze is een narcist” (06/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik leid nu het leven dat ik wil. Als single mama met een dochter. Ik besef nu dat ik eigenlijk niemand extra nodig heb. ”Dat is de conclusie van het Britse topmodel Naomi Campbell (52). The Swan, zoals haar illustere bijnaam luidt, bedoelt hiermee dat ze geen man meer wil. Nochtans hebben mannen, en vooral de zoektocht naar die ene ware, haar leven altijd bepaald. Naomi heeft behoorlijk wat relaties achter de rug.
  [naar artikel]
 14. Naomi Campbell vertelt voor het eerst over haar dochtertje: “Ze is niet geadopteerd” (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De dochter van Naomi Campbell (51) treedt al in de voetsporen van haar mama want samen pronken ze op de cover van de Britse Vogue. Het supermodel beviel vorig jaar van haar baby en hield voor de rest alle verdere info geheim. Maar voor de gelegenheid geeft Campbell voor de eerste keer toch een blik in haar leven als moeder: “Ik was klaar voor een nieuw hoofdstuk.”
  [naar artikel]
 15. Naomi Campbell laat haar ware aard zien (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Naomi Campbell wordt vaak omschreven als een van de grootste diva's die de modewereld rijk is, maar wie is ze echt? Daar wil ze duidelijk zelf een antwoord op geven en start daarom op YouTube met de reeks 'Being Naomi'. Ze wil ze onder meer jonge vrouwen inspireren.
  [naar artikel]
 16. Je zou ze bijna niet herkennen: zo ziet topmodel Naomi Campbell er echt uit (28/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Naomi Campbell (48) heeft stijle lokken om jaloers op te zijn, maar het Britse topmodel draagt meestal een pruik. Als ze die achterwege laat, is ze net iets moeilijker te herkennen. Dat bewijst ze met een foto op Instagram waarop haar natuurlijke haar is ingevlochten.
  [naar artikel]
 17. Naomi Campbell geeft nieuwe wending aan modellencarrière (23/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Naomi Campbell mocht woensdag 49 verjaardagskaarsjes uitblazen, en vierde dat met een nieuw contract bij het Londense modellenbureau Models1.
  [naar artikel]
 18. Naomi Campbell: "modeblad Vogue is te blank" (24/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell hoopt dat de nieuwe hoofdredacteur van de Britse Vogue meer oog zal hebben voor diversiteit. Het 47-jarige topmodel plaatste op
  [naar artikel]
 19. Pamela Anderson razend op Naomi Campbell (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De jas die Naomi Campbell vorige week droeg bij de lancering van de nieuwe Pirelli Calender, is bij veel mensen verkeerd gevallen. Het Engelse...
  [naar artikel]
 20. Naomi Campbell slaat 14de miljonair aan de haak (19/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met een fortuin van minder dan een paar miljoen kom je niet door de voordeur bij Naomi Campbell. Het topmodel weet altijd wel een steenrijke man
  [naar artikel]
 21. Naomi Campbell gaat uit de kleren om make-up te promoten (14/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell (50) is tegenwoordig op pensioen als topmodel, maar dat houdt haar niet tegen om af en toe het gezicht te zijn van een merk. Zo is...
  [naar artikel]
 22. Zo moeder, zo dochter: Naomi Campbell poseert samen met mama voor Burberry (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk weten we waar Naomi Campbell haar eeuwig jeugdige – en prachtige – uiterlijk vandaan komt: van haar moeder Valerie Morris-Campbell (en...
  [naar artikel]
 23. Naomi Campbell ontsnapte aan ontvoering (06/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Enkele jaren geleden werd Naomi Campbell bijna beroofd en ontvoerd, onthulde het model in The Wendy Williams Show als reactie op het voorval met Kim Kardashian.
  [naar artikel]
 24. Ook Kylie Jenner spiekt voor haar outfits bij Naomi Campbell (20/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse realityster en zakenvrouw Kylie Jenner (21) heeft op Instagram een foto van zichzelf in een glinsterende outfit gedeeld. Dat is op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat ze die look klakkeloos kopieerde van topmodel Naomi Campbell (48). Ook haar halfzus Kim Kardashian is trouwens dol op de look van de Britse.
  [naar artikel]
 25. Naomi Campbell strikt eerste beautycampagne op haar 48ste (24/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ze mag dan al een paar decennia één van de meest gevraagde topmodellen zijn, pas op haar 48ste heeft Naomi Campbell haar eerste grote...
  [naar artikel]
 26. Naomi Campbell (46): "Ik denk er voortdurend aan om moeder te worden" (04/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Naomi Campbell staat de voorbije jaren vooral in de kijker dankzij haar veelbesproken persoonlijke leven, maar het voormalige topmodel heeft zich in een recent interview met ES Magazine verrassend openhartig uitgesproken over haar grote kinderwens en haar alcoholverslaving.
  [naar artikel]
 27. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in bizarre video (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede...
  [naar artikel]
 28. Naomi Campbell schittert in campagne met haar mama (02/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Britse model Naomi Campbell mag de nieuwe kerstcampagne van modehuis Burberry aan haar CV toevoegen, maar ze is niet alleen. Haar mama Valerie Morris-Campbell schittert naast haar dochter in de reclame.
  [naar artikel]
 29. Naomi Campbell: "Ik ontsnapte aan ontvoering" (05/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele jaren voordat Kim Kardashian slachtoffer werd van een gewelddadige overval in Parijs, stond Naomi Campbell er al eens op de radar om
  [naar artikel]
 30. Naomi Campbell deelt uitgebreide routine tegen ziektekiemen in het vliegtuig: “Overdrijven is nergens voor nodig” (21/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell is voorbereid als ze moet vliegen. Het topmodel heeft steevast een mondmasker, latex handschoenen en antibacteriële doekjes mee....
  [naar artikel]
 31. Van Naomi Campbell tot Marc Jacobs: waarom de mode-industrie plots YouTube ontdekt heeft (26/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Victoria Beckham die vertelt hoe ze zich voorbereid op haar nieuwste modeshow, Naomi Campbell die zichzelf filmt terwijl ze naar de supermarkt gaat...
  [naar artikel]
 32. 15 dingen die je nog niet wist over Naomi Campbell (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De British Fashion Council zal topmodel Naomi Campbell dit jaar een prijs geven van ‘mode-icoon van het jaar’, voor haar “uitzonderlijke bijdrage...
  [naar artikel]
 33. Naomi Campbell (48) en Liam Payne (25) zetten het openlijk op een flirten: “Je bent de perfectie in persoon” (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Topmodel Naomi Campbell (48) en voormalig ‘One Direction’-zanger Liam Payne (25) hebben het openlijk op een flirten gezet op Instagram. De twee...
  [naar artikel]
 34. Naomi Campbell, van koleriek topmodel tot liefdevolle mama: “Ik ben God dankbaar dat ik afgekickt ben” (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op je 50ste voor het eerst moeder worden is hoogst uitzonderlijk, maar Naomi Campbell (51) heeft nooit echt gedaan wat van haar verwacht werd. Intussen weten we nog altijd niet hoe haar dochtertje heet, wie de vader is en of ze het kindje zelf gedragen heeft, maar wel is duidelijk dat het topmodel haar leven heeft omgegooid. “Wat ik ook doe, zij komt eerst”, klinkt het vol overtuiging. Een schril contrast met haar eigen jeugd, die ervoor zorgde dat ze al snel begon te ontsporen. Met verschillende drank- en drugsverslavingen én haar beruchte driftbuien als gevolg. “Naomi is geweldig wanneer ze geweldig is, tot ze plots niet komt opdagen.”
  [naar artikel]
 35. Naomi Campbell presenteert talkshow in quarantaine (27/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Nu Naomi Campbell de deur niet uitkan voor haar vlog, ontvangt ze dan maar gasten digitaal bij haar thuis. Als talkshowhost zat ze al neer met Anna Wintour, Cindy Crawford en Karlie Kloss.
  [naar artikel]
 36. Naomi Campbell ontsnapte nipt aan ontvoering (06/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele jaren geleden werd Naomi Campbell bijna beroofd en ontvoerd. Dat heeft het model zelf verteld in The Wendy Williams Show. "Ik heb heel hard meegeleefd met Kim Kardashian."
  [naar artikel]
 37. Heeft Naomi Campbell de liefde gevonden bij bekende muzikant? (22/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het verleden had Naomi Campbell (47) vooral een voorkeur voor rijke zakenmannen, maar nu zou ze al enkele maanden aan het daten zijn met Skepta, een Britse muzikant die twaalf jaar jonger is dan het topmodel.
  [naar artikel]
 38. Naomi Campbell presenteert talkshow in quarantaine (27/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu Naomi Campbell de deur niet uitkan voor haar vlog, ontvangt ze dan maar gasten digitaal bij haar thuis. Als talkshowhost zat ze al neer met Anna Wintour, Cindy Crawford en Karlie Kloss.
  [naar artikel]
 39. Naomi Campbell pakt zich hermetisch in voor vliegreis, uit schrik voor corona (11/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell heeft er veel voor over om niet besmet te worden met het coronavirus. En dus nam het Engelse model geen halve maatregelen toen ze...
  [naar artikel]
 40. Naomi Campbell uit de kleren voor Vogue (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige maand blies ze 49 kaarsjes uit, maar dat houdt topmodel Naomi Campbell niet tegen om uit de kleren te gaan. Voor het juli-nummer van de...
  [naar artikel]
 41. Naomi Campbell deelt haar dieetgeheim, is het ook iets voor jou? (10/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Supermodel Naomi Campbell (49) heeft haar dieetgeheim onthuld, zo schrijft Page Six. In een interview met de Britse televisieshow Lorraine vertelde...
  [naar artikel]
 42. IN BEELD. Naomi Campbell (48) loopt nog eens een catwalk... in een doorzichtige jurk (24/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tegenwoordig zie je Naomi Campbell zelden nog op de catwalk, maar gisteren maakte het 48-jarige Britse model nog eens een uitzondering. Ze mocht op...
  [naar artikel]
 43. Liam Payne en Naomi Campbell samen in appartement gespot (16/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De geruchten over een mogelijke romance tussen ex-One Directioner Liam Payne en Naomi Campbell worden almaar hardnekkiger. De Daily Mail heeft...
  [naar artikel]
 44. Naomi Campbell (48) gaat volledig naakt voor cosmeticamerk (03/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Naomi Campbell blaast in mei 49 kaarsjes uit maar het Britse model is nog steeds in topconditie. Dat bewijst ze door naakt te poseren in de nieuwe reclamecampagne van cosmeticamerk Nars.
  [naar artikel]
 45. Liam Payne en Noami Campbell samen in appartement gespot (16/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De geruchten over een mogelijke romance tussen Liam Payne en Naomi Campbell worden almaar hardnekkiger. De Daily Mail heeft foto’s waarop is te...
  [naar artikel]
 46. Naomi Campbell voor het eerst in haar carrière gezicht van beautymerk (20/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Britse topmodel Naomi Campbell gaat al decennialang mee, maar een beautycampagne stond nog niet op haar CV. Tot nu: de 48-jarige schone is het nieuwe gezicht van make-upmerk Nars.
  [naar artikel]
 47. Supermodel Naomi Campbell wordt vrijdag vijftig jaar: “Mensen die me uitlachen? Dat is hun probleem, niet het mijne” (20/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Naomi Campbell, een van de befaamde supermodellen die het beroep in de late jaren 80 cachet gaven, wordt vrijdag 50. Aan stoppen denkt ze nog lang...
  [naar artikel]
 48. Naomi Campbell maakt statement in choquerende jurk (16/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Britse topmodel Naomi Campbell (49) heeft tijdens de Londense modeweek een controversiële jurk aangetrokken. Het gaat om een witte creatie met een rode vlek, die doet vermoeden dat ze een schotwonde heeft.
  [naar artikel]
 49. IN BEELD. Topmodel Naomi Campbell toont zich van haar mooiste kant in Disneyland Paris (13/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na Katie Holmes en Heidi Klum mochten Mickey Mouse en zijn vrienden ook Naomi Campbell verwelkomen in Disneyland Paris. Samen met nog enkele andere...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy