Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

“Al een barbecue van Jasper versierd”

19/08/2021 - 03:59
"De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jordi Meeus: “Al een barbecue van Jasper Philipsen versierd” (19/08/2021 - Het Belang van Limburg)

De Pannenkoeken, zo heet het trainingsgroepje van Jasper Philipsen en Jordi Meeus. In deze Vuelta rijden voor het eerst twee Pannenkoeken mee in een grote ronde. Met wat geluk zullen ze elkaar zelfs tegenkomen in de massaspurten. ‘Los Panqueques’ getuigen beurtelings over hun avonturen in Spanje. [naar artikel]


2. “Als je een worst bakt, prik er dan geen gaatjes in.” Topslager Hendrik Dierendonck deelt tien gouden regels voor wie heerlijk vlees wil barbecueën (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Een goed stuk vlees komt pas écht tot zijn recht op de barbecue”, zegt Hendrik Dierendonck, de bekendste slager van het land. Daarom schoolt hij ons vanaf volgende week bij in de kunst van het barbecueën. Hij deelt zijn trucjes en verklapt waar het écht om gaat. “Barbecueën kun je zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt en er bestaan duizenden theorieën over, maar het gaat altijd om hetzelfde: het vuur weten te controleren.” [naar artikel]


3. Barbecue om tickethouders geannuleerd festival 100% Retro te sussen: “Maar we blijven sceptisch” (20/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Met zo’n vijfhonderd waren ze, de tickethouders van het geannuleerde 100% Retrofestival die naar de barbecue van organisator Hugo Foets waren afgezakt op Domein De Vesten in Laakdal. Een barbecue die was bedoeld om “een vertrouwensband op te bouwen” met de gedupeerde en vaak boze muziekliefhebbers. Maar ook degenen die het cadeau in dank aannamen, staken hun scepticisme niet onder stoelen of banken. [naar artikel]


4. Topslager deelt 10 gouden regels voor de barbecue: "Als je worst bakt, prik er dan géén gaatjes in” (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Een goed stuk vlees komt pas écht tot zijn recht op de barbecue”, zegt Hendrik Dierendonck, de bekendste slager van het land. Hij deelt zijn trucjes en verklapt waar het écht om gaat. “Barbecueën kun je zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt en er bestaan duizenden theorieën over, maar het gaat altijd om hetzelfde: het vuur weten te controleren.” [naar artikel]


5. Katleen (40) uit Hoeselt in Londen: “Alles nog versierd sinds jubileum” (10/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Al vier maanden lang is de hele Londense buurt waar Katleen Cox (40) uit Hoeselt woont, versierd voor het jubileum van The Queen. “Dat bewijst wat ze hier voor iedereen betekend heeft”, zegt Katleen, die op wandelafstand van Buckingham Palace woont. [naar artikel]


6. “Leg niet je hele rooster vol, dat werkt niet”: topchef Luc Bellings legt uit hoe je het perfecte stuk vlees kiest en grilt op de barbecue (21/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Mooi weer, barbecue en vlees: de ideale combinatie voor een smakelijke en zonnige maaltijd. Maar welk vlees is geschikt om te grillen op de barbecue? En hoe bak je dat het best? Sterrenchef Luc Bellings deelt zijn geheime tips zodat je vlees vanaf nu altijd perfect gaar is. “Varkensvlees vermijd ik meestal, omdat dat nogal droog wordt op de grill.” [naar artikel]


7. Hoe word jij graag versierd? 35 Vlamingen klappen uit de biecht: “Kijk me diep in de ogen en bijt op je lip” (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoe word jij graag versierd? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 37.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Laat me subtiel weten of zien dat je mooie lingerie draagt onder je kleren en ik sta in vuur en vlam.” [naar artikel]


8. Brand in de catering van Hogeschool PXL: “Dagmenu vandaag is barbecue” (08/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Donderdagochtend heeft het gebrand in het congres- en cateringgebouw D van Hogeschool PXL in de Elfde-Liniestraat. In de keuken is er aanzienlijke schade, de rest van het gebouw bleef gevrijwaard. “Onze selfservice zal vanmiddag niet kunnen openen, daarom zetten we nu barbecue op het menu.” [naar artikel]


9. N-VA secretaris in elkaar geslagen tijdens barbecue: “Vier weken met rietje eten” (28/09/2017 - Het Nieuwsblad)

De barbecue voor de buurtbewoners van de Poperbosstraat in Torhout eindigde voor Jasper Vangheluwe, secretaris van de plaatselijke N-VA, in het ziekenhuis. Hij werd geslagen door een agressieve gast. “Ik zie zelf geen enkele reden waarom ze dit gedaan hebben.” [naar artikel]


10. REACTIES. Jasper Philipsen legt de schuld bij zichzelf: “Dit mocht niet gebeuren”, ook Jasper Stuyven baalt: “Zoals altijd wéér net niet” (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

De slotfase van de rit richting Cahors werd gekruid door de Belgen. Terwijl Jasper Stuyven nog net gegrepen en zijn medevluchters nog net gegrepen werden, sprintte Jasper Philipsen naar de tweede plek. Beide renners waren dan ook ontgoocheld dat ze het zegegebaar niet konden maken. [naar artikel]


11. Uitbater café De Kiezel (23) komt om het leven bij verkeersongeval: “We kunnen nog niet vatten wat er met Jasper is gebeurd” (30/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

De 23-jarige Jasper Seigers is dinsdagochtend om het leven gekomen bij een tragisch verkeersongeval op de Kerkhovensesteenweg in Lommel. Jasper was een van de uitbaters van café De Kiezel in Mol-Wezel. “We kunnen nog niet vatten wat er met Jasper is gebeurd”, vertelt zijn vader. [naar artikel]


12. Jonge caféuitbater (23) verongelukt na zware klap in Kerkhoven: “We kunnen het nog niet vatten” (30/11/2021 - Het Belang van Limburg)

De 23-jarige Jasper Seigers is dinsdagochtend om het leven gekomen bij een tragisch verkeersongeval op de Kerkhovensesteenweg in Lommel. Jasper was een van de uitbaters van café De Kiezel in Mol-Wezel. “We kunnen nog niet vatten wat er met Jasper is gebeurd”, vertelt zijn vader. [naar artikel]


13. Moeke Lea (77) supportert voor Jasper Philipsen in Ham: “Je gaat ons horen roepen straks” (23/07/2023 - Het Belang van Limburg)

“Ooooh”, klinkt het in koor in ‘t Dorp in Ham, wanneer groene trui Jasper Philipsen samen met de gele en bollentrui in beeld komt. “Ene van Ham bij de allergrootsten.” In en rond het supporterscafé van de Vlam van Ham is het nu al gezellig druk. [naar artikel]


14. Barbecue – weer…Toon ons hoe u het doet! (26/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Met een heerlijk weekeinde van tropische dagen ( +30 °) en tropische nachten (+ 20 °) voor de boeg, halen we met z’n allen de barbecue boven. Dat gaat op de ene plaats al wat makkelijker dan de andere. Er zijn immers barbecues in alle maten en gewichten. Sommigen smeden hun barbecue zelf, anderen spenderen veel euro’s om de beste barbecue aan te kopen, maar altijd is het met dat éne doel: de gasten verwennen met de lekkerste barbecue. ! [naar artikel]


15. “Ik win liever zelf, maar ik gun het Jasper wel”: Van der Poel loodst Philipsen naar de zege en “hoopt nog beter te worden” (16/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor het tweede jaar op rij een grote glimlach op het gezicht van Mathieu van der Poel na Milaan-Sanremo. De wereldkampioen kon zichzelf niet opvolgen als winnaar, maar had een groot aandeel in de overwinning van Jasper Philipsen. “Ik win liever zelf, maar ik gun het Jasper wel. We mogen trots zijn dat we Sanremo twee keer op rij winnen met de ploeg.” [naar artikel]


16. ‘Klopjacht’-duo Brieuc en Jasper zijn sinds deze zomer een echtpaar: “Ik had Jasper op geen saaiere manier ten huwelijk kunnen vragen” (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Ja, ik ben met de eerste de beste getrouwd.” Jasper en Brieuc (beiden 27) kibbelen graag en ook dit ‘plagerijtje’ van Jasper mist z’n effect niet. Gelukkig bedoelt hij ’t letterlijk: “Brieuc is écht zijn eerste lief én ’t beste.” Hoe goed de twee na tien jaar samen op elkaar zijn ingespeeld, bewijzen ze in ‘Klopjacht’. [naar artikel]


17. In het Hamse supporterscafé van Jasper Philipsen zijn ze nog zegedronken: “Goed dat we vandaag kunnen uitrusten” (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

“Goed dat Jasper op zaterdag La Primavera won, dan kunnen we op zondag uitrusten”. Marc Lievers en Benny Vanderheyden van de Hamse supportersclub van Jasper Philipsen lachen na hun zondags fietstochtje. Met een frisse pint in de hand en een Sanremo-smile op hun gezicht. [naar artikel]


18. “Eerlijk: puur op basis van prestaties is hij misschien niet de verdiende winnaar”: Tom Boonen buigt zich over kersvers Flandrien Jasper Philipsen (08/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Het jaar van de grote doorbraak met negentien overwinningen in één seizoen: Tom Boonen deed het in 2004, Jasper Philipsen in 2023. Het ene wielerfenomeen uit de Kempen fileert het andere. “De Roubaix die Jasper dit jaar reed, had ik eigenlijk al eerder van hem verwacht.” [naar artikel]


19. Jasper Philipsen, the day after: “Gelukwensen van Cavendish hebben me het meest verrast” (18/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Zondag iets voor zessen poetste Jasper Philipsen de nul achter zijn naam weg in de Tour de France. Een etmaal en driekwart rustdag later kunnen we de Vlam van Ham spreken. “Eén doel is inmiddels afgevinkt. Maar ik merk dat de focus alweer uitgaat naar wat nog komt”, verraadt Jasper zijn niet gestilde honger naar succes. [naar artikel]


20. Kristof (50) verbreekt werelduurrecord na 81 uur achter de barbecue: “Het was zo vermoeiend, maar ook zo plezant” (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Officieel is het nog niet, maar Kristof De Schepper (50) uit Haaltert heeft normaal gezien het werelduurrecord barbecue verbroken. Hij heeft de voorbije vier dagen in totaal 81 uur en 19 minuten achter een barbecue gestaan in café De Fles in Haaltert, waar iedereen kon komen proeven en op die manier het goede doel kon steunen. [naar artikel]


21. Brandje door illegale barbecue in Sahara in Lommel (23/08/2023 - Het Belang van Limburg)

In het natuurgebied de Saraha in Lommel is de brandweer woensdagvoormiddag een smeulbrandje gaan doven. Een wandelaar had dit opgemerkt. “Mensen hadden er vuurtje gestookt voor een barbecue. Die assen waren beginnen smeulen. We hebben er een paar emmers over gegoten”, zegt brandweerofficier Bart Kuyken van de zone Noord-Limburg. Er lag ook nog een half stort. Na de barbecue werd alle afval gewoon achtergelaten in de natuur, vleesrooster, verpakkingen en het wegwerpbestek. [naar artikel]


22. Heel Grote-Spouwen versierd voor laatste ronde van postbode Anja: “Ik word er stil van” (24/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Postbode Anja Vandromme deed vrijdag haar laatste ronde in Grote-Spouwen. Vanaf maandag krijgt ze een andere route toegewezen. “Heel jammer. Anja is altijd vriendelijk, correct en vooral heel opgewekt. We gaan haar missen”, vertellen de buren, die de straten kleurrijk hadden versierd. [naar artikel]


23. Zo maak je van groenten op de barbecue een smaakbom: “Het geheel zal direct een pak smaakvoller zijn” (23/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bij een klassieke barbecue staat vlees zowat altijd centraal. Maar wat als jij of je gasten geen fan zijn van ribbetjes of witte pensen? Specialist Paul Florizoone vertelt hoe je groenten én vleesvervangers kan grillen zonder aan smaak te verliezen. “Met dit soort gehakt en deze kruiding overtuig je zelfs de meest doorwinterde vleesliefhebbers.” [naar artikel]


24. Hoe blijft Jasper Steverlinck in de liefde geloven? “Als je die realiteit aanvaardt, kan je gelukkiger in het leven staan” (09/06/2022 - Het Belang van Limburg)

“Here’s to love in loveless times.” Het is een zin die Jasper Steverlinck (46) met veel overgave zingt. Hoe doet hij dat? In liefdeloze tijden in de liefde blijven geloven. “Echte liefde gaat over leren loslaten.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!