Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 September 2021
22:10 uur

Een duurzame jurk van 6 euro? Volgens Primark kan het

De Tijd

15/09/2021 - 00:39

00:05 Primark en duurzaamheid, het lijkt een contradictio in terminis. Toch maakt de Ierse retailer zich sterk dat de combinatie mogelijk is. 'De consument eist duurzame kledij.'


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zwangere dievegge geklist met 900 euro (!) aan gestolen spul uit ... de Primark (20/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een zwangere vrouw is gisteren opgepakt nadat zij voor 900 euro aan artikelen bij de Primark in de Nederlandse stad Zoetermeer had meegenomen...
  [naar artikel]
 2. Hoe Primark een T-shirt voor 4 euro kan verkopen (24/04/2018 - Knack)
  Volgende week opent de zesde Belgische vestiging van Primark, de keten die even geliefd als omstreden is. Hoe ethisch gaat het bedrijf nu eigenlijk te werk? Katherine Stewart, hoofd Duurzaamheid bij Primark, antwoordt: "Hoe goedkoper, hoe slechter de werkomstandigheden, denken mensen. Dat klopt niet."
  [naar artikel]
 3. Hoe Meghan Markle een statement maakte in een duurzame jurk op het avondfeest (20/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ondertussen gehuwde vrouw en nu officieel hertogin van Sussex, gaf gisteren haar ja-woord in een klassieke jurk van Clare Waight Keller voor...
  [naar artikel]
 4. Primark lanceert ‘Friends’-collectie voor diehard fans (09/04/2019 - Metro)
  De serie ‘Friends’ heeft een ware cultstatus weten te verwerven. Iedereen heeft in zijn of haar leven wel minstens een keer de avonturen van de zes vrienden in New-York gevolgd. Het is intussen vijftien jaar geleden dat de laatste aflevering op televisie verscheen en dat verdient wat aandacht. Dat moet ook kledingketen Primark gedacht hebben. Ben jij een echte ‘Friends’-fan? Dan mag een cool accessoire dat naar de serie verwijst niet ontbreken in je leven. Is eentje niet genoeg, dan kan je er ook voor kiezen om je hele interieur om te toveren tot een ware ‘Friends’-gedenkplaats. Van een Central Perk-koffiemok over een ‘Friends’-dekbedovertrek tot een T-shirt: de collectie van Primark is heel uitgebreid. En de prijzen zijn bovendien budgetvriendelijk: voor een pyjama betaal je 14 euro, voor een fotokader 4,50 euro. Snel zijn is de boodschap, want wij denken dat heel wat mensen willen inslaan! 1 of 8 Foto Primark Foto Primark Foto Primark Foto Primark Foto Primark Foto Primark Foto Primark Foto Primark Lees ook : Lego lanceert een ‘Friends’-collectie Het bericht Primark lanceert ‘Friends’-collectie voor diehard fans verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Primark wil de volgende tien jaar fel verduurzamen. Maar hoe oprecht zijn hun intenties echt? (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassend: Primark wil vergroenen. In hun ambitieuze duurzaamheidscampagne belooft de kledingreus de volgende tien jaar onder andere plastic voor eenmalig gebruik te bannen, in te zetten op duurzaam katoen en van recycling absolute prioriteit te maken. Niki De Schryver, oprichtster van de duurzame routeplanner COSH, vindt de aankondiging van Primark misleidend. “Duurzamer maar even goedkoop? En waar zijn de concrete cijfers die hun grootste plannen staven?”
  [naar artikel]
 6. Is Primark echt zo slecht als iedereen denkt? NINA sprak hen over eerlijke lonen, massaconsumptie en meer (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  T-shirts voor 4 euro, een jeans voor 8 euro: ze gaan vlot over de toonbank bij kledingketen Primark. Maar die extreem lage prijzen doen ook vragen...
  [naar artikel]
 7. [VIDEO] - Jurk Marilyn Monroe brengt 4,5 miljoen euro op (18/11/2016 - De Redactie)
  Viereneenhalf miljoen euro neertellen voor een jurk. Het is gebeurd in Los Angeles voor een jurk van filmactrice Marilyn Monroe. De Amerikaanse fimster droeg de jurk toen ze in 1962 het befaamde verjaardagsliedje zong voor president Kennedy, die op dat moment vermoedelijk ook haar minnaar was.
  [naar artikel]
 8. Primark belooft minder vervuilende kleren tegen 2030 (15/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kledingketen Primark belooft om kleren op duurzamere wijze te zullen fabriceren tegen 2030. Dat heeft moederconcern Associated British Foods woensdag bekendgemaakt, na steeds luidere kritiek op de textielsector omwille van de vervuiling die de sector veroorzaakt. Primark verbindt zich er onder meer toe om “alle kleding te fabriceren uit gerecycleerde materialen of meer duurzame grondstoffen” en om “de CO2-uitstoot in de volledige waardeketen met de helft terug te dringen” tegen 2030.
  [naar artikel]
 9. Primark Antwerpen maakt zich op voor stormloop, wij gingen al eens kijken (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag opent de internationale retailer Primark de deuren van een gloednieuwe flagshipstore op de Meir. Twee jaar lang werkte Primark aan de...
  [naar artikel]
 10. Primark verwent jou en je beste vriend(in) met matching pyjamas (24/08/2018 - Metro)
  Houden jij en je bestie vaak sleepovers? Dan moeten jullie een bezoek brengen aan Primark. De winkelketen heeft matching pyjamas ontworpen voor beste vrienden. De pyjamasetjes doen denken aan de halskettingen met halve hartjes die je vroeger met je beste vriendin deelde. Voor één setje met short en topje betaal je zeven euro. Nu nog een kop chocomelk en een goede film en jullie zijn klaar voor het weekend! Two peas in a pod Tag your bestie in the comments below! PJ Sets £5/€7 each (Available in: ) #Primark #Primania #fashion #loungewear Une publication partagée par Primark (@primark) le 19 Août 2018 à 2 :07 PDT Bron: Flair Lees ook: ASOS brengt extreme crop top voor mannen op de markt Het bericht Primark verwent jou en je beste vriend(in) met matching pyjamas verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Vans beschuldigt Primark van plagiaat (28/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Volgens Vans heeft de Ierse kledingketen Primark twee van zijn bekende sneakers nagemaakt. Een Amerikaanse rechter mag zich over de zaak buigen.
  [naar artikel]
 12. Vans beschuldigt Primark van plagiaat (28/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Volgens Vans heeft de Ierse kledingketen Primark twee van zijn bekende sneakers nagemaakt. Een Amerikaanse rechter mag zich over de zaak buigen.
  [naar artikel]
 13. ‘Nieuwe Primark’ komt naar België: kan een T-shirt van 2 of 3 euro ethisch zijn? (17/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mode voor het hele gezin aan superkleine prijzen, in de geest van rivaal Primark, dat is het zakenmodel van de Franse lowcostkledingketen Kiabi. Maar kan dat wel zonder excessen of uitbuiting?
  [naar artikel]
 14. Nederlandse draagt jaar lang zelfde jurk (29/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lidia van Bodegraven, een vrouw uit het Nederlandse Woerden, heeft in 2017 gedaan waar veel vrouwen zelfs niet aan willen denken: elke dag dezelfde jurk dragen. Ze wil op die manier aandacht vragen voor duurzame en eerlijke kledij.
  [naar artikel]
 15. “Een T-shirt voor 4 euro kán niet eerlijk zijn.” Hoe verdedigt Primark zich tegen die kritiek? (08/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de opening van elke winkel krijgt de Ierse budgetketen Primark, veel meer nog dan andere ketens, af te rekenen met kritiek op zijn prijzen. Want een T-shirt van vier euro, dat kán toch niet eerlijk gemaakt zijn? Op 30 april opent de winkel in Antwerpen en Paul Lister, advocaat en verantwoordelijke ethiek van Primark, werd vooruit gestuurd om uit te leggen hoe de keten zijn kleren zo goedkoop kan maken: “De prijs zegt niets over de ethiek, het label wel”.
  [naar artikel]
 16. “Een T-shirt voor 4 euro kán niet eerlijk zijn.” Hoe verdedigt Primark zich tegen die kritiek? (01/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de opening van elke winkel krijgt de Ierse budgetketen Primark, veel meer nog dan andere ketens, af te rekenen met kritiek op zijn prijzen. Want een T-shirt van 4 euro, dat kán toch niet eerlijk gemaakt zijn? Afgelopen maandag opende de winkel in Antwerpen. Wij hadden naar aanleiding daarvan een gesprek met Paul Lister, advocaat en verantwoordelijke ethiek van Primark, die uitlegt hoe de keten zijn kleren zo goedkoop kan maken: “De prijs zegt niets over de ethiek, het label wel”.
  [naar artikel]
 17. Primark lanceert Disneykostuums voor volwassenen (16/10/2017 - Metro)
  Ondanks het mooie weer is de zomer echt voorbij, dus kijken we uit naar Halloween. Voor je verkleedkledij moet je dit jaar niet lang zoeken, want Primark komt op de proppen met Disneykledij voor volwassenen. Voor griezelfanaten is Halloween de leukste periode van het jaar. Heb jij ook zin om je te verkleden, maar wil je niet voor de tigste keer als enge heks of sexy verpleegster naar een feestje gaan? Dan kan je origineel uit de hoek komen en kiezen voor een kostuum à la Tinker Bell, Belle, Minnie Mouse of Cruella De Vil. Voor de geïnteresseerden: de kostuums liggen vanaf deze week in de rekken in de winkel in Luik. Voor een jurk tel je zo’n 17 euro neer. Lees ook: Je kan je verkleden als zwangere Kylie Jenner
  [naar artikel]
 18. Hoe spreek je ‘Primark’ uit? Winkelketen maakt einde aan discussie (15/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Hoe spreek je de naam van winkelketen ‘Primark’ uit? Op het internet is er een discussie rond uitgebarsten. Maar wie heeft er nu gelijk? Primark zelf zet de puntjes op de i.
  [naar artikel]
 19. Hoe spreek je ‘Primark’ uit? Winkelketen maakt einde aan discussie (15/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Hoe spreek je de naam van winkelketen ‘Primark’ uit? Op het internet is er een discussie rond uitgebarsten. Maar wie heeft er nu gelijk? Primark zelf zet de puntjes op de i.
  [naar artikel]
 20. Een jaar lang dezelfde jurk dragen: deze Nederlandse deed het (29/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lidia van Bodegraven, een vrouw uit het Nederlandse Woerden, heeft in 2017 gedaan waar veel vrouwen zelfs niet aan willen denken: elke dag dezelfde jurk dragen. Ze wil op die manier aandacht vragen voor duurzame en eerlijke kledij.
  [naar artikel]
 21. Een jaar lang dezelfde jurk dragen: deze Nederlandse deed het (29/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Lidia van Bodegraven, een vrouw uit het Nederlandse Woerden, heeft in 2017 gedaan waar veel vrouwen zelfs niet aan willen denken: elke dag dezelfde jurk dragen. Ze wil op die manier aandacht vragen voor duurzame en eerlijke kledij.
  [naar artikel]
 22. Eindejaarsverkopen Primark stellen teleur (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Britse winkelketen Primark heeft de laatste weken van 2017 meer omzet geboekt. Toch was de plus van zeven procent (exclusief wisselkoerseffecten) minder dan de dubbele cijfers waar analisten op hadden gerekend. Primark wijst onder meer naar het warme weer in oktober, dat verkopen in Europa in de weg zat.
  [naar artikel]
 23. Primark zal dit jaar twee derde van zijn winst moeten inleveren door corona (02/07/2020 - Express)
  De Ierse kledingdiscounter Primark verwachtte in januari nog voor de eerste keer meer dan 1 miljard pond (1,11 miljard euro)... The post Primark zal dit jaar twee derde van zijn winst moeten inleveren door corona appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 24. Primark in Hasselt zoekt 40 mensen om kleren te tellen (25/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Hebt u dinsdagavond 2 oktober tijd, bent u fan van Primark en zin om een centje bij te verdienen? Primark in Hasselt zoekt 40 mensen om hun stock te tellen.
  [naar artikel]
 25. Deze jurk is de hit van het seizoen (03/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een lange jurk tot op de grond of toch maar eentje tot halverwege de kuiten? Het vinden van de juiste lengte van een rok of jurk is niet voor iedereen even evident. En nu komt daar nog de ‘midaxi’ bij, een kruising tussen een lange en halflange jurk die tot op de enkels valt.
  [naar artikel]
 26. Kledinggigant Primark heeft 550 jobs ingevuld voor Antwerpse vestiging: “We hebben in acht dagen onze kandidaten gevonden” (26/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op 30 april gaat op de Meir de eerste Primark-winkel van Antwerpen open. Uw krant sprak met Belgisch personeelsdirecteur Anne-Marie De Block en Primark-chef in de Benelux Gerry Butler over de lage prijzen, het loon van de werknemers en de kritiek op de werkomstandigheden in de kledingfabrieken.
  [naar artikel]
 27. Primark sluit nu ook winkels in VK, Spanje en Frankrijk (23/03/2020 - Express)
  De Ierse winkelketen Primark besloot op zondag om alle Britse winkels onmiddellijk te sluiten. Dat brengt een totaal verlies van... The post Primark sluit nu ook winkels in VK, Spanje en Frankrijk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 28. Vlaamse overheid haalt in één dag 750 miljoen euro op via duurzame obligatie (09/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse overheid heeft vorige week in één dag tijd 750 miljoen euro opgehaald met de uitgave van een duurzame obligatie. Met het geld wil de Vlaamse overheid duurzame en sociale projecten financieren rond bijvoorbeeld energie-efficiëntie of de bouw van scholen.
  [naar artikel]
 29. Vlaamse overheid haalt in één dag 750 miljoen euro op via duurzame obligatie (09/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse overheid heeft vorige week in één dag tijd 750 miljoen euro opgehaald met de uitgave van een duurzame obligatie. Met het geld wil de Vlaamse overheid duurzame en sociale projecten financieren rond bijvoorbeeld energie-efficiëntie of de bouw van scholen.
  [naar artikel]
 30. Primark opent maandag ‘flagship store’ op Antwerpse Meir (27/04/2018 - Metro)
  Met ongeveer 5.900 vierkante meter winkeloppervlakte opent maandag in Antwerpen de Ierse kledingketen Primark zijn vlaggenschipwinkel in België. Daarvoor werden intussen verschillende jobdagen gehouden, die tot 370 voltijdse jobs hebben geleid, klinkt het bij Primark. Na lang werken aan het pand op de bekende winkelas Meir gaan volgens de planning maandag om 10.00 uur de deuren open voor de ‘flagship store’ van de populaire kledingketen. Er zou sterk worden ingezet op ‘beleving’, met tientallen paskamers en kassa’s, alsook relaxzones met gsm-laders en wifi. In de aanloop naar de opening hield de keten tien jobdagen, waarvoor ze steun kreeg van de stad Antwerpen en arbeidsbemiddelingsdienst VDAB. Van 1.200 kandidaten zijn er volgens Primark uiteindelijk 550 aangeworven, goed voor 370 voltijdse banen. De werknemers zijn volgens het concern sinds een aantal weken aan de slag, onder meer voor de inrichting van de winkel en een opleiding. Primark, dat in het verleden heel wat kritiek kreeg over onder meer haar duurzaamheid, heeft in België momenteel al winkels in Gent, Hasselt, Brussel, Charleroi en Luik. bron: Belga Het bericht Primark opent maandag ‘flagship store’ op Antwerpse Meir verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Nestlé pompt 2 miljard euro in duurzame verpakkingen (16/01/2020 - Express)
  Voedingsgigant Nestlé voorziet een budget van 2 miljard euro om de omslag naar gerecycleerd plastic en andere duurzame verpakkingen te maken. Het Zwitserse bedrijf gaat investeren in gerecycled plastic, omdat het aanbod nog beperkt is en het materiaal bijgevolg nog duur is. Het is ook een feit dat veel recyclagebedrijven hun handen afhouden van de […] The post Nestlé pompt 2 miljard euro in duurzame verpakkingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 32. Ketens counteren e-commerce: Primark op Meir langer open, ZEB komt met nieuwe winkels (31/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Ierse kledingketen Primark zal op de Meir in Antwerpen open zijn tot kwart voor acht ’s avonds en op vrijdagen zelfs tot negen uur. De keten opent ook een zondag per maand, maar laat de verkoop via internet links liggen. “Primark heeft dat niet nodig”, zegt retailexpert Gino Van Ossel.
  [naar artikel]
 33. Primark komt met Disneykostuums voor volwassenen (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Groot nieuws: eindelijk krijgen ook volwassen Disneyfans hun langverwachte 'happily ever after'. Primark lanceert namelijk een collectie met...
  [naar artikel]
 34. Primark verkocht voorbije maand recordaantal kleren (07/09/2020 - Express)
  Primark heeft het afgelopen kwartaal meer kleding verkocht dan verwacht. Dat komt onder andere door een opgehoopte vraag. Alle winkels... The post Primark verkocht voorbije maand recordaantal kleren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 35. Budgetketen Primark gaat ook bruidsmode verkopen (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De goedkope Ierse kledingketen Primark lanceert binnenkort een eigen trouwcollectie. Die zal geen trouwjurken bevatten, wel lingerie, pyjama's en
  [naar artikel]
 36. Primark opent eerste winkel in Antwerpen: diamanten tonen de weg naar T-shirts van 2,5 euro (28/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Ierse kledingketen Primark opent maandag om 10u op de Meir haar eerste winkel in de provincie Antwerpen. Er worden niet alleen goedkope kleren verkocht, maar ook hoofdtelefoons en schoenen. De winkel stelt er 550 mensen tewerk.
  [naar artikel]
 37. Oprichter Primark overleden (08/07/2019 - Metro)
  Oprichter Arthur Ryan van de Ierse modeketen Primark is overleden. Dat maakte de prijsvechter vandaag bekend, meldden Britse en Ierse media. De 84-jarige Ryan was tot tien jaar geleden actief als topman van het bedrijf, en deed daarna een stapje terug om als voorzitter verder te gaan. Primark, dat sinds een aantal jaar ook in België en Nederland actief is met meerdere winkels, werd vijftig jaar geleden opgericht in Dublin. Het bedrijf heet daar Penneys, maar die naam kan buiten Ierland niet worden gebruikt, omdat de Amerikaanse keten J.C. Penneys er de rechten op heeft. Ryan wordt omschreven als een icoon van de detailhandel. Onder zijn leiding groeide het bedrijf met zijn formule van spotgoedkope kleding uit tot een modeketen van formaat. Primark is nu onderdeel van Associated British Foods en meldde in april een halfjaarwinst van omgerekend 491 miljoen euro. Bron: Belga   Het bericht Oprichter Primark overleden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Primark krijgt kritiek voor verkoop van bh's aan wel heel jonge meisjes (26/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een behaatje met vulling voor meisjes vanaf zeven jaar? Het lijkt vreemd en overbodig, maar Primark heeft het in de rekken hangen. Dat noopte een van de klanten van de winkelketen ertoe om op Twitter een foto te delen van de bh en hen op het matje te roepen omdat ze zo kleine meisjes al seksualiseren. Het is trouwens niet de eerste keer dat Primark een dergelijke uitschuiver maakt.
  [naar artikel]
 39. Primark krijgt kritiek voor verkoop van bh's aan wel heel jonge meisjes (26/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een behaatje met vulling voor meisjes vanaf zeven jaar? Het lijkt vreemd en overbodig, maar Primark heeft het in de rekken hangen. Dat noopte een van de klanten van de winkelketen ertoe om op Twitter een foto te delen van de bh en hen op het matje te roepen omdat ze zo kleine meisjes al seksualiseren. Het is trouwens niet de eerste keer dat Primark een dergelijke uitschuiver maakt.
  [naar artikel]
 40. Primark op de Meir: een zegen, maar ook een nachtmerrie voor sommigen (10/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Primark is een zegen voor de Meir, maar tegelijk een nachtmerrie voor sommige concurrenten. Dat is de mening van retailexperten. Primark heeft een vergunning aangevraagd om volgend jaar een winkel te openen in een pand van 1.000 vierkante meter op de Meir 24-28.
  [naar artikel]
 41. Vlaanderen haalt 750 miljoen euro op via duurzame obligatie (09/04/2019 - VRT NWS)
  De Vlaamse overheid heeft vorige week op één dag tijd 750 miljoen euro opgehaald met de uitgave van een duurzame obligatie. 
  [naar artikel]
 42. Is het een blouse, rok of jurk? Luxewebshop pakt uit met bizar kledingstuk van 1.000 euro (16/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Britse luxewebshop Farfetch kunnen fashionista’s een bijzondere creatie kopen van het Franse label Unravel Project, in 2015 opgericht door de Parijzenaar Ben Taverniti. Voor 1.151 euro krijg je een blouse, rok en langere rok in één, maar eigenlijk is het gewoon een jurk met verschillende opgenaaide stuks.
  [naar artikel]
 43. Zwangere vrouw steelt voor 900 euro aan spullen uit de Primark (22/03/2019 - Metro)
  In Zoetermeer, Nederland, is een zwangere vrouw opgepakt voor een opmerkelijke diefstal. Ze stal voor maar liefst 900 euro aan artikelen die uit de Primark kwamen. Spullen uit de Ierse winkelketen staan er om bekend om zeer goedkoop te zijn. Je moet dus al aardig wat kopen, of stelen, om aan een bedrag van 900 euro te komen bij Primark. Ook de politie van Zoetermeer reageerde dan ook verbluft door het incident op Facebook: “De vrouw heeft driftig en met volle overgave geprobeerd de jaaromzet van de Primark te verkleinen.” Koffer vol De dame, die overigens zes maanden zwanger is, liep meerdere keren de winkel binnen en buiten om de gestolen artikelen in haar auto te leggen. Een beveiligingsagent merkte dit op en hield de verdachte tegen. De dievegge duwde daarop de beveiliger van een trap, maar kon niet ontkomen. Bij de schermutseling raakte de beveiliger licht gewond. “Betrokken verbalisanten spoorden de auto van de verdachte op en daaruit kwamen de overige gestolen goederen die u op de foto’s ziet”, vertelt de politie verder. Bekijk de foto’s van de gestolen goederen hieronder. 1 of 4   Lees ook : VIDEO. Pakjesdief betrapt door heldhaftige buurman van slachtoffer Het bericht Zwangere vrouw steelt voor 900 euro aan spullen uit de Primark verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Na Primark opnieuw discussie over naam van winkelketen: zo spreek je Lidl écht uit (16/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Hoe spreek je de naam van winkelketen ‘Primark’ uit? Die discussie barstte onlangs uit op het internet. Primark zelf zette toen de puntjes op de i en bracht voor eens en voor altijd duidelijkheid. Maar nu wordt er opnieuw flink gediscussieerd over de uitspraak van een merknaam. Want is het nu Liedel of Liddel?
  [naar artikel]
 45. Iconische jurk van prinses Diana brengt minder op dan verwacht (14/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ruim 70.000 dollar of zo'n 67.000 euro. Zoveel leverde een paarse jurk van prinses Diana op die zopas in Londen werd ­geveild. Dat is minder dan verwacht, want vooraf was het kledingstuk door veilinghuis Kerry Taylor Auctions geschat op 83.000 euro.
  [naar artikel]
 46. Geheime tunnels uit WOI gevonden onder Primark (02/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Engelse graafschap Kent is een tunnelnetwerk uit de Eerste Wereldoorlog ontdekt onder een vestiging van winkelketen Primark. In mei
  [naar artikel]
 47. Droeg Kate Middleton dan toch geen gerecycleerde jurk op het koninklijke huwelijk? (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De crèmekleurige jurk die Kate Middleton tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle droeg, zou volgens een oplettende fan toch niet gerecycleerd zijn. Het zou om een gelijkaardige jurk van Alexander McQueen gaan, die ondanks de sterke gelijkenissen toch subtiel in kleur en details verschilt.
  [naar artikel]
 48. Shoppers tackelen man (53) die meisje probeert te ontvoeren aan Primark in Manchester (27/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals zo vaak was het ook gisteren in de Primark in het centrum van Manchester drummen geblazen. Een 53-jarige man die van de drukte gebruik
  [naar artikel]
 49. Stormloop op Meir want grootste Primark van België opent de deuren (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover: de dag waar alle Primark-liefhebbers al maanden naar uit kijken. Vooral jonge shoppers stonden al een hele ochtend lang te drummen...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.