Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2021
23:09 uur

Moeder van Davy Kesteman gelooft niet dat haar zoon een moordenaar is: “Sharon kreeg niet altijd slagen. Davy wou altijd praten. Maar zij liep steeds weg”

Het Nieuwsblad

13/10/2021 - 20:52

“Ik vind absoluut niet dat mijn zoon een moordenaar is. Ik vind dat Sharon mijn zoon bedrogen heeft.” Nadat tal van vriendinnen van Sharon Gruwez (22) en ex-liefjes van hem een gewelddadig beeld schetsten over Davy Kesteman, probeerde zijn eigen moeder als enige dit proces het tegenoverstelde te doen. “Sharon kreeg niet altijd slagen. Davy wilde het vaak uitpraten. Maar zij liep altijd weg.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ASSISEN. Vader slachtoffer Sharon: “Davy heeft zijn auto gebruikt als moordwapen” (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik was tegen die relatie, ja. Ik wilde mijn dochter weg bij haar toekomstige moordenaar. Maar ze ging er altijd opnieuw naartoe. Waarom? Dat vroegen we ons allemaal af. Sharon zag Davy graag. Ze dacht dat ze hem kon veranderen.” Op het proces tegen Davy Kesteman getuigden vandaag de ouders van het slachtoffer.
  [naar artikel]
 2. Advocaten doodrijder Sharon Gruwez (22): “Davy zei ons dat hij niet kan leven met etiket van moordenaar” (08/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op het assisenproces rond de dodelijke crash waarbij drie jaar geleden Sharon Gruwez (22) om het leven kwam, hebben de advocaten van haar ex-vriend Davy Kesteman voor het eerst de jury aangesproken. “Davy heeft ons gezegd dat hij onmogelijk kan leven met het etiket van moordenaar op zijn voorhoofd. Hij zegt dat hij dat feit niet heeft gepleegd.”
  [naar artikel]
 3. ASSISEN. Moeder van Davy (32) zet kwaad bloed bij nabestaanden: “Ik vind dat Sharon mijn zoon bedrogen heeft” (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals enigszins verwacht werd, heeft Karien Kesteman (57) tijdens haar getuigenis in het Brugse assisenhof flink uitgehaald naar het slachtoffer. De moeder van de beschuldigde stelde onomwonden dat Sharon Gruwez (22) haar zoon bedrogen heeft. “Ze was soms heel lief, maar kon ook plots helemaal omkeren”, vertelde ze over haar voormalige schoondochter. En ook over de zoektocht naar de dashcam van haar zoon gaf moeder Kesteman haar eigen versie.
  [naar artikel]
 4. Geen doodrijder, maar moordenaar: Davy Kesteman krijgt 23 jaar cel voor moord op Sharon (22) (15/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het hof van assisen in Brugge heeft Davy Kesteman veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor de moord op Sharon Gruwez (22). “Het is enorm hard wat ik te horen kreeg. Maar wat de beslissing ook is. Ik aanvaard de beslissing van de jury”, waren zijn laatste woorden. Het hof houdt rekening met de “ernst, zwaarwichtigheid en gruwelijkheid van de feiten”. Het openbaar ministerie vordert zijn onmiddellijke aanhouding.
  [naar artikel]
 5. ASSISEN. Vader van Sharon (22) zag dood van z’n dochter aankomen: “Ik wilde haar weg bij haar toekomstige moordenaar” (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze liep ooit een kapot trommelvlies op, een gekwetste pols en werd eens de kleren van haar lijf gescheurd. Davy Kesteman (32) sloeg Sharon Gruwez (22) meermaals tijdens hun relatie, maar toch bleef de jonge vrouw bij hem. “Ze zag hem graag en wilde hem veranderen", vertelde haar vader James (49) in het Brugse assisenhof. Hij en de mama van Sharon dienden destijds klacht in tegen Kesteman voor doodslag. “Hij heeft z'n auto als moordwapen gebruikt.”
  [naar artikel]
 6. Doodrijder of kille moordenaar? Davy (32) verschijnt voor assisen na dodelijke crash met z’n ex-vriendin Sharon (22): “Dit was géén ongeval” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  1,47 promille had Poperingenaar Davy Kesteman (32) in z’n bloed toen hij op 1 november 2018 aan bijna 200 kilometer per uur uit de bocht vloog met zijn BMW 316. Zijn ex-vriendin Sharon Gruwez (22) werd uit de wagen geslingerd en stierf ter plaatse. Een proces voor de politierechtbank, zo leek het, maar drie jaar later staat Kesteman plots voor het hof van assisen voor moord. Door een klacht van de nabestaanden, die niet geloven in een ongeval. “Als ik je niet kan hebben, zal niemand je hebben”, hoorden zij Kesteman meermaals zeggen tegen Sharon.
  [naar artikel]
 7. Advocaten familie Sharon (22) snoeihard voor Davy Kesteman: “Kroniek van aangekondigde moord” (14/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het einde van het assisenproces tegen Davy Kesteman nadert, nadat donderdagochtend de advocaten van de familie van de omgekomen Sharon Gruwez (22) kwamen pleiten. Zij zijn rotsvast overtuigd van moord en waren snoeihard voor beschuldigde. “Als het noodlot toeslaat, kan je als familie daarin berusten. Maar hier sloeg het noodlot niet toe. Het was Kesteman. Ja, dit was moord.”
  [naar artikel]
 8. Vader Sharon Gruwez (22) op assisenproces van haar doodrijder: “Hij gebruikte zijn auto als moordwapen” (12/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Sharon heeft een paar keer geprobeerd de relatie met hem gedaan te maken. Maar hij bleef haar maar stalken en lastigvallen.” Op het assisenproces rond de dodelijke crash met Sharon Gruwez (22) hebben haar ouders aan de jury uitgelegd hoe machteloos zij zich voelden tegenover beschuldigde Davy Kesteman. “Als hij in haar buurt was, was het altijd ongeluk”, zegt haar papa James.
  [naar artikel]
 9. ASSISEN. “Davy is geen moordenaar”: verdediging richt zich eerste keer tot jury op proces rond dodelijke crash van Sharon (22) (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op het assisenproces tegen Davy Kesteman (32) uit Poperinge heeft de verdediging een eerste keer in haar kaarten laten kijken. Weinig verrassend kondigden de broers Omar en Mounir Souidi aan dat ze de tenlastelegging van moord gaan betwisten. “Hij kan onmogelijk leven met het etiket van moordenaar op z'n voorhoofd”, klonk het.
  [naar artikel]
 10. ASSISEN. Procureur-generaal vraagt 25 jaar opsluiting voor Davy Kesteman (32): “Hij is geen Dutroux, dus ik wil hem niet levenslang in de gevangenis” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Openbaar aanklager Serge Malefason heeft in het Brugse assisenhof 25 jaar opsluiting gevraagd voor Davy Kesteman (32). De Poperingenaar werd eerder op de dag schuldig bevonden aan moord op z’n ex-vriendin Sharon Gruwez (22). “Hij heeft 52 seconden gehad om dit gruwelijk drama te voorkomen”, stelde de procureur-generaal. De verdediging vroeg om een mildere straf. “Davy is veranderd.”
  [naar artikel]
 11. ASSISEN. Davy Kesteman (32) veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor moordende crash met Sharon (22): hof stuurt hem niet meteen naar gevangenis (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Davy Kesteman (32) heeft in het Brugse assisenhof 23 jaar opsluiting gekregen voor de moord op Sharon Gruwez (22) uit Boezinge. “We krijgen Sharon nooit meer terug, maar dit is wel een last die van onze schouders valt”, reageert de vader van het slachtoffer. Het hof wees de onmiddellijke aanhouding van de beschuldigde wel af, waardoor hij niet meteen naar de gevangenis moet.
  [naar artikel]
 12. ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Van ongeval is geen sprake” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het Brugse assisenhof is Davy Kesteman (32) schuldig bevonden aan moord. De volksjury was van oordeel dat de Poperingenaar drie jaar geleden de intentie én het plan had om Sharon Gruwez (22) te doden door te crashen met zijn BMW. De verdediging had gevraagd om de beschuldigde enkel te veroordelen voor onopzettelijke doding. Voor moord riskeert Kesteman levenslange opsluiting.
  [naar artikel]
 13. ASSISEN. Davy Kesteman (32) biedt verontschuldigingen aan in laatste woord: “Ik heb dood van Sharon nooit gewild” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is voor de familie en voor Sharon. Ik heb dit nooit gewild.” Davy Kesteman (32) heeft vrijdagmorgen op z’n assisenproces nog een laatste keer het woord gekregen, alvorens de volksjury zich terugtrok voor het beraad over de schuldvraag. De Poperingenaar bood nog een laatste keer zijn verontschuldigingen aan bij de familie van Sharon Gruwez (22). De jury moet nu beslissen of haar dood een ongeval was of een brutale moord.
  [naar artikel]
 14. ASSISEN. Davy Kesteman (32) biedt verontschuldigingen aan in laatste woord: “Ik heb dood van Sharon nooit gewild” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is voor de familie en voor Sharon. Ik heb dit nooit gewild.” Davy Kesteman (32) heeft vrijdagmorgen op z’n assisenproces nog een laatste keer het woord gekregen, alvorens de volksjury zich terugtrok voor het beraad over de schuldvraag. De Poperingenaar bood nog een laatste keer zijn verontschuldigingen aan bij de familie van Sharon Gruwez (22). De jury moet nu beslissen of haar dood een ongeval was of een brutale moord.
  [naar artikel]
 15. ASSISEN. “Een kroniek van een aangekondigde moord”: familie van Sharon (22) is ervan overtuigd dat Davy haar dood wilde (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Davy Kesteman wist wat de gevolgen zouden zijn als hij bijna een minuut lang zijn gaspedaal vol induwde en die bocht indook, met Sharon zonder gordel naast hem op de passagierszetel.” De burgerlijke partijen vroegen donderdagvoormiddag aan de volksjury om de beschuldigde schuldig te verklaren aan moord op Sharon Gruwez (22). Voor de jonge vrouw zelf waren er niets dan mooie woorden, die enkele juryleden zelfs tot tranen toe bewogen. “De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn zonder Sharon”, klonk het uit de mond van de advocaten.
  [naar artikel]
 16. ASSISEN. “Kroniek van een aangekondigde moord”: familie van Sharon (22) is ervan overtuigd dat Davy haar dood wilde (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Davy Kesteman wist wat de gevolgen zouden zijn als hij bijna een minuut lang zijn gaspedaal vol induwde en die bocht indook, met Sharon zonder gordel naast hem op de passagierszetel.” De burgerlijke partijen vroegen donderdagvoormiddag aan de volksjury om de beklaagde schuldig te verklaren aan moord op Sharon Gruwez (22). Voor de jonge vrouw zelf waren er niets dan mooie woorden, die enkele juryleden zelfs tot tranen toe bewogen. “De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn zonder Sharon”, klonk het uit de mond van de advocaten.
  [naar artikel]
 17. Ouders Sharon (22) in tranen na vonnis: “Dit was het laatste wat we voor haar konden doen” (16/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Geen doodrijder, maar een moordenaar. Davy Kesteman (32) zat in afwachting van zijn proces twee jaar vrij thuis met een enkelband. Maar vrijdagmiddag hoorde hij zich veroordeeld worden tot 23 jaar effectieve opsluiting voor de moord op Sharon Gruwez (22). Een mokerslag en een keihard verdict voor de eerste verkeerszaak ooit in het hof van assisen. Maar een enorme opluchting bij de vader en moeder van het slachtoffer. “Hiervoor strijden was het laatste wat we voor haar konden doen.”
  [naar artikel]
 18. ASSISEN. “Eén van de smerigste stalkers die ik al ben tegengekomen”: procureur-generaal laat geen spaander heel van Davy Kesteman (32) (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Davy Kesteman (32) wist maar al te goed dat zijn relatie met Sharon Gruwez (22) voorbij was. Volgens procureur-generaal Serge Malefason had de Poperingenaar drie jaar geleden dan ook een duidelijk motief om de jonge vrouw om het leven te brengen. “Hij heeft zijn getunede BMW ingezet als wapen om Sharon te vermoorden”, hakte hij in op de beschuldigde, die hij meteen ook één van de smerigste stalkers uit zijn carrière noemde.
  [naar artikel]
 19. ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Hij heeft bewust een bijna vier keer hogere snelheid aangehouden dan toegelaten” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het Brugse assisenhof is Davy Kesteman (32) schuldig bevonden aan moord. De volksjury was van oordeel dat de Poperingenaar drie jaar geleden de intentie én het plan had om Sharon Gruwez (22) te doden door te crashen met zijn BMW. “Door op die plaats te rijden aan een bijna vier keer hogere snelheid dan toegelaten heeft hij aanvaard dat dit fataal zou aflopen”, klonk de motivering van de jury. Voor moord riskeert Kesteman levenslange opsluiting.
  [naar artikel]
 20. ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Hij heeft bewust een bijna vier keer hogere snelheid aangehouden dan toegelaten” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het Brugse assisenhof is Davy Kesteman (32) schuldig bevonden aan moord. De volksjury was van oordeel dat de Poperingenaar drie jaar geleden de intentie én het plan had om Sharon Gruwez (22) te doden door te crashen met zijn BMW. “Door op die plaats te rijden aan een bijna vier keer hogere snelheid dan toegelaten, heeft hij aanvaard dat dit fataal zou aflopen”, klonk de motivering van de jury. Voor moord riskeert Kesteman levenslange opsluiting.
  [naar artikel]
 21. Doodrijder Davy Kesteman krijgt op assisenproces laatste woord: “Verschrikkelijk wat er gebeurd is, ik heb dit nooit gewild” (15/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op het assisenproces tegen Davy Kesteman rond de fatale crash met Sharon Gruwez (22) heeft de beschuldigde vrijdagochtend het laatste woord gekregen. “Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is. Ik heb dit nooit gewild”, zei hij zichtbaar zenuwachtig aan de jury.
  [naar artikel]
 22. ASSISEN. Kesteman dreigde al eerder: “Ik ga mij zat drinken en tegen een boom rijden” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De twee vrouwen die korte tijd het leven van Davy Kesteman deelden voor Sharon Gruwez in beeld kwam, hadden een gevoel van déjà vu toen ze het verhaal van het slachtoffer hoorden. “Ik herken echt heel mijn verhaal in het verhaal van Sharon”, getuigde Annabeth (31).
  [naar artikel]
 23. ASSISEN. “Ik kick er wel op om kippen te doden”: Davy (32) choqueerde ooit ex-vriendin met vreemde uitspraken (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Hij stelde me ooit de vraag of ik iemand zou kunnen vermoorden. Ik kreeg alleen maar meer angst.” Een ex-vriendin hield weinig positieve herinneringen over aan haar relatie met Davy Kesteman (32). Een verhaal over zijn kippen bezorgde haar onder meer koude rillingen. Over de dood van Sharon (22) blijft de beschuldigde zich dan weer niets herinneren. Ook al deed de voorzitter er bij aanvang van de zittingsdag alles aan om komaf te maken met het geheugenverlies.
  [naar artikel]
 24. ASSISEN. “Ik kick er wel op om kippen te doden”: Davy (32) choqueerde ex-vriendin met vreemde uitspraken (13/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Hij stelde me ooit de vraag of ik iemand zou kunnen vermoorden. Ik kreeg alleen maar meer angst.” Een ex-vriendin houdt weinig positieve herinneringen over aan haar relatie met Davy Kesteman (32). Een verhaal over zijn kippen bezorgde haar onder meer koude rillingen. Over de dood van Sharon (22) blijft de beschuldigde zich dan weer niets herinneren. Ook al deed de voorzitter er bij aanvang van de zittingsdag alles aan om komaf te maken met zijn ‘geheugenverlies’.
  [naar artikel]
 25. Assisenproces Sharon Gruwez (22) neemt bijzondere wending: “Ik vermoed dat Davy ontploft is toen hij onze berichten las” (12/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Opmerkelijke wending dinsdagavond op het assisenproces: plots kwam een fervente rallypiloot (26) getuigen dat hij al drie maanden intiem was met slachtoffer Sharon Gruwez (22). Ze maakten plannen om verder te gaan in een relatie, maar Davy Kesteman - die haar sloeg - blééf haar volgens hem maar achtervolgen. “Als hij ooit haar gsm bekeek, kon hij zien welke goeie band wij hadden. Ik vermoed dat hij ontploft is toen hij onze berichten heeft gezien.”
  [naar artikel]
 26. Doodrijder Davy Kesteman schuldig bevonden aan moord op Sharon Gruwez (22) (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op het assisenproces rond de fatale crash waarbij Sharon Gruwez (22) om het leven kwam, is beschuldigde Davy Kesteman zonet schuldig verklaard aan moord. Hij riskeert levenslange opsluiting. De nabestaanden van het slachtoffer barstten in tranen uit na het horen van de uitspraak.
  [naar artikel]
 27. Doodrijder Davy Kesteman schuldig bevonden aan moord op Sharon Gruwez (22) (15/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op het assisenproces rond de fatale crash waarbij Sharon Gruwez (22) om het leven kwam, is beschuldigde Davy Kesteman zonet schuldig verklaard aan moord. Hij riskeert levenslange opsluiting. De nabestaanden van het slachtoffer barstten in tranen uit na het horen van de uitspraak.
  [naar artikel]
 28. ASSISEN. Beschuldigde herinnert zich niets meer van de fatale crash van die Sharon (22) het leven kostte: “Maar ik hield van haar en van m’n auto’s. Ik zou haar nooit iets aandoen” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen traan liet Davy Kesteman (32) tijdens z’n verhoor in het Brugse assisenhof. Schijnbaar onbewogen en bij momenten zelfs arrogant herhaalde de Poperingenaar dat de dood van zijn ex-vriendin Sharon Gruwez (22) een ongeval was. “Waarom hij dan liefst 191 kilometer per uur reed op het moment van de crash?”, vroeg de voorzitter zich meermaals af. “Ik heb er geen verklaring voor”, antwoordde Kesteman evenveel keer. “Van de crash herinner ik me niets.”
  [naar artikel]
 29. ASSISEN. Beschuldigde herinnert zich niets meer van de fatale crash die Sharon (22) het leven kostte: “Maar ik hield van haar en van m’n auto’s. Ik zou haar nooit iets aandoen” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen traan liet Davy Kesteman (32) tijdens z’n verhoor in het Brugse assisenhof. Schijnbaar onbewogen en bij momenten zelfs arrogant herhaalde de Poperingenaar dat de dood van zijn ex-vriendin Sharon Gruwez (22) een ongeval was. “Waarom hij dan liefst 191 kilometer per uur reed op het moment van de crash?”, vroeg de voorzitter zich meermaals af. “Ik heb er geen verklaring voor”, antwoordde Kesteman evenveel keer. “Van de crash herinner ik me niets.”
  [naar artikel]
 30. ASSISEN. “Moorden met een wagen kan”: 23 jaar opsluiting voor Davy Kesteman (32), geen woord van spijt (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst is in ons land een chauffeur die een dodelijk “verkeersongeval” veroorzaakte, schuldig verklaard aan moord. Volgens de West-Vlaamse jury wilde Davy Kesteman zijn ex-vriendin Sharon Gruwez dood, toen hij in de nacht van 31 oktober op 1 november 2018 plankgas gaf met zijn BMW en aan hoge snelheid tegen een geparkeerde schoolbus crashte. Hof en jury veroordeelden hem tot 23 jaar opsluiting. Wanneer kan hij al vrijkomen?
  [naar artikel]
 31. Moeder VTM-directeur Davy Parmentier is al 9 jaar de huishoudster van Gert Verhulst : “Jammer dat ik niet mee kon naar Saint-Tropez” (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Toen ik begon te werken voor Gert, kende Davy hem zelfs nog niet”, zegt Martine Dhaenen (61). Maar vandaag zit haar zoon Davy Parmentier (38), creatief directeur bij VTM en jurylid in ‘Belgium’s Got Talent, in hetzelfde wereldje. In een uniek dubbelgesprek vertellen de twee openlijk over zijn coming out, de voor- en nadelen van hun job en die keer dat ze de schoenen van Bart Kaëll vernielde. “Ik dacht dat hij nooit meer met mij zou spreken.”
  [naar artikel]
 32. ASSISEN. Davy Kesteman (32) veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor moordende crash met Sharon (22) (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Davy Kesteman (32) heeft in het Brugse assisenhof 23 jaar opsluiting gekregen voor de moord op Sharon Gruwez (22) uit Boezinge. De volksjury oordeelde eerder op de dag dat de Poperingenaar had moeten weten dat de jonge vrouw kon sterven toen hij aan een snelheid van meer dan 191 kilometer per uur de bewuste bocht in Oostvleteren indook.
  [naar artikel]
 33. Doodrijder Sharon herinnert zich niet waarom hij met 191 km/uur door rood reed: “Ik zou mijn auto of haar nooit iets aandoen” (08/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Wáárom rijd je aan 191 km per uur flagrant door een rood licht met een auto die je aan zo’n snelheid niet door een bocht krijgt?” Davy Kesteman werd vrijdag vier uur lang stevig aan de tand gevoeld over de fatale rit met Sharon Gruwez (22), maar de voorzitter kreeg tot zijn frustratie telkens geen antwoord. “We zijn ’s nachts bij mij thuis vertrokken naar zee om op het strand te zitten. Maar dan stopt het. Dan weet ik niets meer. Tot ik dat ongeval had”, klonk het finaal allesbehalve overtuigend.
  [naar artikel]
 34. ASSISEN. Ongeval of moord? “Sharon had geen enkele kans om het er levend van af te brengen” (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een opgefokte BMW316 en een steevast op dezelfde plek geparkeerde schoolbus langs de steenweg in Vleteren. Die combinatie is volgens de familie van Sharon Gruwez — en hun advocaten — het moordwapen waarmee het slachtoffer in deze zaak is omgebracht. Motief van de dader: jaloezie. Beschuldigde Davy Kesteman kon niet verkroppen dat zijn ‘knipperlichtrelatie’ met Sharon op haar laatste benen liep. Reed hij écht moedwillig in op een geparkeerde schoolbus?
  [naar artikel]
 35. Moeder van Davy Parmentier klapt uit de biecht: “Pas na drie jaar had ik verwerkt dat hij homo is” (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik dacht aan de kleinkinderen die ik nooit zou krijgen”, zegt Martine Dhaenen (61). Toen haar zoon Davy Parmentier (38) op z’n 18de vertelde dat hij op mannen valt, kwam dat hard binnen. Maar ze hoeft de hoop niet op te geven. “Mijn vriend en ik hebben een kinderwens, al is adoptie niet voor meteen”, zegt het ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid in een uniek dubbelgesprek. Verder kijkt Parmentier ook terug op de kritiek die hij kreeg als presentator van ‘Wat Een Dag’ en vertelt hij over z’n bijzondere link met Ingeborg (54).
  [naar artikel]
 36. Geen ongeval, maar moord: Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op ex-vriendin  (15/10/2021 - VRT NWS)
  In het Brugse assisenhof is Davy Kesteman (32) schuldig verklaard aan de moord op zijn ex-vriendin Sharon Gruwez, drie jaar geleden. De zaak zou eerst voor de politierechtbank komen omdat het om een verkeersongeval ging. Tot de ouders van het slachtoffer een klacht indienden omdat het volgens hen niet om een ongeluk, maar om moord ging. Hij riskeert levenslang.
  [naar artikel]
 37. Waarom Davy Kesteman veroordeeld kon worden voor moord, en welke gevolgen dat heeft voor toekomstige verkeersmisdrijven (15/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Voor het eerst is in ons land een verkeersrechtelijk dossier voor het hof van assisen behandeld. Davy Kesteman (32) werd veroordeeld tot 23 jaar cel voor de moord op Sharon Gruwez (22): volgens de jury veroorzaakte hij moedwillig het ongeval waarbij Gruwez om het leven kwam door enorm snel en roekeloos te rijden. Volgens experts zal deze zaak er niet toe leiden dat we plots meer ongevallen behandeld zullen zien voor assisen. “Maar ik denk wel dat bepaalde verkeerssituaties nu anders benaderd zullen worden.”
  [naar artikel]
 38. Verkeersdeskundige op assisenproces van doodrijder Sharon Gruwez (22): “Zelfs rallypiloot kon aan die snelheid die bocht niet halen” (11/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op het assisenproces rond de fatale crash in 2018 waarbij Sharon Gruwez (22) om het leven kwam, is maandag de verkeersdeskundige komen getuigen. Zijn conclusie: de veel te hoge snelheid waarmee bestuurder Davy Kesteman reed, is de enige oorzaak van het ongeval. Hij acht het ook weinig waarschijnlijk dat de beschuldigde geremd heeft.
  [naar artikel]
 39. Ook aanklager haalt keihard uit naar doodrijder Sharon (22): “Hij is een van de smerigste stalkers uit mijn carrière” (14/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op het assisenproces tegen Davy Kesteman heeft aanklager Serge Malefason aan de jury gevraagd om hem schuldig te verklaren aan de moord op Sharon Gruwez (22). Hij haalde net als de burgerlijke partijen keihard uit naar de beschuldigde. “Ze was er bijna in geslaagd zich te onttrekken aan de dictatuur van een van de smerigste stalkers in mijn carrière.”
  [naar artikel]
 40. ASSISEN. Waar is geheugenkaart uit dashcam van beschuldigde? “Intensief speurwerk van politie en groendienst leverden niets op” (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Groot mysterie in het onderzoek naar de dodelijke crash van Sharon Gruwez (22) blijft de onvindbaarheid van de geheugenkaart uit de dashcam van Davy Kesteman (32). Werd die door diens moeder uit het wrak gehaald of raakte hij verloren bij de crash? “Het is alleszins mogelijk om dat kaartje te verwijderen”, stelde de verkeersdeskundige maandag in het Brugse assisenhof. De voorzitter gaf hem de opdracht om restanten van het toestel te onderzoeken, net als bewakingsbeelden waarop plots wél een remlicht van de BMW 316 te zien zou zijn.
  [naar artikel]
 41. Veroorzaakte vriend van Sharon (22) ongeval dat haar het leven kostte met opzet? Jury buigt zich vanaf vrijdag over moordvraag (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vier mannen en acht vrouwen zullen vanaf vrijdag zetelen in de volksjury op het assisenproces tegen Davy Kesteman (32) uit Vleteren. Dat werd dinsdagnamiddag beslist in het Brugse gerechtsgebouw. Kesteman staat er terecht voor moord op z’n ex-vriendin Sharon Gruwez (22) uit Boezinge. De vrouw kwam drie jaar geleden om het leven bij een zware crash in Oostvleteren.
  [naar artikel]
 42. Davy Gilles en Sasha Rosen werden in 2020 op meerdere fronten zwaar op de proef gesteld: “De situatie was uitzichtloos, ik had nergens nog zin in” (02/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een heftig jaar voor Davy Gilles (44) en zijn echtgenote Sasha Rosen (42). Hun zoon Beau veranderde van school, Davy had het er erg moeilijk mee dat hij niet kon optreden en financieel hakt de coronacrisis er nog steeds flink in. Gelukkig waren er ook lichtpuntjes.
  [naar artikel]
 43. Sharon Stone: “Ik kreeg nachtmerries van Basic Instinct” (09/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sharon Stone (63) kijkt met gemengde gevoelens terug op ‘Basic Instinct’ (1992), en daar heeft ze meer dan één goede reden voor. “Mijn tegenspeler Michael Douglas kreeg 14 miljoen dollar. Ik werd afgescheept met 500.000 dollar”, bedenkt ze zich. Bovendien is ze nog altijd niet te spreken over het meest iconische shot uit de film. “Ze zeiden me dat er niets te zien zou zijn van mijn vagina. Dat draaide wel even anders uit.”
  [naar artikel]
 44. Davy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin (04/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De ware liefde heeft Davy Casteleyn (33) in ‘Blind Getrouwd’ niet gevonden, maar ondertussen is Davy wel opnieuw verliefd. Momenteel heeft hij een relatie met Julie, een juriste uit Gent. Het kersverse koppel is op dit moment ook samen op vakantie in Zweden. Tijdens hun reis deelde Davy bovendien al verschillende vakantiefoto’s op zijn Instagramaccount.
  [naar artikel]
 45. ASSISEN. “Kesteman heeft zijn wagen als moordwapen ingezet” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op het assisenproces tegen Davy Kesteman hebben aanklager en advocaten van de burgerlijke partijen gevraagd beschuldigde schuldig te verklaren aan moord. Volgens hen is de crash op de N8 in Vleteren geen banaal verkeersongeval. Volgens de verdediging gaat het wel om een ongeval. De broers Souidi vroegen voorzitter Boyen de bijkomende vraag stellen naar artikel 419, onopzettelijke doding. De jury gaat vanochtend in beraad.
  [naar artikel]
 46. Sasha en Davy over hun twee miskramen: "Je wereld stort in" (23/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Echte liefde is veerkrachtig, daar zijn Sasha Rosen (38) en Davy Gilles (41) het levende bewijs van. De wonde van Davy's ontrouw kreeg amper tijd
  [naar artikel]
 47. Vrouw van ‘De Romeo’s’-zanger vertelt: “Veel pijn gehad door ontrouw van Davy” (16/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Davy Gilles (40), zanger van ‘De Romeo’s’, en Sasha Rosen (38) zijn al zes jaar getrouwd. In die periode heeft hun relatie heel wat stormen doorstaan. Davy bleek ook niet altijd even trouw te zijn. “Uiteraard heb ik daardoor veel pijn gehad”, vertelt zijn vrouw in Story.
  [naar artikel]
 48. Vrouw van ‘De Romeo’s’-zanger vertelt: “Veel pijn gehad door ontrouw van Davy” (16/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Davy Gilles (40), zanger van ‘De Romeo’s’, en Sasha Rosen (38) zijn al zes jaar getrouwd. In die periode heeft hun relatie heel wat stormen doorstaan. Davy bleek ook niet altijd even trouw te zijn. “Uiteraard heb ik daardoor veel pijn gehad”, vertelt zijn vrouw in Story.
  [naar artikel]
 49. Assisenjury beschouwt verkeerscrash die vrouw leven kostte als moord (15/10/2021 - De Standaard)
  Op het assisenproces rond de fatale crash waarbij Sharon Gruwez (22) om het leven kwam, is Davy Kesteman (32), die achter het stuur zat, schuldig verklaard aan moord. Hij riskeert levenslange opsluiting.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.