Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

01 December 2021
07:16 uur

De enige supermarktketen die zelftests verkoopt: “Ze vliegen hier de deur uit”

Gazet van Antwerpen

25/11/2021 - 07:31

Er is een stormloop op zelftests. De vraag bij apothekers is enorm. Supermarkten mogen al sinds juli zelftesten verkopen, maar dat doen ze niet. Supermarkt Alvo is de enige die zelftesten verkoopt. “Ze vliegen hier de deur uit.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De enige supermarktketen die zelftesten verkoopt: “Ze vliegen hier de deur uit” (25/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er is een stormloop op zelftesten. De vraag bij apothekers is enorm. Supermarkten mogen al sinds juli zelftesten verkopen, maar dat doen ze niet. Behalve hier. “Ze vliegen hier de deur uit.”
  [naar artikel]
 2. Van 2.000 naar 50.000 stuks per dag: apothekers moeten massaal zelftests inslaan (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim 1,7 miljoen: zoveel zelftests verkochten de Belgische apothekers sinds de start van de verkoop in april en leveranciers weten niet of hun stock de komende weken zal overleven. Het prijsverschil met Kruidvat, de enige andere aanbieder van zelftests in ons land, is groot. “Maar de duurste is niet per se de beste”, zegt viroloog Steven Van Gucht.
  [naar artikel]
 3. Stormloop op zelftests, toch verkopen supermarkten ze niet: “Belg wil advies” (22/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De vraag naar zelftests bij apothekers en Kruidvat is “extreem hoog”, toch springen andere retailers in ons land niet mee op de kar. Hoewel supermarkten de tests mogen verkopen, doen ze het niet. “De Belg wil graag advies van de apotheker”, klinkt het.
  [naar artikel]
 4. “Prijzen schommelen van zo’n 3,5 tot 8 euro”: Waar koop je best je Covid-19-zelftests? Hoe doe je ze en welke zijn betrouwbaar? (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zelftests schuiven als zoete broodjes over de toonbank. Maar hoe weet je of en wanneer ze betrouwbaar zijn? En hoe moet je ze afnemen? Onze redactie verzamelde alles wat je moet weten over zelftests en vertelt waar je ze best kunt aankopen.
  [naar artikel]
 5. Lidl verkoopt online voortaan geen wijn meer (21/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Supermarktketen Lidl verkoopt via haar webshop voortaan geen wijn meer. “De deuren van onze wijnkelder sluiten definitief op 26 mei”, klinkt het....
  [naar artikel]
 6. Hiv-zelftests vliegen de deur uit (30/11/2016 - De Morgen)
  https://images3.persgroep.net/rcs/B75A5UloTQaaHfWFuakNWUrp4PI/diocontent/72840363/_crop/0/248/4034/2279/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 7. Vlaamse regering jaagt nog jaren op coronafraudeurs: “We zullen alles controleren” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De terugvorderingen van onterechte coronasteun vliegen de deur uit. Het gaat al om 10.846 dossiers, goed voor bijna 83 miljoen euro. Dat schrijft De Standaard. “We zullen alles controleren”, waarschuwt Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V). Ondernemersorganisatie Unizo vraagt dat er een verschil wordt gemaakt tussen echte fraudeurs en vergissingen “te goeder trouw” bij aanvragen.
  [naar artikel]
 8. Hiv-zelftests vliegen de deur uit (30/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische apothekers hebben de vorige week gelanceerde hiv-zelftest massaal besteld. Meer dan 9.000 tests zijn al geleverd, 10.000 andere zijn
  [naar artikel]
 9. Zij kregen een 10/10 van sterrenchef Luc Bellings: “Datzelfde weekend stond hier een file wachtenden voor de deur” (29/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze waren met zeven, de kustzaken die de voorbije zomer de perfecte tien kregen opgediend van sterrenchef Luc Bellings. En dat zal niet zonder gevolgen zal blijven, kunnen eerder bekroonde restaurants beamen. “Het Bellings-effect bestaat wel degelijk. Plots staan hier files voor de deur en wil iedereen alleen nog maar dat winnende gerecht proeven. Alsof wij niets anders meer op de menukaart hebben.”
  [naar artikel]
 10. Verlinden reageert op acties politievakbonden: “Mijn deur staat open” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politievakbonden hebben vanochtend actie gevoerd in Brussel en rond de luchthavens van Zaventem en Charleroi: ze eisen onder meer “een substantiële loonsverhoging”. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) reageert in VTM NIEUWS: “Mijn deur blijft open.”
  [naar artikel]
 11. Limburgse dames gaan van deur tot deur in rampgebied: “Kunnen we u helpen?” (14/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Eén maand na de overstromingen in Wallonië blijft enkel de ellende overeind. Linda, Viv en Betsy, drie Limburgse dames, rijden er wekelijks naartoe. Van deur tot deur gaan ze, met één vraag: “Kunnen we u helpen?”
  [naar artikel]
 12. “Turkije niet het enige land dat met een valutacrisis zal te maken krijgen” (24/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Turkije niet het enige land dat met een valutacrisis zal te maken krijgen” Turkije is misschien niet het enige land dat met een valutacrisis te maken krijgt, gezien het vooruitzicht van hogere rentetarieven in de VS. Dat zei de prominente belegger en opkomende markten-expert Mark Mobius op de zakenzender CNBC. “Ja, natuurlijk kan dat”, antwoordde Mobius op de vraag of de scherpe depreciatie van de Turkse munt – […] Lees dit artikel: “Turkije niet het enige land dat met een valutacrisis zal te maken krijgen”
  [naar artikel]
 13. Peter Sagan gaat op zoek naar record van vier wereldtitels: “Het parcours moet me liggen” (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Peter Sagan kroonde zich drie jaar op rij (2015, 2016 en 2017) tot wereldkampioen. De 31-jarige Slovaak is normaal niet de man van records, maar de jacht op een vierde titel op het WK wielrennen houdt hem wel bezig. “Dan ben ik de enige recordhouder”, zegt hij. “Hier krijg ik met dit parcours een kans, al volgt die wellicht ook nog in Australië.”
  [naar artikel]
 14. ZO ZIT DAT. Zelftesten vliegen de deur uit, maar hoe moet je ze correct gebruiken? (24/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Volgens de apothekers is de vraag naar zelftests sterk toegenomen. Maar hoe moet je ze gebruiken? Deze korte video legt het haarfijn uit.
  [naar artikel]
 15. ZO ZIT DAT. Zelftesten vliegen de deur uit, maar hoe moet je ze correct gebruiken? (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Volgens de apothekers is de vraag naar zelftests sterk toegenomen. Maar hoe moet je ze gebruiken? Deze korte video legt het haarfijn uit.
  [naar artikel]
 16. Ex-Afghaanse president biedt excuses aan voor zijn vlucht: “Enige manier om wapens te laten zwijgen” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ashraf Ghani heeft zijn excuses aangeboden aan het Afghaanse volk. In een bericht op Twitter schrijft de ex-president dat het hem spijt dat hij “het niet anders kon laten eindigen”. “Vluchten was de enige optie om bloedvergieten te voorkomen”, klinkt het.
  [naar artikel]
 17. Wright Electric: “Elektrisch vliegen is minder veraf dan aangenomen” (04/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wright Electric: “Elektrisch vliegen is minder veraf dan aangenomen” Over zes jaar al zal mogelijk een volledig elektrisch vliegtuig voor het transport van honderd reizigers op de markt verschijnen. Dat heeft de Amerikaanse onderneming Wright Electric, de stuwende kracht achter het initiatief, gezegd. Experts erkennen dat de aankondiging van Wright Electric de tijdlijn voor de introductie van een commercieel passagiersvliegtuig op hernieuwbare energie sterk […] Lees dit artikel: Wright Electric: “Elektrisch vliegen is minder veraf dan aangenomen”
  [naar artikel]
 18. Nieuwkomer Vanzeir heeft er zin in: “Zal er alles aan doen om me te laten zien aan de bondscoach” (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dante Vanzeir (23) meldde zich vandaag voor het eerst als Rode Duivel in Tubeke. De spits van 1A-revelatie Union is naar eigen zeggen “realistisch”, maar “ook ambitieus”: “Nu ik hier ben, wil ik ook een tikkeltje meer.”
  [naar artikel]
 19. ONZE OPINIE. De samenleving openhouden is één iets, het volk mee krijgen in een nieuwe fase van een grillige pandemie een ander (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “We moeten ervoor zorgen dat we geen activiteiten moeten stilleggen.” Dat is dé prioriteit van premier Alexander De Croo (Open Vld). Hoe we ervoor gaan zorgen dat die activiteiten zichzelf niet stilleggen, is een ander paar mouwen. Wie de afgelopen week een toneelstuk of optreden bijwoonde, merkte de lege stoelen op. De tickets vliegen de deur niet uit. De schrik zit erin. Verplichte zelftests zijn een extra bescherming, de kosten een extra drempel. Politici die het vertrouwen niet nog meer willen verliezen, moet de problemen in die sectoren in de gaten blijven houden.
  [naar artikel]
 20. Isolde Lasoen test positief na drie negatieve sneltesten: “Behoorlijk geschrokken, laat je testen” (26/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Drumster en presentatrice Isolde Lasoen is besmet met het coronavirus. Dat maakt ze bekend op Facebook. Ze voegt er meteen een oproep aan toe om je te laten testen als je ziek bent, en niet alleen te vertrouwen op de zelftests. “Ik ben geschrokken.”
  [naar artikel]
 21. Isolde Lasoen test positief na drie negatieve sneltesten: “Behoorlijk geschrokken, laat je testen” (26/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Drumster en presentatrice Isolde Lasoen is besmet met het coronavirus. Dat maakt ze bekend op Facebook. Ze voegt er meteen een oproep aan toe om je te laten testen als je ziek bent, en niet alleen te vertrouwen op de zelftests. “Ik ben geschrokken.”
  [naar artikel]
 22. Isolde Lasoen test positief na drie negatieve sneltesten: “Behoorlijk geschrokken, laat je testen” (26/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Drumster en presentatrice Isolde Lasoen is besmet met het coronavirus. Dat maakt ze bekend op Facebook. Ze voegt er meteen een oproep aan toe om je te laten testen als je ziek bent, en niet alleen te vertrouwen op de zelftests. “Ik ben geschrokken.”
  [naar artikel]
 23. Burgemeester Ternat over penitentiair verlof van inwoonster Els Clottemans: "De deur staat hier altijd open” (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vijftien jaar na de parachutemoord mag Els Clottemans (37) overdag de gevangenis verlaten om een opleiding te volgen. Ze zal dus regelmatig terug te vinden zijn in Ternat, waar ze voor haar arrestatie woonde. “De deur staat open”, zegt Michel Vanderhasselt, burgmeester van Ternat.
  [naar artikel]
 24. Burgemeester Ternat over penitentiair verlof van inwoonster Els Clottemans: "De deur staat hier altijd open” (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vijftien jaar na de parachutemoord mag Els Clottemans (37) overdag de gevangenis verlaten om een opleiding te volgen. Ze zal dus regelmatig terug te vinden zijn in Ternat, waar ze voor haar arrestatie woonde. “De deur staat open”, zegt Michel Vanderhasselt, burgmeester van Ternat.
  [naar artikel]
 25. Eerste zelftests aan de scholen geleverd (21/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag/vrijdag worden de eerste zelftests aan de scholen geleverd. Dat laat Onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) weten. De eerste 30.000 zelftests voor het onderwijs zijn er, volgende week worden er nog eens 200.000 verwacht. Ook de kinderopvang krijgt zelftests.
  [naar artikel]
 26. Isolde Lasoen test positief na drie negatieve sneltesten: “Ben erg geschrokken, laat je testen” (26/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Presentatrice en drumster Isolde Lasoen (41) heeft corona. Dat nieuws maakt ze zelf bekend op haar Facebook. Ze voegt er meteen een oproep aan toe om je te laten testen als je ziek bent, en niet alleen te vertrouwen op de zelftests: “Ik ben erg geschrokken.”
  [naar artikel]
 27. Dievenduo aan de haal met duurste fietsen van ‘t Veloske: “De buit bedraagt zo’n 40.000 euro. Ze wisten perfect waarmee ze bezig waren” (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fietsendieven hebben donderdagnacht hun slag geslagen bij fietsenwinkel ‘t Veloske tegenover de kerk van Dworp. De twee daders gingen aan de haal met voor tienduizenden euro’s aan fietsen. “Het loeiende alarm hield hen niet tegen”, zegt uitbater Jelle Ocula. “De politie was hier op twee minuten, maar op die tijd waren de dieven al gaan vliegen.”
  [naar artikel]
 28. “Samen weer Vastelaovend veere”: carnavalsverenigingen roepen op tot vaccinatie (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Om opnieuw “als vanouds” carnaval te vieren, lanceren de carnavalsverenigingen van beide Limburgen een Facebookcampagne. “De enige mogelijkheid tot een normaal carnaval is met een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad”, klinkt het.
  [naar artikel]
 29. Supermarkten mogen zelftest verkopen, waarom doen ze het dan niet? (23/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Zelftests spelen een steeds grotere rol in de strijd tegen het coronavirus. Niet verrassend dus dat de vraag bij apothekers en Kruidvat “extreem hoog” is. En toch springen andere retailers in ons land niet mee op de kar, terwijl ze de tests eigenlijk al sinds juli zouden mogen verkopen. “Maar de Belg wil graag advies.”
  [naar artikel]
 30. Supermarkten mogen zelftest verkopen, waarom doen ze het dan niet? (23/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zelftests spelen een steeds grotere rol in de strijd tegen het coronavirus. Niet verrassend dus dat de vraag bij apothekers en Kruidvat “extreem hoog” is. En toch springen andere retailers in ons land niet mee op de kar, terwijl ze de tests eigenlijk al sinds juli zouden mogen verkopen. “Maar de Belg wil graag advies.”
  [naar artikel]
 31. Wilders en Baudet vliegen elkaar in de haren over vaccinaties: “Je bent knettergek” (15/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  PVV-leider Geert Wilders en FVD-voorman Thierry Baudet hebben ruzie. Op Twitter vliegen de twee partijleiders elkaar in de haren over vaccinaties. “Je had je ook nooit demonstratief moeten laten vaccineren, Geert”, zei Baudet op Twitter, die er recentelijk antivax-standpunten op nahoudt. “Je bent knettergek”, repliceerde Wilders. Het is de eerste keer dat de twee rechts-populistisch/extreemrechtse politici openlijk het conflict met elkaar aangaan.
  [naar artikel]
 32. Wilders en Baudet vliegen elkaar in de haren over vaccinaties: “Je bent knettergek” (15/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  PVV-leider Geert Wilders en FVD-voorman Thierry Baudet hebben ruzie. Op Twitter vliegen de twee Nederlandse partijleiders elkaar in de haren over vaccinaties. “Je had je ook nooit demonstratief moeten laten vaccineren, Geert”, zei Baudet op Twitter, die er recentelijk antivax-standpunten op nahoudt. “Je bent knettergek”, repliceerde Wilders. Het is de eerste keer dat de twee rechts-populistisch/extreemrechtse politici openlijk het conflict met elkaar aangaan.
  [naar artikel]
 33. Marokko op slot door omikronvariant: “Vluchten kosten nu al 1.000 euro” (30/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vliegen vanuit Marokko naar België kan theoretisch nog, maar veel luchtvaartmaatschappijen zien het niet zitten om met een leeg vliegtuig terug te keren en vliegen gewoon niet meer. Maandagnamiddag kwam een van de laatste vluchten vanuit Nador nog aan in Deurne. “Hoe kan het nu dat Marokko opnieuw zo snel beslist”, vroegen de passagiers zich af.
  [naar artikel]
 34. Alles wat u moet weten over de zelftests: hoe betrouwbaar zijn ze? En hoe houdt u het betaalbaar? (28/11/2021 - De Morgen)
  De boodschap na het Overlegcomité was duidelijk: gebruik zelftests! Nadat ze aanvankelijk werden afgedaan als onbetrouwbaar, ontpoppen deze doe-het-zelftests zich als een steeds belangrijker wapen tegen het coronavirus. Een handleiding.
  [naar artikel]
 35. Roberto Martínez ziet “veel positieve” dingen: “De tegengoal is het enige dat ik zou willen vergeten” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een “tevreden” Roberto Martínez na het nochtans matige 1-1-gelijkspel tegen Wales. Vooral de tweede helft viel tegen. “Maar we hebben veel wissels doorgevoerd. Ik was heel blij met ons samenspel”, aldus de bondscoach van de Rode Duivels bij VTM.
  [naar artikel]
 36. ‘Lelijke’ Lidl-slippers vliegen de deur uit: het geheim achter het succes (09/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na Zeeman, McDonald’s en Aldi heeft ook supermarktketen Lidl een eigen kledinglijn. Sportsokken, badslippers, T-shirts en felgekleurde sneakers...
  [naar artikel]
 37. Zussen en mama aan het graf van Dominique (40) en haar kindjes, die stierven bij een gezinsdrama: “Onze enige troost is dat ze hier samen liggen” (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het werd te emotioneel, hier in Wijnegem waar iedereen onze familie kent. De confrontaties en herinneringen vielen ons te zwaar.” Na het gezinsdrama in 2019 waarbij Dominique Verelst en haar twee kinderen Jamie (11) en Jack (9) omkwamen zijn zussen Valery (44) en Nicky Verelst (47) allebei verhuisd, maar ze komen regelmatig naar het kerkhof om met ‘Domi’ te praten. “We zijn als familie aan elkaar blijven hangen, dáár zou Domi fier op zijn.”
  [naar artikel]
 38. Geen stormloop op apotheken, maar wij vonden al wel een zelftest (06/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Deze week worden Covid-19-zelftests in apotheken geleverd. Maandagavond werd nog breed gecommuniceerd dat de leveringen pas later in de week toekomen. De oproep om dus nog niet massaal naar de apotheek af te zakken, werd alvast in de Antwerpse binnenstad opgevolgd. Maar wij botsten toch al op een apotheek die zelftests verkoopt.
  [naar artikel]
 39. Op bezoek in Oudsbergen, de enige gemeente die de coronaregels weer aanscherpt: “De reden is niet ver te zoeken... De kermis was een echt varkensfeest” (21/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Onze excuses, maar het café moet deze week sluiten omwille van corona.” Het lijkt wel alsof we terug gekatapulteerd worden naar een jaar geleden. Hier in Oudsbergen - een Limburgse fusiegemeente van Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek - gelden de komende 10 dagen opnieuw verstrengde coronamaatregelen. Met grote verdeeldheid onder de bewoners als gevolg. “Gaan ze iedereen ook binnensteken als het griepseizoen begint? Het is stilletjes aan genoeg geweest.”
  [naar artikel]
 40. PSG-coach Mauricio Pochettino ontkracht geruchten omtrent overstap naar Manchester United: “Ik ben hier gelukkig” (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  PSG-coach Mauricio Pochettino lijkt niet meteen geneigd om Parijs te verlaten voor een avontuur bij Manchester United, waar Ole Gunnar Solskjaer afgelopen weekend aan de deur werd gezet na de zoveelste nederlaag dit seizoen. “Ik voel me hier gelukkig”, ontkrachtte de Argentijn eigenhandig de geruchten omtrent een mogelijke overstap.
  [naar artikel]
 41. Zenuwen staan gespannen na zoveelste aanval door wolf: “Probleemwolf? We zitten hier met een probleemburgemeester, ja” (15/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Doodgebeten pony’s, nu ook een dood­gebeten koe. “Maar we zitten níét met een probleemwolf”, benadrukt het Agentschap Natuur en Bos na nieuw overleg. De zenuwen staan duidelijk wel gespannen. De burgemeester van Oudsbergen: “Wat als straks een mens het slachtoffer is?” Jan Loos, van Welkom Wolf: “Probleemwolf? We zitten hier met een probleem­burgemeester, ja.”
  [naar artikel]
 42. Zenuwen staan gespannen na zoveelste aanval door wolf: “Probleemwolf? We zitten hier met een probleemburgemeester, ja” (15/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Doodgebeten pony’s, nu ook een dood­gebeten koe. “Maar we zitten níét met een probleemwolf”, benadrukt het Agentschap Natuur en Bos na nieuw overleg. De zenuwen staan duidelijk wel gespannen. De burgemeester van Oudsbergen: “Wat als straks een mens het slachtoffer is?” Jan Loos, van Welkom Wolf: “Probleemwolf? We zitten hier met een probleem ­burgemeester, ja.”
  [naar artikel]
 43. Nieuwe regels discotheken gaan vanaf middernacht in: "Helft van onze klanten zegt dat ze niet komen” (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf overmorgen, zaterdag, moeten discotheken hun klanten aan de deur niet alleen vragen hun Corona Safe Ticket te tonen, ze moeten ook een negatieve zelftest eisen of het dragen van het mondmasker in de zaak opleggen. Wie niet met zelftests werkt, zal dan noodgedwongen een gemondmaskerd bal organiseren. De finesses zullen pas morgen duidelijk worden, bij het verschijnen van het Ministerieel Besluit. “De overheid neemt zes weken de tijd om maatregelen te nemen, wij moeten dat op amper 24 uur doen. Da’s niet realistisch.”
  [naar artikel]
 44. Carrefour België verkoopt vanaf 1 december ook reizen (30/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Supermarktketen Carrefour start op 1 december in ons land met de verkoop van reizen. “We willen hiermee het beste voor iedereen toegankelijk maken door een gevarieerd aanbod voor te stellen: citytrips, all-inclusive verblijven, skireiezen, vakantiehuizen, campings en autoverhuur”, zo luidt het in een persbericht.
  [naar artikel]
 45. Carrefour België verkoopt vanaf 1 december ook reizen (30/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Supermarktketen Carrefour start op 1 december in ons land met de verkoop van reizen. “We willen hiermee het beste voor iedereen toegankelijk maken door een gevarieerd aanbod voor te stellen: citytrips, all-inclusive verblijven, skireiezen, vakantiehuizen, campings en autoverhuur”, zo luidt het in een persbericht.
  [naar artikel]
 46. Zondag Closet sale in Tongeren: “Aan zeker de helft van mijn kleren hangt nog een prijskaartje” (20/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Te veel kleren in je kast en te weinig geld op je rekening? Met een closet sale, waarbij je de kleding uit je kast verkoopt, sla je twee vliegen in een klap.
  [naar artikel]
 47. Experten over uitspraak in zaak-De Pauw: “Voorwaardelijke straf is stok achter de deur die hij nodig heeft” (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met de veroordeling van Bart De Pauw geven de rechters niet alleen een signaal aan de slachtoffers, maar ook aan de samenleving, zeggen experten. “Men bevestigt dat hij met zijn gedrag een grens heeft overschreden. En dat daarop gereageerd moet worden. Hier zullen anderen zich door gesterkt voelen.”
  [naar artikel]
 48. Burgemeester Ternat over penitentiair verlof van inwoonster Els Clottemans, 15 jaar na parachutemoord: "De deur staat hier altijd open” (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vijftien jaar na de parachutemoord mag Els Clottemans (37) overdag de gevangenis verlaten om een opleiding te volgen. Ze zal dus regelmatig terug te vinden zijn in Ternat, waar ze voor haar arrestatie woonde. “De deur staat open”, zegt Michel Vanderhasselt, burgemeester van Ternat.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.