Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 June 2022
11:42 uur

Twee inbraken in Sint-Truiden

Het Belang van Limburg

30/03/2022 - 19:35

Bij de politie zijn woensdag twee inbraken gemeld: in de Kortenbosstraat en de Schoolstraat. Enkel in de Schoolstraat werd iets gestolen: geld.  


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee inbraken gemeld in Sint-Truiden (02/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden ontving dinsdagochtend twee meldingen van inbraken in woningen. Zowel op de Groot-Gelmenlaan als in de Houtstraat konden onbekenden een inbraak plegen. Op de eerste locatie is er geen buit en bij de tweede locatie is de omvang nog niet bekend.
  [naar artikel]
 2. Inbraken (22/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een winkel in de Viaductstraat in Sint-Truiden zijn zaterdag rookwaren gestolen. In een horecazaak in de Diesterstraat in Sint-Truiden is ingebroken. De buit is niet bekend. Zondag is ingebroken in een garagebox in de Houtstraat in Sint-Truiden. De buit is niet gekend. Maandag zijn twee inbraakpogingen vastgesteld in Sint-Truiden. In de Leopold II-laan en in de Velmerlaan in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 3. Twee inbraken in centrum van Sint-Truiden (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het centrum van Sint-Truiden zijn donderdagnamiddag twee inbraken vastgesteld: in de Gazometerstraat en de Ziekerenweg. Waarschijnlijk werden de indringers op het eerste adres verrast en sloegen ze zonder buit op de vlucht. De buit om het tweede adres moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 4. Inbraken in Sint-Truiden (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Truiden werden vrijdag en zondag inbraken gepleegd.
  [naar artikel]
 5. Drie inbraken en inbraakpoging in Sint-Truiden (17/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zondag drie inbraken en een inbraakpoging in Sint-Truiden gemeld. Op de Hasseltsesteenweg verdwenen drank en voedsel. Bij een inbraak op de Vrijheidslaan in Wilderen werden juwelen buitgemaakt. Wat er uit een huis in de Sint-Kristinastraat in Zepperen weg is, was niet meteen duidelijk. Op de Wildebamp bleef het bij een inbraakpoging.
  [naar artikel]
 6. Drie inbraken in Sint-Truiden (20/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden stelde zaterdag twee inbraken vast. Op de Tiensesteenweg werd onder meer geld uit een gebouw gestolen. Dat werd om 10.40 uur vastgesteld. Bij een inbraak op Engelbamp, gemeld om 20.20 uur, verdwenen juwelen. Maandag volgde nog een melding van een inbraak. Dieven doorzochten een tuinhuis op de Zoutleeuwsesteenweg en stalen werkmateriaal. De melding kwam om 12 uur binnen.
  [naar artikel]
 7. Roemeense kruimeldief krijgt 18 maanden cel voor inbraken in Sint-Truiden (08/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 39-jarige Roemeen is dinsdag in Hasselt veroordeeld tot 18 maanden cel voor het plegen van vijf inbraken en een diefstal in Sint-Truiden. In september en oktober sloeg de man toe.  
  [naar artikel]
 8. Inbraken (26/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Kleindekkerstraat in Sint-Truiden is zondag ingebroken in een huis. Er werd geld gestolen. Maandag zijn twee fietsen gestolen in de Plantenstraat in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 9. Vier inbraken in Sint-Truiden (26/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden stelde zaterdag vier inbraken vast. In de Korenbloemstraat werd een hogedrukreiniger uit een garage gestolen, op de Vliegveldlaan verdween geld uit een huis en bij een gelijkaardige woninginbraak in Trudobron namen de daders juwelen mee. Enkel op de Vliegveldlaan dropen de inbrekers zonder buit af.
  [naar artikel]
 10. Twee inbraken in voertuigen in Sint-Truiden (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdagochtend twee inbraken in voertuigen gemeld: op de Oude Borgwormseweg en Brustem-Dorp. Uit de eerste lichte vrachtwagen werd werkmateriaal gestolen.
  [naar artikel]
 11. Man uit Sint-Truiden riskeert 1 jaar en 20 maanden cel voor brandstofdiefstallen (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een man van Oost-Europese origine uit Sint-Truiden riskeert 1 jaar en 20 maanden cel in twee dossiers van diefstallen. Eentje ging over brandstofdiefstallen met misbruik van tankkaarten van vrachtwagens. Het tweede luik ging over het plegen van inbraken in bedrijven, waaronder een BMW-garage in Sint-Truiden. Twee kompanen riskeren vijftien en zes maanden cel. De man, die de zwaarste straf riskeert, zit nog in hechtenis.
  [naar artikel]
 12. Twee inbraken en inbraakpoging in Sint-Truiden (11/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de René Lambrechsstraat in Nieuw Sint-Truiden is zaterdagochtend een inbraak in een huis vastgesteld. Er werden juwelen meegenomen. Diezelfde ochtend werd ook nog een inbraak op de Luikersteenweg bij de politie gemeld. Daar is multimedia verdwenen. Zaterdag in de loop van de voormiddag werd er nog een inbraakpoging op de Grevensmolenweg in Nieuw Sint-Truiden gemeld.
  [naar artikel]
 13. Twee inbraken in Niel-bij-Sint-Truiden (23/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Fonteinstraat in Niel-bij-Sint-Truiden is zaterdag een inbraak in een tuinhuis vastgesteld. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. Op de Ambachtsweg - in dezelfde deelgemeente - werd ’s avonds nog een woninginbraak ontdekt. Daar zijn geld en kleding weg.
  [naar artikel]
 14. Inbraken in Sint-Truiden (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in de Montenakenweg in Sint-Truiden verdween zondagochtend een voertuig. In de Gorsemweg werd een dag later ingebroken. Daar was de buit gereedschap. (ppn)
  [naar artikel]
 15. Inbraken in twee voertuigen (30/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden kreeg woensdag in de vroege ochtend twee meldingen van inbraken in voertuigen in de Metsterenweg. Uit de eerste wagen verdween kleingeld en sleutels. In het tweede voertuigen lagen geschenkpakketten die door de daders werden meegenomen. (ppn)
  [naar artikel]
 16. Inbraken in Sint-Truiden (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie van Sint-Truiden kwamen woensdag twee inbraakmeldingen binnen. De eerste melding was om 7 uur en kwam van mensen uit Schurhovenveld. Daar hadden onbekenden in een gebouw ingebroken en onder meer geld gestolen. De tweede melding was om 9.50 uur en ging om een inbraak in een huis. De buit is nog niet bekend. (ppn)
  [naar artikel]
 17. Twee inbraken en inbraakpoging in Sint-Truiden (26/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagochtend is bij de politie een inbraakpoging in een huis op Ordingen-Dorp gemeld. De dieven raakten niet binnen. Woensdag in de late namiddag waren ook al twee inbraken in de Spaansebrugstraat vastgesteld. Wat daar werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 18. VIDEO. Sint-Truiden kampt met inbrakengolf in auto’s: al 15 autoruiten verbrijzeld (21/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Er is een golf van auto-inbraken in Sint-Truiden. Deze maand zijn er al 15 autoruiten verbrijzeld, en zijn de daders met handtassen, autopapieren en gsm’s aan de haal gegaan. De politie spreekt van een ware plaag. Toch is er gisteren een verdachte opgepakt. Onderzoek moet nu uitwijzen aan welke auto-inbraken de man gelinkt kan worden.
  [naar artikel]
 19. Twee ongevallen in Sint-Truiden (03/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Haspengouwlaan in Sint-Truiden zijn zondagnamiddag twee voertuigen gebotst. Bij dat ongeval rond 16 uur raakte de 37-jarige S.M. uit Sint-Truiden gewond.
  [naar artikel]
 20. Politie zoekt getuigen van zes inbraken in auto’s in Sint-Truiden (28/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Truiden is in de nacht van maandag op dinsdag in zes voertuigen ingebroken. De dieven sloegen ene ruit in en stalen gsm’s, geld en een gps.
  [naar artikel]
 21. “Criminaliteit stopt blijkbaar aan de grens” (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Politiezone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken geeft niet dagelijks, wel maandelijks cijfers vrij over inbraken in de zone. Dat antwoordde korpschef Steve Provost op de vraag van de Truiense N-VA-fractieleider Jelle Engelbosch waarom er amper berichten over inbraken in Sint-Truiden in de media verschijnen. “Criminaliteit stopt toch niet aan de grenzen van onze politiezone?”, zegt Engelbosch.
  [naar artikel]
 22. Inbraken (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In een gebouw in de Tiensesteenweg in Sint-Truiden is een inbraakpoging vastgesteld. De politie kreeg zondag rond 23 uur melding. De daders geraakten niet binnen. In een huis in de Tichelrijlaan in Sint-Truiden is maandagmorgen ingebroken. De buit is niet gekend.
  [naar artikel]
 23. Twee ongevallen in Sint-Truiden (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bromfietser J.C. (19) uit Sint-Truiden raakte zaterdag om 17.20 uur gewond bij een aanrijding tegen auto op de Tongersesteenweg in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 24. Twee brandjes gesticht in oud slachthuis van Sint-Truiden (30/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Sint-Truiden rukte donderdag rond 19 uur uit voor twee kleine brandhaarden in het oude slachthuis van Sint-Truiden. Wellicht krakers stichtten de vuurtjes.
  [naar artikel]
 25. Twee gewonden bij kop-staartbotsing in Sint-Truiden (14/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval tussen drie voertuigen in Sint-Truiden zijn dinsdagnamiddag twee personen gewond geraakt. Het ging om de 20-jarige S.P. en de 48-jarige S.B., beiden uit Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 26. Gevatte serie-inbreker sloeg mogelijk in Sint-Truiden toe (19/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft het voorbije weekend een man (47) uit Kampenhout ingerekend in de buurt van de Turnhoutsebaan in Diest. Hij wordt verdacht van verschillende pogingen en effectieve inbraken in auto’s, een woning en een handelszaak in Diest en Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 27. Inbraken (18/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben proberen inbreken in een garage in de Houtstraat in Sint-Truiden. Ze slaagden niet in dat opzet. Op een werf in Schurhovenveld in Sint-Truiden zijn meerdere materialen gestolen. Donderdagmiddag is een inbraak gemeld in een gebouw in de Breendonkstraat. De daders zijn weg met kleding en reinigingsproducten.
  [naar artikel]
 28. Drie inbraken gemeld in Sint-Truiden (05/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden registreerde donderdagochtend drie inbraakmeldingen. In de Luikerstraat bleef het bij een poging om een gebouw binnen te dringen terwijl op de Luikersteenweg koper van een werf werd gestolen. In de Gippershovenstraat ging het om een woninginbraak. De buit is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 29. Vijf inbraken en één poging in Sint-Truiden (18/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden stelde tussen afgelopen zaterdag en maandag vijf inbraken en een poging vast. Zo was er een inbraak zonder buit in een gebouw op de Grevensmolenweg, een inbraak in opslagruimtes met gestolen frisdrank op de Tienstesteenweg en een inbraakpoging in een huis op de Gorsemweg. Voorts konden onbekenden bij een gebouw op Terbiest het kleingeld uit een drankautomaat stelen, werden op Bernissem uit een gebouw kaarsen gestolen en is de buit van de woninginbraak op de Gorsemweg nog niet bekend.
  [naar artikel]
 30. Inbraken in Sint-Truiden (30/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg dinsdag rond 18.15 uur een melding van een woninginbraak in de Brukskensweg in Sint-Truiden. De daders konden een som geld buitmaken. Ook in de Ambachtslaan werd ingebroken. De melding kwam woensdag om 10.10 uur bij de politie binnen. Onbekenden betraden een loods en maakten brandstof, een boormachine en slijpschijf buit. (ppn)
  [naar artikel]
 31. Inbraken (04/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Spaansebrugstraat in Sint-Truiden is woensdag een inbraak vastgesteld in twee huizen. Op een adres zijn juwelen gestolen. Bij de buren is niet geweten wat weg is.
  [naar artikel]
 32. Twee verdachten opgepakt na inbraakpogingen in Sint-Truiden (24/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Lokale politie van Sint-Truiden heeft twee verdachten gearresteerd na pogingen tot inbraak in de Stapelstraat in Sint-Truiden. De mannen werden herkend na analyse op camerabeelden en werden ter beschikking gesteld van het parket. Er werden nergens zaken ontvreemd.
  [naar artikel]
 33. GSM dieven geïdentificeerd dankzij cameranetwerk in Sint-Truiden (13/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Eerder deze week waren twee GSM dieven op dievenpad in Sint-Truiden. De lokale politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken wist de dieven intussen te identificeren.
  [naar artikel]
 34. Ongevallen (28/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag rond 17 uur is een kop-staartaanrijding gebeurd op de expressweg in Sint-Truiden. Daarbij viel een gewonde. Bij het ongeval maandag rond 16.30 uur op de Industrielaan in Sint-Truiden is de 46-jarige fietser B.M. uit Sint-Truiden gewond geraakt. Hij werd aangereden door een wagen. Twee auto’s zijn dinsdag rond 15.15 uur gebotst op de Naamsesteenweg in Sint-Truiden. De 4-jarige A.A. uit Landen die in een van de wagens zat, raakte gewond.
  [naar artikel]
 35. Twee kilo speed gevonden tijdens huiszoeking in Sint-Truiden (17/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De recherche van de lokale politie Sint-Truiden heeft op woensdag 12 januari in de Lupinestraat in Sint-Truiden een huiszoeking uitgevoerd in het kader van een drugsonderzoek. Ze troffen meer dan twee kilo speed, 200 gram cannabis en een hoeveelheid GHB en xtc aan.
  [naar artikel]
 36. Twee ongevallen met gewonden in Sint-Truiden (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag gebeurden twee ongevallen met gewonden in Sint-Truiden. Om 14 uur raakte bromfietser P.O. (50) uit Sint-Truiden gewond bij een aanrijding op de Tiensesteenweg. En om 18.15 uur werd een fietser aangereden in de Clockemstraat. Z.L. (19) was gewond. 
  [naar artikel]
 37. Lionsclub Sint-Truiden zamelt kleding in voor goed doel (28/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op Palmzondag 10 april organiseert Lionsclub Sint-Truiden haar halfjaarlijkse kledinginzameling in Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en Zoutleeuw. Al meer dan dertig jaar worden met deze opbrengsten verschillende goede doelen in en rond Sint-Truiden gesteund zoals Wiric, Sint-Vincentius en andere verenigingen.
  [naar artikel]
 38. Politie waarschuwt voor verdachte situaties na reeks inbraken in voertuigen (21/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie is op zoek naar getuigen van een resem inbraken in vooral bestelwagens in Sint-Truiden. Afgelopen weekend werden er vijf geteld. De buit bestaat meestal uit werkmateriaal.
  [naar artikel]
 39. Drie inbraken gemeld (10/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden kreeg donderdagochtend drie meldingen van inbraken binnen. In de Grote Vinnestraat werd bij een woninginbraak een handtas gestolen en was er op een tweede plaats een poging zonder diefstal. In de Herestraat bestond de buit uit juwelen.
  [naar artikel]
 40. Twee lichtgewonden na botsing in Sint-Truiden (13/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Haspengouwlaan in Sint-Truiden botsten twee auto's op de avond. Daarbij raakten twee personen lichtgewond.
  [naar artikel]
 41. Ongevallen (29/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Schurhoven in Sint-Truiden zijn zondag rond 19.30 uur twee auto’s gebotst. Daarbij is de 34-jarige M.S. uit Sint-Truiden gewond geraakt. Twee auto’s zijn zondag rond 19.15 uur gebotst op de Hasseltsesteenweg. De L.K. uit Sint-Truiden liep verwondingen op. De andere bestuurder reed onder invloed van alcohol. Bij een botsing zondagmiddag rond 12.30 uur is de 52-jarige A.S. uit Heers gewond geraakt. Twee auto’s kwamen in aanrijding op de Luikersteenweg in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 42. Drie gewonden bij botsing in Sint-Truiden (07/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn op pinkstermaandag gebotst op de Diestersteenweg in Sint-Truiden. Een van de voertuigen ging over de kop. Daarbij raakten de 61-jarige A.V. uit Sint-Truiden, de 83-jarige J.J. uit Hasselt en de 63-jarige F.K. uit Hasselt gewond. 
  [naar artikel]
 43. Bende pleegt 100 inbraken in scholen om in luxehotels te verblijven (23/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een vijfkoppige bende is donderdag voor de Hasseltse rechtbank verschenen op verdenking van 130 inbraken en diefstallen. De jonge dertigers uit Diest, Sint-Truiden, Herk-de-Stad en Tienen viseerden vooral scholen.
  [naar artikel]
 44. Twee auto’s botsen in Sint-Truiden (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een botsing tussen twee voertuigen op de expresweg N80 in Sint-Truiden is de 18-jarige J.S. uit Gingelom gewond geraakt.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy