De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

BEKIJK. Bondscoach Martínez pakt rood in blessuretijd en wordt in Nederland vervangen door Henry: “Spelers een etentje betalen”

Het Laatste Nieuws

22/09/2022 - 23:51

Rood vond hij het zelf niet. Geel misschien wel. Roberto Martínez pakte in blessuretijd van België-Wales rood nadat de bondscoach de bal even bijhield. “De aanvoerder heeft me gezegd dat ik de spelers nu een etentje moet betalen.” Thierry Henry zal zondag tegen Nederland op de bank zitten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Roberto Martínez waarschuwt spelers die met transfer in hun hoofd zitten: “Juiste keuze deze zomer is cruciaal” (19/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Atypisch voor een bondscoach, maar Roberto Martínez gaat een zenuwachtige transferzomer tegemoet. Zo vreest de bondscoach dat een te lange integratieperiode van zijn Duivels bij hun eventuele nieuwe club nefast kan zijn voor het WK. “Het is cruciaal dat de spelers een juiste keuze maken”, benadrukte Martínez.
  [naar artikel]
 2. Romelu Lukaku hoopt dat Thierry Henry de nieuwe bondscoach wordt: “Hij is een geboren winnaar” (01/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In een interview met Sky Italia heeft Romelu Lukaku (29) zijn mening gegeven over wie Roberto Martínez moet opvolgen als bondscoach: “Als het van mij afhangt: Thierry Henry.”
  [naar artikel]
 3. Roberto Martínez over spanningen in de groep (“ja, die zijn er”), Kroatië en emotionele reacties van z’n spelers: “Ze toonden té veel verantwoordelijkheid” (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De vragen waren scherp, de antwoorden een stuk minder - zo gaat dat met onze bondscoach. Roberto Martínez daags na de nederlaag tegen Marokko. “We are hurting together, we lijden samen.”
  [naar artikel]
 4. “Fantastische affiche voor de fans”: bondscoach Martínez kijkt uit naar duels tegen Oranje én geeft aan dat stage in Qatar onzeker is (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Roberto Martínez ziet de confrontaties tegen Nederland, Polen en Wales in de Nations League als een ideale voorbereiding op het WK. Met een dubbele affiche dus tegen Oranje. “Ik zag eerder hoe de fans zo’n derby beleven - en dat waren toen slechts oefenmatchen”, zegt hij aan VTM Nieuws. Opvallend: Martínez geeft ook aan dat het oefenkamp in Qatar in maart 2022 nog niet vastligt.
  [naar artikel]
 5. REACTIES. Duivels en Martínez opvallend positief na verlies: “We hebben Nederland toch gedomineerd?” (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zure nederlaag vanavond, voor de Rode Duivels in Nederland (1-0), maar toch weigerde het gros van de spelers na afloop negatief te zijn. “We hebben Nederland gedomineerd”, zei Thibaut Courtois, terwijl ook Jan Vertonghen “geen slecht gevoel” overhoudt aan deze wedstrijd. Ook Roberto Martínez onthoudt dat België “voldoende gecreëerd had”.
  [naar artikel]
 6. Bondscoach Martínez kijkt uit naar duels tegen Oranje: “Fantastische affiche voor de fans” (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Roberto Martínez ziet de confrontaties tegen Nederland, Polen en Wales in de Nations League als een ideale voorbereiding op het WK. Met een dubbele affiche dus tegen Oranje. “Ik zag eerder hoe de fans zo’n derby beleven - en dat waren toen slechts oefenmatchen”, zegt hij aan VTM Nieuws. “We kijken er naar uit.”
  [naar artikel]
 7. “Het was mijn laatste kans”: hoe Martínez als bondscoach probeerde om toptalenten Lavia en Stroeykens te overtuigen bij Anderlecht te blijven (15/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach, technisch directeur en bemiddelaar tussen clubs en spelers. Roberto Martínez wisselde vlot van petjes. Op vraag van Jean Kindermans probeerde de toenmalige bondscoach zowel Mario Stroeykens als Roméo Lavia te overtuigen om langer bij Anderlecht te blijven.
  [naar artikel]
 8. Bondscoach Martínez hoopt dat Rode Duivels in de zomer niet van club veranderen: “Elke transfer brengt onzekerheid” (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez bidt dat niet veel Rode Duivels komende zomer van club veranderen. Met het oog op het WK in Qatar in november wil de bondscoach vooral stabiliteit. “Elke transfer brengt onzekerheid. Daar maak ik me toch wat zorgen over”, vertelt hij in een exclusief interview met VTM Nieuws. Martínez heeft het ook over de belangrijke oefenstage in maart - met enkel spelers met minder dan 50 caps én Burkina Faso als oefenpartner - en de interesse in Charles De Ketelaere.
  [naar artikel]
 9. Bondscoach Martínez hoopt dat Rode Duivels in de zomer niet van club veranderen: “Elke transfer brengt onzekerheid” (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez bidt dat niet veel Rode Duivels komende zomer van club veranderen. Met het oog op het WK in Qatar in november wil de bondscoach vooral stabiliteit. “Elke transfer brengt onzekerheid. Daar maak ik me toch wat zorgen over”, vertelt hij in een exclusief interview met VTM Nieuws. Martínez heeft het ook over de belangrijke oefenstage in maart - met enkel spelers met minder dan 50 caps én Burkina Faso als oefenpartner - en de interesse in Charles De Ketelaere.
  [naar artikel]
 10. Martínez in aanloop naar match tegen Estland: “We hebben genoeg spelers om te roteren” (01/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Daags voor het WK-kwalificatieduel van de Rode Duivels tegen Estland sprak bondscoach Roberto Martínez met VTM Nieuws. De Spanjaard gaf aan dat morgen eerst en vooral de zege telt.
  [naar artikel]
 11. Martínez in aanloop naar match tegen Estland: “We hebben genoeg spelers om te roteren” (01/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Daags voor het WK-kwalificatieduel van de Rode Duivels tegen Estland sprak bondscoach Roberto Martínez met VTM Nieuws. De Spanjaard gaf aan dat morgen eerst en vooral de zege telt.
  [naar artikel]
 12. Roberto Martínez voorgesteld als Portugees bondscoach: “Ronaldo blijft belangrijke speler voor ons” (09/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez (49) wordt de nieuwe bondscoach van Portugal. Op dit moment wordt hij op het Cidade do Futebol, het sportcomplex van de nationale ploeg, voorgesteld tijdens een hierboven live te volgen persconferentie. De ex-coach van de Rode Duivels tekent een contract tot en met het WK van 2026.
  [naar artikel]
 13. Rode Duivels kennen hun pad richting het EK 2024, maar met welke bondscoach? “Toekomst Martínez hangt niet af van een populariteitspoll” (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het vraagstuk blijft beroeren. Wat met Roberto Martínez straks — na het WK in Qatar is de bondscoach einde contract. CEO Peter Bossaert: “Je moet goed nadenken over wat je, zonder elkaar, kwijt zou zijn...”
  [naar artikel]
 14. Rode Duivels kennen hun pad richting het EK 2024, maar met welke bondscoach? “Toekomst Martínez hangt niet af van een populariteitspoll” (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het vraagstuk blijft beroeren. Wat met Roberto Martínez straks — na het WK in het Qatar is de bondscoach einde contract. CEO Peter Bossaert: “Je moet goed nadenken over wat je, zonder elkaar, kwijt zou zijn...”
  [naar artikel]
 15. Roberto Martínez, nu ook in beeld bij Polen, geeft eerste interview na WK-uitschakeling: “Mijn pijnlijkste moment als bondscoach” (15/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl de vacature voor bondscoach nog openstaat bij de KBVB, denkt Polen aan Roberto Martínez als nieuwe selectieheer, zo meldt de pers daar. Vandaag gaf Martínez aan een Poolse website alvast zijn eerste interview sinds de WK-uitschakeling. “Specifieke plannen heb ik nog niet.
  [naar artikel]
 16. Onze chef voetbal schetst de gedachtenwereld van Roberto Martínez: “België heeft opnieuw 12 miljoen bondscoaches die het allemaal beter weten” (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Exact twee maanden zitten er tussen de Belgische EK-uitschakeling tegen Italië en de WK-kwalificatiematch in Estland. Van München tot Tallinn: onze chef voetbal Stephan Keygnaert over wat er in die periode allemaal door het hoofd van Roberto Martínez spookte en welke conclusies hij daaruit trekt. “Indien Martínez na de Nations League doorgaat, doet hij dat met zijn vertrouwde Franse assistent Thierry Henry. Indien niét, kan Henry, die de groep door en door kent én onder contract ligt, eenvoudig overnemen.”
  [naar artikel]
 17. Ook bondscoach Martínez genoot van historische voetbalavond: “Fascinerend hoe De Bruyne en Courtois zijn gegroeid in hun rol” (05/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in Bernabéu gisteravond: Roberto Martínez. De bondscoach geniet een dag later na van het spektakel, niet in het minst omdat twee van zijn sleutelspelers er nauw bij betrokken waren. “Dit is fantastisch voor het Belgische voetbal.”
  [naar artikel]
 18. EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle” (01/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez verraste iedereen op zijn persconferentie na het gelijkspel tegen Kroatië, en de WK-uitschakeling: “Dit was mijn laatste wedstrijd als bondscoach van de nationale ploeg.” In een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws vertelt Martínez nu dat hij die beslissing al na de verloren wedstrijd tegen Marokko aan z’n groep meedeelde: “De spelers wisten dus in zekere zin dat het mogelijk de laatste wedstrijd was die ze voor mij zouden spelen.” Een boodschap die hem heel zwaar viel.
  [naar artikel]
 19. EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle” (01/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez verraste iedereen op zijn persconferentie na het gelijkspel tegen Kroatië, en de WK-uitschakeling: “Dit was mijn laatste wedstrijd als bondscoach van de nationale ploeg.” In een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws vertelt Martínez nu dat hij die beslissing al na de verloren wedstrijd tegen Marokko aan z’n groep meedeelde: “De spelers wisten dus in zekere zin dat het mogelijk de laatste wedstrijd was die ze voor mij zouden spelen.” Een boodschap die hem heel zwaar viel.
  [naar artikel]
 20. Teleurgestelde Martínez is scherp voor zijn spelers: “De ploeg was de emoties niet de baas. Het werd wanhopig voetbal” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Roberto Martínez gaf na de nederlaag tegen Frankrijk een opvallende verklaring voor de desastreuze tweede helft van de Rode Duivels. Een uitleg waarbij hij zinspeelde op ‘choking’ vanwege de spelers, die de verantwoordelijkheid om te moéten winnen niet de baas waren.
  [naar artikel]
 21. “Roberto Martínez in beeld als bondscoach van Portugal” (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Gaat Roberto Martínez (49) bij de Portugese nationale ploeg aan de slag? Volgens de Engelse krant ‘The Telegraph’ is de ex-bondscoach van de Rode Duivels er kandidaat om Fernando Santos op te volgen.
  [naar artikel]
 22. Roberto Martínez houdt tot WK 2022 vast aan zijn vertrouwde namen: “Leeftijd is geen probleem” (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez zal zijn selectie niet zomaar door elkaar gooien voor het WK van 2022 in Qatar. De gemiddelde leeftijd van de Rode Duivels zal rond en zelfs over de 30 liggen, maar dat vindt de bondscoach geen issue, zo vertelt hij in een exclusief interview aan VTM Nieuws. “Leeftijd is geen probleem. Problematisch wordt het pas als de spelers ondermaats presteren. Wij werken hard aan de spelers van de toekomst, maar willen de ervaren pionnen die er vandaag zijn zo lang mogelijk aan boord houden.”
  [naar artikel]
 23. Ook bondscoach Roberto Martínez maakt zich op voor de Champions Leaguefinale: “Eden opnieuw zien glimlachen: fantastisch” (28/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook hij zal er straks zijn, in het Stade de France. Evidemment. Bondscoach Roberto Martínez (48) over de apotheose van deze Champions League-editie. “Courtois is meer dan gewoon een doelman.”
  [naar artikel]
 24. Bondscoach Martínez hoopt dat De Ketelaere deze zomer goed nadenkt over een transfer: “Moet je die gok nét voor een WK wel nemen?” (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook Roberto Martínez is laaiend enthousiast over de ontwikkeling van Charles De Ketelaere. “Een immens talent, met een fantastische vista.” En toch maakt de bondscoach zich wat zorgen. “Net voor een WK naar het buitenland vertrekken, is geen gemakkelijke keuze…”
  [naar artikel]
 25. Bondscoach Roberto Martínez: “We gaan niet veranderen om te veranderen” (28/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In aanloop naar de oefenwedstrijd van de Rode Duivels tegen Burkina Faso namen bondscoach Roberto Martínez en Hans Vanaken vandaag even tijd voor de pers. De oefenmeester van de nationale ploeg toonde zich tevreden over de match in Ierland en het trainingskamp in het algemeen, en verklapte al één naam voor het treffen met het West-Afrikaanse team: Matz Sels. Veel andere wijzigingen in de basisploeg moeten de fans echter niet verwachten, want Martínez wil dat de spelers lessen trekken uit de fouten die ze in Ierland maakten.
  [naar artikel]
 26. Bondscoach Martínez: “Ik kan niet tevredener zijn over wil en mentaliteit” (08/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben tevreden over de houding van mijn spelers”, vertelde bondscoach Roberto Martínez na de draw tegen Ivoorkust. “We wilden als een team...
  [naar artikel]
 27. Roberto Martínez voorgesteld als Portugees bondscoach: “Ronaldo blijft belangrijke speler met wie ik ga praten” (09/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez (49) wordt de nieuwe bondscoach van Portugal. De ex-coach van de Rode Duivels tekent een contract tot en met het WK van 2026. Tijdens zijn voorstelling gaf de Catalaan aan Cristiano Ronaldo zeker niet te laten vallen, ondanks dat hij straks voor Al-Nassr in Saoedi-Arabië voetbalt. “Hij verdient het grootste respect.”
  [naar artikel]
 28. Bondscoach Roberto Martínez in uitgebreid gesprek: “Of ik me zorgen maak over de defensie? Ja” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels hopen vanavond tegen Frankrijk de deur richting de finale van de Nations League open te beuken. Bondscoach Roberto Martínez blikte in een uitgebreid gesprek met Gilles De Bilde met vertrouwen vooruit. Niet alleen naar het weerzien met de Fransen, maar ook naar de verdere toekomst. Daarnaast ging de bondscoach ook thema’s als Eden Hazard en de defensie niet uit de weg. “Er zijn zorgen over het feit dat jonge spelers niet spelen bij hun clubs.”
  [naar artikel]
 29. REACTIES. Bondscoach Martínez in tranen: “Dit was mijn laatste match als bondscoach” (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De groepsfase is het eindstation gebleken voor België op het WK in Qatar. Na het doelpuntenloos gelijkspel tegen Kroatië viel de teleurstelling van alle gezichten af te lezen. Bondscoach Roberto Martínez gaf achteraf in tranen toe dat dit zijn laatste match als bondscoach van de Rode Duivels is.
  [naar artikel]
 30. Roberto Martínez: “Er is niets met Barcelona, maar je weet nooit wat morgen brengt” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Roberto Martínez geeft deze middag zijn selectie van 23 spelers voor de Final Four in de Nations League van volgende week in Italië. Thomas Vermaelen zal er niet bij zijn, wegens de Japanse corona-maatregelen.
  [naar artikel]
 31. Roberto Martínez “heel trots” op Vincent Kompany: “Hij had altijd al de mentaliteit van een trainer” (27/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Kompany oogst veel bewondering met zijn prestaties als coach van Burnley. Ook bij voormalig Belgisch bondscoach Roberto Martínez, die Kompany nog onder zijn hoede had bij de Rode Duivels. “Als speler dacht Vincent al als een trainer”, vertelt Martínez aan Eleven Sports.
  [naar artikel]
 32. DE BONDSCOACH SPREEKT, DEEL 2. “Ik sluit zeker niet uit dat er een wit konijn selectie haalt”: Martínez houdt enkele talenten nauwlettend in het oog voor WK (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren gaf bondscoach Roberto Martínez zijn mening over Eden Hazard en Charles De Ketelaere, vandaag laat-ie z'n licht schijnen op enkele andere Duivels - onder meer Romelu Lukaku en Dries Mertens -, dertien weken voor de start van het WK. Martínez sluit bovendien niet uit dat hij een verrassende naam meeneemt naar Qatar. “Op klasse en progressie staat geen leeftijd.”
  [naar artikel]
 33. “Een schokkende beslissing, we willen een uitleg”: bondscoach Martínez opvallend kwaad op VAR, wat hem op kritiek komt te staan van Mulder en Degryse (12/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onze VTM-analisten waren kritisch voor bondscoach Roberto Martínez na het 1-1-gelijkspel in Wales. De Spanjaard was op zijn beurt opvallend kwaad over de rol van de VAR. “Ik wil een uitleg krijgen over wat hier gebeurd is.”
  [naar artikel]
 34. Na Lukaku en Alderweireld is ook Openda pro-Henry: “Ik zou hem graag als bondscoach hebben” (09/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In navolging van Romelu Lukaku en Toby Alderweireld heeft ook Loïs Openda aangegeven dat hij Thierry Henry als nieuwe bondscoach bij de Rode Duivels wel ziet zitten. Dat deed de aanvaller op een persconferentie van RC Lens toen hij gepolst werd naar zijn voorkeur voor een opvolger voor Roberto Martínez.
  [naar artikel]
 35. Bondscoach Martínez beoordeelt Duivelse transferdossiers met oog op WK: “Kwestie van tijd, maar dat hebben we niet” (17/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Toby Alderweireld, Axel Witsel en Romelu Lukaku hebben hun nieuwe werkgever al gevonden. Voor andere Rode Duivels is het nog zoeken. Bondscoach Roberto Martínez is tevreden met de ontwikkelingen, maar waarschuwt ook: “Alles gaat afhangen van de vorm van het moment”
  [naar artikel]
 36. Bondscoach Martínez opgetogen met zijn nieuwe assistent: “Ervaring van Thomas zal van grote meerwaarde zijn” (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Roberto Martínez is een verdediger kwijt, maar krijgt er een assistent voor in de plaats. De Spanjaard is bijzonder tevreden dat Thomas Vermaelen toetreedt tot zijn staf. “We kennen hem vanbinnen en vanbuiten.”
  [naar artikel]
 37. Teleurgestelde Martínez is scherp voor zijn spelers en zinspeelt op ‘choking’: “De ploeg was de emoties niet de baas” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Roberto Martínez gaf na de nederlaag tegen Frankrijk een opvallende verklaring voor de desastreuze tweede helft van de Rode Duivels. Een uitleg waarbij hij zinspeelde op ‘choking’ vanwege de spelers, die de verantwoordelijkheid om te moéten winnen niet de baas waren.
  [naar artikel]
 38. Roberto Martínez stapt op als bondscoach van Rode Duivels: “Ik kan niet verder” (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez stapt op als bondscoach van België. Een beslissing die voor het WK voetbal al was genomen, maar na de uitschakeling tegen Kroatië kondigde hij dat zelf in tranen aan op de persconferentie. “Ik ging sowieso stoppen, wat er ook ging gebeuren.”
  [naar artikel]
 39. “Kunnen enkele Rode Duivels nog in de spiegel kijken?”: Jesse De Preter, vriend en advocaat van de ex-bondscoach, vraagt respect voor Roberto Martínez (11/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez bleek niet de ‘Special One’ die België een prijs bezorgde. Een week na zijn ontslag stuurt Roberto Martínez videoboodschappen naar supporters die hem steunden. Spreken over wat fout liep, deed de ex-bondscoach nog niet. Jesse De Preter (44), zijn vriend en advocaat - in die volgorde - doet dat wel. “De bond duwde Roberto de storm in en schuilde achter zijn brede schouders.” Hieronder volgt een pleidooi voor respect voor Roberto Martínez, de coach, technisch directeur en vooral de mens. “Het Belgisch voetbal gaat hem missen.”
  [naar artikel]
 40. Roberto Martínez komt terug op scherpe uithaal: “De VAR is een fantastisch instrument, maar het wordt niet correct gebruikt” (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De woede is bekoeld, maar de mening is niet veranderd. Roberto Martínez kwam aan de vooravond van Polen-België terug op de scherpe uithaal richting VAR na de uitmatch in Wales. “De videoref is een fantastische tool, maar wordt verkeerd gebruikt. Als bondscoach is het mijn taak om dit onder de aandacht te brengen”, vertelt hij aan Gilles De Bilde. Martínez sprak in bovenstaande video ook over de povere 4 op 9 en wie zeker zal spelen morgen.
  [naar artikel]
 41. Roberto Martínez “zelfkritisch” na Canada, maar ook lovend over Hazard én De Bruyne: “Normale reactie van een bepalende speler” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Daags na de wedstrijd tegen Canada sprak Roberto Martínez de pers toe. De bondscoach kwam onder meer terug op de belabberde prestatie van de Rode Duivels, de discussie met Kevin De Bruyne en de blessure van Romelu Lukaku. Martínez blikte ook even vooruit naar de fysieke strijd die wacht tegen Marokko.
  [naar artikel]
 42. Martínez houdt vol dat er best ná het WK over zijn toekomst gesproken wordt: “Helemaal niet vreemd” (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Roberto Martínez blijft ook na de 0-1 in Polen bij het oordeel dat zijn Belgische toekomst best pas na het WK uitgeklaard wordt. “Voor mij is dat de juiste timing. In internationaal voetbal ga je van groot toernooi naar groot toernooi”, aldus de bondscoach in gesprek met Gilles De Bilde.
  [naar artikel]
 43. Volgens Martínez zal talent in België “nooit stoppen”: “Rode Duivels kunnen komende zeven jaar nog een groot toernooi winnen” (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels hopen vanavond tegen Frankrijk de deur richting de finale van de Nations League open te beuken. Bondscoach Roberto Martínez blikte in een uitgebreid gesprek met Gilles De Bilde met vertrouwen vooruit. Niet alleen naar het weerzien met de Fransen, maar ook naar de verdere toekomst. Daarnaast ging de bondscoach ook thema’s als Eden Hazard en de defensie niet uit de weg. “Er zijn zorgen over het feit dat jonge spelers niet spelen bij hun clubs.”
  [naar artikel]
 44. “Die lijnen zijn wél goed getrokken”: onze huisref fluit opvallend kwade Martínez terug na vermeend buitenspel bij goal Wales (12/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Roberto Martínez was bijzonder ontstemd na het 1-1-gelijkspel in Wales. De Spanjaard voelde zich bestolen nadat de gelijkmaker van Wales in de slotfase door de VAR gevalideerd werd. “Ik wil een uitleg krijgen over wat hier gebeurd is.” Uitspraken die niet goed vielen bij onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse, en ook onze huisref Tim Pots dient Martínez van repliek.
  [naar artikel]
 45. INTERVIEW. Roberto Martínez na de nederlaag: “We zijn onszelf niet aan de bal, ik mis plezier” (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een bondscoach met zorgen. Roberto Martínez na de nederlaag van de Rode Duivels tegen Marokko die “hard aankomt”. “Zes jaar lang geloofden we erin dat we kansen gingen krijgen. Nu speelden we met schrik om te verliezen.”
  [naar artikel]
 46. Onze chef voetbal blikt vooruit naar de eerste ‘WK-selectie’: “Vanzeir? Dat zou - Martínez kennende - een verrassing zijn” (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmiddag maakt bondscoach Roberto Martínez z'n selectie bekend voor de WK-kwalificatieduels tegen Estland en Wales. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert spreekt van een “eerste WK-selectie” en is benieuwd naar de keuzes van Martínez. Roept de bondscoach man-in-vorm Dante Vanzeir op? Kiest hij achterin voor Vanheusden, of toch voor Theate? “En zo goed als zeker volgt deze middag ook een vraag naar Eden Hazard...”
  [naar artikel]
 47. Bondscoach Roberto Martínez: "Ja, er zijn spanningen in de groep” (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op ‘the day after’ kwam bondscoach Roberto Martínez aan het woord. Hij bevestigt dat er frustraties opborrelen binnen de groep. “Ja, er zijn spanningen”, vertelt hij aan RTBF.
  [naar artikel]
 48. Bondscoach Roberto Martínez: "Ja, er zijn spanningen in de groep” (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op ‘the day after’ kwam bondscoach Roberto Martínez aan het woord. Hij bevestigt dat er frustraties opborrelen binnen de groep. “Ja, er zijn spanningen”, vertelt hij aan RTBF.
  [naar artikel]
 49. 21 veldspelers (waaronder Kompany) op training bij de Rode Duivels, Fellaini, Witsel en Vermaelen ontbreken (31/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Roberto Martínez en zijn spelers hebben een nieuwe dag van hun WK-voorbereiding aangevat. Met 21 veldspelers werkt Martínez deze...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy