Gazet van Antwerpen

Crisis bij KV Mechelen: vijfde nederlaag op rij en laatste plaats dreigt

23/01/2018 - 22:25
"KV Mechelen heeft het vijfde verlies op rij geleden. Na de 0-2 nederlaag tegen Zulte afgelopen zaterdag ging Malinwa met 2-0 onderuit bij STVV. De Mechelaars zijn nog voorlaatste maar worden laatste als Eupen morgen wint van Charleroi."

1. Alweer een domper, KRC Genk verliest zwaar van Gent en lijdt al vijfde nederlaag op een rij (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk leed zondag zijn vijfde nederlaag op een rij. Eentje die knoerthard aankomt bij blauw-it. Dan toch crisis in de Cegeka Arena. [naar artikel]

2. Zware 0-3 is al vijfde nederlaag op rij voor Racing Mechelen (05/03/2017 - Gazet van Antwerpen)

Racing Mechelen kon dit kalenderjaar nog geen wedstrijd winnen, en het lukte zaterdag ook niet tegen Leopoldsburg. Een doelpunt net voor de rust na een stilstaande fase voorspelde niet veel goeds voor de tweede helft. In die helft bekocht groen-wit de risico’s, het verloor nog met zware 0-3 cijfers. Voor RC Mechelen een vijfde nederlaag op een rij. [naar artikel]

3. Kortrijk duwt Zulte Waregem in diepe crisis met vijfde opeenvolgende nederlaag (21/09/2018 - Het Belang van Limburg)

De crisis is compleet aan de Gaverbeek na verlies in eigen huis tegen buur KV Kortrijk. De partij stelde kwalitatief niet veel voor waarin amper uitgespeelde kansen te zien waren. Dat het vertrouwen zoek is bij Zulte Waregem is een understatement. Mboyo en Chevalier smeerden Zulte Waregem zo een vijfde opeenvolgende nederlaag aan. [naar artikel]

4. Antwerp lijdt in eigen huis na beklijvend duel dure en zure nederlaag tegen efficiënt KV Mechelen (20/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft in de eigen Bosuil dure punten laten liggen in de titelstrijd. The Great Old botste op een uiterst efficiënt KV Mechelen, dat via Cuypers en Storm al in de eerste helft op voorsprong kwam. Ondanks veel goede wil en inzet kwam de thuisploeg na rust niet verder dan de aansluitingstreffer van Frey in een dol slotoffensief: 1-2. Door deze nederlaag ziet Antwerp leider Union weer uitlopen tot tien punten, KV Mechelen springt voorlopig naar de vijfde plaats en doet weer helemaal mee in de strijd voor de play-offs. [naar artikel]

5. Nederlaag voor Kangoeroes Mechelen in Euroleague Women, winst voor Kim Mestdagh en Schio (08/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de vijfde speeldag van de Euroleague Women leed Kangoeroes Mechelen een vierde nederlaag. De Belgische kampioen ging in de Schalk in Willebroek onderuit (71-76) tegen het Franse Landes. Nog in poule B won (76-72) Kim Mestdagh (3 punten) met het Italiaanse Schio van het Turkse Mersin. Schio telt 4 op 5 en ontvangt volgende week woensdag Kangoeroes Mechelen. [naar artikel]

6. Benteke lijdt vijfde nederlaag op rij - Depoitre verzilvert eerste basisplaats met doelpunt (16/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Crystal Palace heeft op de vijfde speeldag van de Premier League een vijfde nederlaag geleden. De Londenaars, met Christian Benteke 90 minuten in [naar artikel]

7. KV Mechelen-voorzitter zet groep op scherp: “Punten pakken in Eupen of we zijn degradatiekandidaat nummer 1” (17/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Terwijl de buren uit Antwerpen lopen te blinken met hun derde plaats, staat het ambitieuze KV Mechelen na tien speeldagen op de twee na laatste plek. Bij een nederlaag in Eupen, gekoppeld aan winst van Oostende op STVV, is de zestiende plaats een feit. Hoog tijd om aan de alarmbel te trekken, vindt voorzitter Johan Timmermans. “Tegen Eupen en Lokeren verwacht ik minstens 4 op 6.” [naar artikel]

8. Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington... [naar artikel]

9. Spurs blijven steken op 0-0 - Benteke lijdt vijfde nederlaag op rij - Depoitre verzilvert basisplaats met doelpunt (16/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

10. Red Lions spelen om vijfde plaats in Champions Trophy hockey, finale gaat tussen Australië en India (01/07/2018 - Het Belang van Limburg)

De Belgische hockeyers spelen zondag in Breda om de vijfde plaats in de Champions Trophy. Door de overwinning van Argentinië op Australië (3-2) zakte België van de vierde naar de vijfde plaats. Op de laatste dag is Pakistan tegenstander. [naar artikel]

11. Ferrera: "Ik begrijp de ontgoocheling van de supporters" (22/10/2017 - Sporza)

Donkere wolken pakken zich samen boven het stadion van KV Mechelen. Na een nieuwe nederlaag is de club naar de 15e plaats gezakt. "Moeten samen uit deze crisis raken." [naar artikel]

12. Palace en Benteke lijden vijfde nederlaag op rij (16/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

13. Union zakt weg naar laatste plaats na verlies tegen KV Mechelen (16/05/2017 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft de supporters een passend afscheid gegeven in de laatste thuismatch van het seizoen. Het zette Union opzij met 1-0 na een doelpunt van de jonge Peffer. Door deze zege behoudt KV Mechelen een miniem waterkansje op groepswinst in Play-off 2A, al zou het dan STVV moeten verslaan met een monsterscore. Union, dat zo goed begonnen was aan deze Play-off 2, zakt weg naar de laatste plaats. [naar artikel]

14. Ex-Kanarie Bezus bezorgt STVV vijfde nederlaag op een rij (18/12/2021 - Het Belang van Limburg)

STVV verloor zaterdag in Gent voor de vijfde opeenvolgende keer. Ex-Kanarie Roman Bezus legde zijn voormalige ploeg over de knie met twee assists. Crisis in Hapengouw. [naar artikel]

15. Borussia Dortmund dreigt spoor van leider Bayern München nog verder kwijt te raken na tweede nederlaag op rij (11/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund gaat met een valse noot de lange winterstop in. Die Borussen verloren vrijdagavond met 4-2 op het veld van Borussia Mönchengladbach, dat zo tot op drie punten nadert. Dortmund dreigt door de tweede nederlaag op rij nog verder de aansluiting met leider Bayern te verliezen en blijft voorlopig op een gedeelde vijfde plek staan in de rangschikking. [naar artikel]

16. Red Panthers zakken naar vijfde plaats na 1-2 nederlaag tegen Nederland (08/06/2019 - Metro)

In hun elfde wedstrijd in de Hockey Pro League hebben de Red Panthers (FIH-1) vandaag in Antwerpen met 1-2 verloren van Nederland (FIH-1). Yibbi Jansen zorgde in de 20e minuut op strafcorner voor de 0-1 ruststand. Ginella Zerbo verdubbelde in de 41e minuut de Nederlandse voorsprong. Oranje domineerde de hele tijd, maar verzuimde om nog […] Het bericht Red Panthers zakken naar vijfde plaats na 1-2 nederlaag tegen Nederland verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

17. Mechelen smeert Oostende eerste nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (28/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor zaterdag op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington Love was in het winnende kamp de grote uitblinker met 23 punten. [naar artikel]

18. AA Gent spoelt Europese kater door met duidelijke overwinning tegen tien man van KV Mechelen (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft 6 op 6 gepakt in de competitie. In de eigen Ghelamco Arena stuurden Samoise, Nurio en Odjidja KV Mechelen met 3-0 huiswaarts. Gent spoelt zo zijn Europese nederlaag in en tegen het Zweedse Djurgardens door. Mechelen boekt een derde nederlaag op rij in de competitie blijft achter op de 13e stek. Gent klimt naar een gedeelde zesde plaats met 20 eenheden. [naar artikel]

19. LIVE. Wat doet Antwerp tegen KV Mechelen in eerste match van terugronde? (25/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp trapt zijn terugronde op gang in het eigen Bosuilstadion tegen het in puntennood verkerende KV Mechelen, de op een na laatste in de Jupiler Pro League. Dan staat de Great Old er een pak beter voor: een knappe vijfde plaats en al 23 punten. Het is op de Bosuil ook een speciale avond met de opening van de vernieuwde Tribine 1. [naar artikel]

20. WNBA. Indiana Fever en Hind Ben Abdelkader lijden vijfde nederlaag op rij (27/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Indiana Fever en Hind Ben Abdelkader hebben zaterdag in de WNBA een 86-77 nederlaag geleden bij Connecticut Sun. Het was de vijfde verliespartij op vijf speeldagen voor Indiana. Het team staat dan ook gedeeltelijk laatste in de Eastern Conference. [naar artikel]

21. Ook vijfde wordt niet de goede keer, Genk blijft opnieuw steken op gelijkspel in Mechelen (11/02/2024 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk kon ook zijn vijfde wedstrijd van 2024 niet winnen. Op KV Mechelen kon Racing een voorsprong (via een goal van Arokodare) opnieuw niet vasthouden. De 1-1 van Schoofs zorgde voor een vijfde opeenvolgend gelijkspel tussen beide clubs in Mechelen. [naar artikel]

22. Kangoeroes Mechelen gaat in de slotfase onderuit bij Besiktas en is koppositie kwijt in EuroCup basket (22/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Kampioen Kangoeroes Mechelen heeft een 93-79 nederlaag geleden bij het Turkse Besiktas op de vijfde speeldag van de groepsfase van de EuroCup basketbal voor vrouwenteams. [naar artikel]

23. Sterk Limburg United houdt de vijfde plaats in het vizier (28/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Een collectief en agressief spelend Hubo Limburg United heeft in Mechelen revanche genomen voor de slappe vertoning van zondag in Aalst. Een oververdiende zege van de Limburgers, bovendien tegen een rechtstreekse concurrent voor de vijfde plaats. [naar artikel]

24. NBA. Sterrenteam in crisis: Lakers en LeBron James zien na nieuwe nederlaag kansen op play-offs verder slinken (02/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De Los Angeles Lakers hebben vrijdagavond een vijfde opeenvolgende nederlaag geleden in de NBA. De kansen op deelname aan het play-in toernooi voor de play-offs kregen opnieuw een knauw. [naar artikel]

25. Vijfde nederlaag in zes matchen voor Kanaries (14/12/2019 - Het Belang van Limburg)

De Kanaries slikten net als in de bekercompetitie een zware nederlaag in het Regenboogstadion. De Bruyn hied voor de rust de hoop nog even levend, maar een fysiek sterkere thuisploeg nam uiteindelijk makkelijk afstand, met Omar Govea in een glansrol: 5-1, een collectief bijzonder zwakke wedstrijd van STVV en een vijfde nederlaag in zes matchen. [naar artikel]