Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
22:28 uur

Auto knalt elektriciteitspaal omver

Het Belang van Limburg

25/02/2019 - 15:58

In de Galgestraat in Geetbets is maandagnamiddag een auto tegen een elektriciteitspaal gereden. Door de klap brak de paal. De leidingen hingen gevaarlijk boven de weg. De automobilist raakte als bij wonder niet gewond. Op de weg zijn in het verleden al dodelijke ongevallen gebeurd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Auto rijdt elektriciteitspaal omver in Zonhoven (06/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is zondagavond tegen een elektriciteitspaal beland op de Molenschansweg, op het kruispunt met de Bellebroekweg in Zonhoven. De betonnen paal belandde op de motorkap van de auto. De bestuurder bleef ongedeerd.
  [naar artikel]
 2. Elektriciteitspaal crasht door voorruit van auto (10/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Memphis in de Amerikaanse staat Tennessee is een bizar ongeval gebeurd. Een elektriciteitspaal viel er omver en doorboorde een wagen. De...
  [naar artikel]
 3. Auto knalt tegen elektriciteitspaal: Negenbonderstraat in Vliermaal afgesloten (31/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie Kanton Borgloon heeft maandagvoormiddag de Nedenbonderstraat in Vliermaal afgesloten. Een auto was tegen een elektriciteitspaal gereden, waarna die op de weg was gevallen.
  [naar artikel]
 4. Auto knalt op gevel en elektriciteitspaal in Stabroek (30/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een wagen is in de nacht van maandag op dinsdag tegen de gevel van een huis en vervolgens een elektriciteitspaal beland op de Heuvels in Stabroek.
  [naar artikel]
 5. Auto knalt betonnen elektriciteitspaal doormidden, bestuurder zwaargewond (18/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Vrasene is zaterdagavond een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto knalde er aan hoge snelheid tegen een elektriciteitspaal. De klap was zo hard dat de betonnen paal doormidden brak. De bestuurder raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 6. En toen stond er een elektriciteitspaal in de weg (17/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op het Grootveld in Kaggevinne gebeurde dinsdagvoormiddag een merkwaardig ongeval. Een jonge landbouwer was bezig het egaliseren van zijn veld. Hij was even onaandachtig en trok met de brede machine een elektriciteitspaal omver.
  [naar artikel]
 7. Auto gaat uit de bocht tegen elektriciteitspaal: "Kabels van de buurvrouw zo uit de muur gerukt" (05/04/2021 - VRT NWS)
  In Nijlen is deze voormiddag een auto aan hoge snelheid tegen een elektriciteitspaal gebotst. De auto vloog uit de bocht op de Broechemsesteenweg. Door het ongeval viel de elektriciteitspaal om, waardoor de directe buren even zonder elektriciteit zaten. In de auto vielen 1 zwaargewonde en 1 lichtgewonde. De brandweer ruimt de brokstukken op.
  [naar artikel]
 8. Scoutsleider knalt met negen kinderen in de wagen tegen elektriciteitspaal (13/07/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider2.demorgen-cdn.be/photo/scoutsleider-knalt-met-negen-kinderen-in-de-wagen-tegen-elektriciteitspaal/mruw6lzvg42dmojxgu4c6rsxf43dimq/f83df3ea28cefadcff9d9eb9be839099a284f78ce0ebb6460e0aa2e3a802ccdc/fitwidth_642x0_57469758.jpg?v=pQOUoJj
  [naar artikel]
 9. Jeep knalt tegen geparkeerde wagen, rijdt verder… en knalt tegen elektriciteitspaal (18/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een bestuurder van een Jeep is zondagavond rond 19 uur tegen een geparkeerde wagen geknald in de Winterstraat in Langdorp (Aarschot). De bestuurder, volgens getuigen duidelijk dronken, reed erna gewoon door om verderop in de straat tot stilstand te komen tegen een elektriciteitspaal.
  [naar artikel]
 10. Zwaar ongeval in Destelbergen: wagen met vier jongeren knalt tegen elektriciteitspaal (20/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Dendermondesteenweg in Destelbergen is zaterdagochtend rond 9 uur een zwaar ongeval gebeurd. Een auto met vier jongeren erin knalde tegen een elektriciteitspaal. Het is nog onduidelijk hoe het met hen gesteld is.
  [naar artikel]
 11. Don't text and drive, auto knalt recht op elektriciteitspaal (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in de Amerikaanse staat Massachusetts postte deze beelden op Facebook om de gevaren aan te tonen van het smartphonegebruik achter het...
  [naar artikel]
 12. Auto met moeder en kind knalt tegen paal, ook tweede voertuig betrokken bij ongeval (21/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Talondreef en de Turnhoutsebaan in Oostmalle is een auto tegen een elektriciteitspaal geknald. Ook een tweede auto raakte betrokken bij het ongeval, maar het is nog niet duidelijk wat de omstandigheden waren.
  [naar artikel]
 13. Vrachtwagen rijdt elektriciteitspaal omver in Kesselt (05/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Kiezelweg in Kesselt is vrijdag even voor 20 uur afgesloten voor het verkeer. Ter hoogte van de steenfabriek Nelissen had een vrachtwagen bij een fout manoeuvre een elektriciteitspaal omvergereden. Er werd ook een cabine geraakt. De brandweer kwam als eerste ter plaatse.
  [naar artikel]
 14. Scoutsleider knalt met 9 geblinddoekte kinderen in auto tegen elektriciteitspaal (13/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een 21-jarige scoutsleider uit Wuustwezel is gisterochtend op de Nijvelsebaan in Korbeek-Dijle de controle over het stuur van zijn Renault Kangoo
  [naar artikel]
 15. Auto tegen elektriciteitspaal (02/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de N80 is woensdag rond 19.30 uur een auto van de weg geraakt en tegen een elektriciteitspaal terechtgekomen. Een omheining van een huis werd ook geraakt. Een persoon raakte gewond.
  [naar artikel]
 16. Elektriciteitspaal breekt af bij ongeval (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s botsten dinsdag rond 8.10 uur in de Steenweg naar As in Maasmechelen. Bij dat ongeval ter hoogte van de firma Gubbels ging een van de voertuigen van de baan en kwam tegen een elektriciteitspaal tot stilstand. Gewonden vielen er niet, maar er was wel lange tijd verkeershinder omdat Infrax de afgebroken paal, die over de auto helde, te vervangen. (ppn)
  [naar artikel]
 17. Zwaar ongeval in Staden: auto knalt op elektriciteitspaal en belandt op zijn kop (20/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Staden is vrijdagavond net voor 23 uur een zwaar ongeval gebeurd in de Houthulststraat. De bestuurder raakte gewond, maar was niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 18. Audi botst tegen elektriciteitspaal en belandt in de gracht (21/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het verkeer moest zondagochtend enkele uren omrijden aan de Kesselsesteenweg in Lier. Daar was een zwaar ongeval gebeurd, waarbij een auto tegen een elektriciteitspaal knalde.
  [naar artikel]
 19. Gewonde na botsing tegen elektriciteitspaal in Elen (01/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.00 uur, is een auto tegen een elektriciteitspaal gebotst in de Zandstraat in Elen.
  [naar artikel]
 20. Wagen met vier jongeren knalt tegen verlichtingspaal: één dode (20/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de Dendermondesteenweg in Destelbergen is zaterdagochtend rond 9 uur een zwaar ongeval gebeurd. Een auto met vier jongeren erin knalde tegen een elektriciteitspaal. Een van hen, een 20-jarige man, kwam daarbij om het leven.
  [naar artikel]
 21. Minderjarige rijdt met bestelwagen tegen betonnen elektriciteitspaal (28/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een tiener is zondagochtend rond 7.35 uur met een kleine bestelwagen tegen een elektriciteitspaal gebotst. Na een feestje besloot de jongen een testritje te maken met de auto van de ouders van een vriend.
  [naar artikel]
 22. Dode bij auto tegen elektriciteitspaal in Balen (08/04/2018 - Metro)
  Zondagavond is in Balen, in de Antwerpse Kempen, een twintiger overleden bij een zwaar verkeersongeval. Zijn passagier was in shock, zo wordt vernomen bij de politie. Omstreeks 18.15 uur botste in de Wiekstraat in Balen een wagen tegen een elektriciteitspaal, die daarop kantelde en op de wagen viel. In het voertuig zaten twee personen. De bestuurder, een man van 27 uit Balen, raakte gekneld en overleed ter plaatse. Zijn passagier raakte in shock en werd naar het ziekenhuis overgebracht. bron: Belga Het bericht Dode bij auto tegen elektriciteitspaal in Balen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Dode bij auto tegen elektriciteitspaal in Balen (08/04/2018 - Metro)
  Zondagavond is in Balen, in de Antwerpse Kempen, een twintiger overleden bij een zwaar verkeersongeval. Zijn passagier was in shock, zo wordt vernomen bij de politie. Omstreeks 18.15 uur botste in de Wiekstraat in Balen een wagen tegen een elektriciteitspaal, die daarop kantelde en op de wagen viel. In het voertuig zaten twee personen. De bestuurder, een man van 27 uit Balen, raakte gekneld en overleed ter plaatse. Zijn passagier raakte in shock en werd naar het ziekenhuis overgebracht. bron: Belga Het bericht Dode bij auto tegen elektriciteitspaal in Balen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Auto maait verlichtingspaal omver en vat vuur (17/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aan de parking Meerspoort vatte zondag een auto vuur, nadat hij een verlichtingspaal omver had gereden.
  [naar artikel]
 25. Brandweerman rijdt met Mini tegen betonnen elektriciteitspaal (26/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Moelingerweg in 's-Gravenvoeren is zondagochtend een Mini tegen een betonnen elektriciteitspaal gebotst. De auto raakte zwaar beschadigd, maar de bestuurder, een brandweerman, kwam er met de schrik vanaf.
  [naar artikel]
 26. Eerste Tourweek veilig overleefd, maar... hond knalt Belg omver op rustdag (10/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Thomas Degand (Wanty-Groupe Gobert) zal zich zijn trainingsritje op de eerste rustdag van de Tour de France nog lang heugen. Onze landgenoot werd omver geknald door een hond en liep schaafwonden op aan de volledige rechterzijde van zijn lichaam.
  [naar artikel]
 27. Eerste Tourweek veilig overleefd, maar... hond knalt Belg omver op rustdag (10/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Thomas Degand (Wanty-Groupe Gobert) zal zich zijn trainingsritje op de eerste rustdag van de Tour de France nog lang heugen. Onze landgenoot werd omver geknald door een hond en liep schaafwonden op aan de volledige rechterzijde van zijn lichaam.
  [naar artikel]
 28. Poes zit negen dagen lang bovenop elektriciteitspaal (23/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Werkmannen van een elektriciteitsbedrijf zijn erin geslaagd de kat Fat Boy van de 15 meter hoge elektriciteitspaal te halen waar de kattin al
  [naar artikel]
 29. Auto op dak in Meldert: 67-jarige bestuurster uit Paal moet worden bevrijd (21/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Paalstraat in Meldert is dinsdagavond een auto in de gracht tegen een elektriciteitspaal gebotst. De auto kwam tot stilstand op z’n dak. De bestuurster zat in het wrak gekneld.
  [naar artikel]
 30. Bestuurder in levensgevaar na botsing tegen elektriciteitspaal (18/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een 29-jarige automobilist uit de omgeving van Spa is zaterdagavond rond 23.30 uur van de weg afgeraakt en tegen een elektriciteitspaal gebotst in Francorchamps.
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Wagen vat vuur na aanrijding met elektriciteitspaal (01/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagmorgen omstreeks 9 uur heeft een bestuurder in de Wolfstraat in Alken bij en uitwijkmanoeuvre voor een tegenligger de controle over het stuur verloren. Hij kwam tegen een elektriciteitspaal terecht.
  [naar artikel]
 32. Bestuurder ramt elektriciteitspaal en raakt zwaargewond (29/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  In de Serskampstraat in Lede is in de nacht van zondag op maandag een twintiger uit Wetteren met zijn BMW tegen een elektriciteitspaal geknald. De man raakte levensgevaarlijk gewond, maar verkeert niet meer in levensgevaar.
  [naar artikel]
 33. Auto tegen paal op 't Hasseltkiezel (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag rond 19.30 uur is op ’t Hasseltkiezel een auto tegen een elektriciteitspaal gebotst. Luc D. (48) uit Bree raakte lichtgewond. (mm)
  [naar artikel]
 34. Kat na 6 dagen gered van elektriciteitspaal (25/11/2016 - De Redactie)
  Zes dagen lang zat een kat op een elektriciteitspaal, opgeschrikt door een hond, vooraleer ze, nadat de stroom in de buurt afgesloten was, gered kon worden.
  [naar artikel]
 35. Politie crasht tegen elektriciteitspaal in Torhout (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een politiewagen is gisterenavond tegen een elektriciteitspaal gereden in de West-Vlaamse stad Torhout. Twee agenten raakten gewond. Ze werden voor...
  [naar artikel]
 36. Bestuurster wijkt uit voor duif en knalt tegen elektriciteitspaal in Hoelbeek (21/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Hoelbeek raakte zondag een bestuurster de controle over haar stuur kwijt toen ze een duif op straat wilde ontwijken. De bestuurster kwam er met de schrik vanaf.
  [naar artikel]
 37. 41-jarige bestuurder sterft na klap tegen betonnen elektriciteitspaal in Roeselare (21/03/2021 - VRT NWS)
  Een autobestuurder van 41 jaar is in Roeselare om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Hij verloor de controle over zijn stuur en botste tegen een elektriciteitspaal.
  [naar artikel]
 38. Belgische wegpiraat knalt drie keer op auto op Nederlandse snelweg: “Alsof we in een neerstortend vliegtuig zaten” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 44-jarige Belg staat in het Nederlandse Breda terecht voor zware verkeersagressie. In 2018 knalt hij op de snelweg A27 tot drie keer toe snoeihard tegen de achterkant van een auto met daarin drie vrouwen. En vervolgens blijft hij hen met hoge snelheid - tot wel 180 km per uur - achtervolgen.
  [naar artikel]
 39. Neerstortend vliegtuigje knalt bijna op rijdende auto (18/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Opnames van een auto met dashcam laten zien hoe een neerstortend vliegtuig op een haar na een auto raakt. De crash vond plaats ten noorden van...
  [naar artikel]
 40. Twintiger kritiek na klap tegen elektriciteitspaal in Tongeren (01/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zwaar verkeersongeval op de Hoeise Kassei in Tongeren is maandagnamiddag een automobilist levensgevaarlijk gewond geraakt. Om een onbekende reden week de persoon met zijn voertuig van de rijbaan af en knalde tegen een elektriciteitspaal.
  [naar artikel]
 41. VIDEO. Eén dode na smak tegen boom en elektriciteitspaal (05/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een Franse wagen raakte woensdagmiddag rond 13 uur van de Seulestraat en reed tegen een boom en een elektriciteitspaal in de buurt van de Franse grens in Nieuwkerke, een dorp in Heuvelland. De bestuurder overleed ter plaatse.
  [naar artikel]
 42. Doodsbange kat op elektriciteitspaal moet 24 uur wachten op redding (22/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een kat genaamd Betty heeft zich afgelopen donderdag serieus in de nesten gewerkt. Het dier kon in de Engelse graafschap Gloucestershire helemaal tot op de top van een elektriciteitspaal klimmen, maar terug beneden geraken was een ander paar mouwen. Pas na 24 uur kon de lokale brandweer redding brengen.
  [naar artikel]
 43. Brand aan elektriciteitspaal in Koersel (27/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is donderdag rond 23.15 uur opgeroepen voor een brand in de Steenovenstraat in Koersel. Daar stond een elektriciteitspaal in brand. De brandweer deed het nodige. Er is geen schade. (mm)
  [naar artikel]
 44. Auto over de kop in Paal: één gewonde (06/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Industrieweg in Paal is vrijdag rond 7 uur een auto van de weg geraakt en heeft een reclamepaneel, twee verkeersborden en twee paaltjes omver gereden. De auto ging daarna over de kop. De 64-jarige bestuurder raakte gewond en werd naar het ziekenhuis in Heusden-Zolder gebracht.
  [naar artikel]
 45. Neerstortend vliegtuig knalt bijna op rijdende auto (18/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Opnames van een auto met dashcam laten zien hoe een neerstortend vliegtuig op een haar na een auto raakt. De crash vond plaats ten noorden van...
  [naar artikel]
 46. Auto knalt op ovonde in Rotem (04/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 3.15 uur is op de Rijksweg in Rotem opnieuw een auto over de ovonde gereden. De auto werd even verderop teruggevonden en getakeld. De politie is een onderzoek gestart. (mm)
  [naar artikel]
 47. Bestuurder gewond na klap tegen elektriciteitspaal (11/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondagnacht raakte iets na middernacht een wagen van de baan in Peer in de Laarderweg. Het voertuig raakte hierbij een elektriciteitspaal die omviel. De bestuurder werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Infrax kwam met een ploeg ter plaatse voor de nodige herstellingen.
  [naar artikel]
 48. Paal valt op woning na zware klap (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Langs de Vierkeerstraat in de Zwevegemse deelgemeente Heestert is afgelopen nacht een auto tegen een elektriciteitspaal gebotst. Dat gebeurde
  [naar artikel]
 49. Vrouwelijke passagier (59) laat het leven bij crash tegen elektriciteitspaal: bestuurder blaast positief (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 59-jarige vrouw uit Heist-Op-den-Berg is vannacht om het leven gekomen bij een klap tegen een elektriciteitspaal op de Putsebaan in Keerbergen. De bestuurder van de wagen overleefde het ongeluk, maar hij had te veel gedronken.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy