Westerlo houdt met dank aan goal in de eerste helft de punten thuis tegen Eupen

27/04/2019 - 22:13
"Westerlo heeft in play-off 2A de punten thuis gehouden tegen Eupen. De club uit de Kempen had genoeg aan een goal in de eerste helft van Ambroise..."

1. Westerlo houdt met dank aan goal in de eerste helft de punten thuis tegen Eupen (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo heeft in play-off 2A de punten thuis gehouden tegen Eupen. De club uit de Kempen had genoeg aan een goal in de eerste helft van Ambroise... [naar artikel]

2. VIDEO. Westerlo houdt met dank aan goal in de eerste helft de punten thuis tegen Eupen (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVEBLOG WESTERLO-OHL. Houdt Westerlo zijn voorsprong vast in de tweede helft? (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

OHL is de laatste twee wedstrijden goed op dreef. Aan Den Dreef wist OHL met het kleinste verschil te winnen van STVV. Pakken ze hun derde overwinning op een rij? Of wint Westerlo voor de eerste keer deze play-offs? [naar artikel]

4. LIVEBLOG MECHELEN-WESTERLO (18u15). Kan Westerlo hun eerste punten pakken in de play-offs? (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Geen al te verre verplaatsing voor Westerlo deze speeldag. Ze trekken naar het AFAS Stadion Achter de Kazerne in Mechelen. De Kakkers wonnen de eerste wedstrijd van de play-offs, maar gingen vorige week de boot in tegen STVV. Westerlo kon daarentegen nog geen punten pakken deze play-offs. Slagen ze hier dit keer wel in? Volg het op de voet in de liveblog. [naar artikel]

5. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: Yow en Madsen zorgen halfweg de eerste helft voor 3-0! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVEBLOG AA GENT-WESTERLO. AA Gent en Westerlo houden elkaar in evenwicht na spectaculaire eerste helft (27/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent is uitstekend op dreef en lijkt de Europe Play-offs naar hun hand te zetten. Kunnen de Buffalo’s ook Westerlo over de knie leggen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

7. Ontketend Westerlo veegt Cercle Brugge in de eerste helft van de mat en pakt drie belangrijke punten: 4-2! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het aangekondigde protest was wel aanwezig rond het stadion, maar de boeren lieten zich gelukkig van hun goede kant zien, zodat de match op een normale manier kon plaatsvinden. En wat voor een avond werd het in het Kuipje. Een ontketend Westerlo veegde tegenstander Cercle Brugge van bij de start meteen van de mat. Na een halfuur spelen, stond het zowaar al 4-0! [naar artikel]

8. LIVE. Westerlo en Eupen houden elkaar voorlopig in evenwicht na kansarme eerste helft (0-0). Wie forceert een doorbraak in de tweede helft? (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• ‘t Kuipke [naar artikel]

9. LIVE CLUB BRUGGE-WESTERLO. Duwt Club verder door in de tweede helft, of kan Westerlo nog tegenprikken? (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rik De Mil keert voor het eerst terug naar Jan Breydel. Kan hij meteen stunten tegen z'n ex-club? Club Brugge probeert verder te gaan op z’n elan na de bekeroverwinning tegen AA Gent. Volg de wedstrijd live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVEBLOG STVV-WESTERLO. Mag STVV vieren, of zet Westerlo een tandje bij? Tweede helft op gang getrapt (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Twee ploegen die graag voetballen: het ideale recept voor een mooie wedstrijd. STVV viert vandaag bovendien zijn honderdjarig bestaan, dus het is feest in en rond Stayen. De Kanaries kunnen vrijuit voetballen en dromen stiekem nog van de top zes. Westerlo zou een driepunter best nog wel kunnen gebruiken om de play-downs definitief te vermijden. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]