30/01/2024 - 21:00
"Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog!"

1. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: Yow en Madsen zorgen halfweg de eerste helft voor 3-0! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: 4-1 na een halfuur spelen! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! Club Brugge-KV Kortrijk, die andere wedstrijd die momenteel aan de gang is, volgt u HIER! [naar artikel]

3. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Ontketend Westerlo veegt Cercle van de mat: 4-1 bij de rust! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Wie speelt de degradatiezorgen wat verder van zich af? Partij halfweg nog in evenwicht (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Standard kennen beiden een moeilijk seizoen. Wie wint deze zespuntenwedstrijd en verschaft zichzelf zo wat meer ademruimte? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. Ontketend Westerlo scoort vier keer na de rust en gaat zo op en over Moeskroen (05/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Leider Westerlo flirtte met de tweede nederlaag van het seizoen tegen Moeskroen. Na de rust schakelde Westerlo een versnelling hoger. Op tien minuten tijd scoorde het drie keer en wiste de 0-2-ruststand uit. Met zijn tweede doelpunt bezorgde Daci de Kemphanen een geruststellende 4-2-voorsprong. Daar kon de late goal van Bakic niets meer aan veranderen. [naar artikel]

6. Zwak Westerlo krijgt voetballes van een ontketend Standerd: “De veldslag verloren, niet de oorlog” (05/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Een kolkend Sclessin, een uitmuntend Standard en Westerlo dat niet thuis gaf. Negentig minuten lang was een machteloos Westerlo een speelbal in de handen van een dartel Standard. Bij Westerlo was eigenlijk alleen de vervanger van de geschorste Sinan Bolat, Nick Gillekens, op niveau. “Dit was onze beste wedstrijd van het seizoen”, balde de Noorse coach van de thuisploeg, Ronny Deila, de vuist na de 2-0-overwinning. [naar artikel]

7. LIVE: 3-0 na amper 20 minuten! Ontketend Westerlo speelt Cercle van het kastje naar de muur (30/01/2024 - Sporza)

Even was er schrik voor een boerenboycot in Westerlo, maar de kust is veilig. De thuisploeg hoopt zo zijn goede vormpeil te bevestigen tegen het stugge Cercle Brugge. Volg de wedstrijd vanaf 20.30 uur op de voet op deze pagina of luister naar Radio 1. [naar artikel]

9. Ontketend Westerlo veegt Cercle Brugge in de eerste helft van de mat en pakt drie belangrijke punten: 4-2! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het aangekondigde protest was wel aanwezig rond het stadion, maar de boeren lieten zich gelukkig van hun goede kant zien, zodat de match op een normale manier kon plaatsvinden. En wat voor een avond werd het in het Kuipje. Een ontketend Westerlo veegde tegenstander Cercle Brugge van bij de start meteen van de mat. Na een halfuur spelen, stond het zowaar al 4-0! [naar artikel]

10. LIVEBLOG STUTTGART-LEIPZIG. Openda scoort, maar wordt overrompeld door ontketend Stuttgart (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Clash in de bovenste regionen van de Bundesliga. Leipzig en Loïs Openda trekken naar Stuttgart. Ze gaan op zoek naar hun eerste overwinning in het nieuwe jaar. Het nummer drie versus het nummer vier. Volg het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]