Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Een varkenshaasje van $7.500: zo maakt een topchef vliegtuigeten voor 1e klasse

21/11/2016 - 14:07
"Laten we eerlijk zijn: een vliegtuigmaaltijd is meestal niet bepaald om wild van te worden. Hoe slagen topchefs er dan toch in om zo'n menu"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Een varkenshaasje van $7.500: zo maakt een topchef vliegtuigeten voor 1e klasse (21/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Laten we eerlijk zijn: een vliegtuigmaaltijd is meestal niet bepaald om wild van te worden. Hoe slagen topchefs er dan toch in om zo'n menu [naar artikel]


2. Vliegtuigeten niet lekker? Toch is dat het enige wat dit restaurant serveert (28/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Dat vliegtuigeten ook best lekker kan zijn, wil de pop-up 'This Is How We Fly' in de hippe Londense wijk SoHo bewijzen. Op het menu: vliegtuigeten, en niet meer dan dat. [naar artikel]


3. Bizar. Met dit kookboek tover je vliegtuigeten op tafel (09/01/2019 - Metro)

Wij kennen niemand die echt fan is van vliegtuigeten. Veel verder dan wat onidentificeerbare prut komen de meeste maatschappijen immers niet. Mocht jij de uitzondering op de regel zijn en wel genieten van vliegtuigvoedsel, dan is dit kookboek wellicht iets voor jou. Veertig recepten die doen watertanden De Amerikaanse vliegmaatschappij United Airlines heeft net een […] Het bericht Bizar. Met dit kookboek tover je vliegtuigeten op tafel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


4. Weet wat je eet: welke weg legt vliegtuigeten af voor het op je bord terechtkomt? (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van slappe groenten tot taai vlees: vliegtuigeten doet veel mensen niet aan culinaire hoogstandjes denken. Toch kruipt er enorm veel werk in de verwerking en transport van de maaltijden. Hoog in de lucht verlies je namelijk tot 30 procent van je smaak, en dat zorgt voor speciale maatregelen. ‘Telefacts Zomer’ nam een kijkje achter de schermen bij een van de grootste Britse cateraars. Welke weg legt dat eten in de lucht af voor het op je bord belandt? [naar artikel]


5. "In de lucht verlies je 30 procent van je smaak": hoe wordt vliegtuigeten dan gemaakt en welke weg legt het af? (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van slappe groenten tot taai vlees: vliegtuigeten doet veel mensen niet aan culinaire hoogstandjes denken. Toch kruipt er enorm veel werk in de verwerking en transport van de maaltijden. Hoog in de lucht verlies je namelijk tot 30 procent van je smaak, en dat zorgt voor speciale maatregelen. ‘Telefacts Zomer’ nam een kijkje achter de schermen bij een van de grootste Britse cateraars. Welke weg legt dat eten in de lucht af voor het op je bord belandt? [naar artikel]


6. Hoe komt het dat vliegtuigeten vaak onsmakelijk is? Dit is de reden volgens de wetenschap (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vele mensen slaken een diepe zucht wanneer ze zien wat men op hun uitgeklapt tafeltje neerzet tijdens een reis door het luchtruim. Vliegtuigvoedsel heeft dan ook een niet al te beste reputatie. Maar is zo’n maaltijd in een vliegtuig nu echt smakeloos, uitgedroogd of zelfs helemaal niet te pruimen? En aan wie ligt dit dan? [naar artikel]


7. VIDEO: Ramos ruilt zijn shirt voor... een verrukkelijk varkenshaasje (31/01/2017 - Sporza)

De liefde van de man gaat door zijn maag. En daar hebben Real-fans handig op ingespeeld. Ze lieten Ramos ertoe verleiden om zijn shirt te wissel voor een varkenshaasje. [naar artikel]


8. Match made in heaven: varkenshaasje met druivencompote (21/09/2017 - De Morgen)

Carnivoren zijn het vast met ons eens wanneer we zeggen dat er weinig kan tippen aan een lekker sappig varkenshaasje. Zéker wanneer het gezelschap krijgt van een frisse compote. Ga deze keer niet voor de klassieke bereiding met veenbessen of rode ui: een compote van druiven is net zo makkelijk te bereiden en zorgt voor het perfecte tikkeltje fraîcheur bij je stukje vlees. [naar artikel]


9. Ardens varkenshaasje uit Colruyt mogelijk besmet met salmonella (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Colruyt België, Colruyt Luxemburg en Collect&Go roepen hun Ardens varkenshaasjes van ± 500 en 600 gram terug, in overleg met het Federaal... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!