Zelf maakt ze geen kaas. Toch is Ann Keymeulen de meest gedreven kaasmeester van het land. 'We zijn niet trots genoeg op wat van eigen bodem komt.' [naar artikel]
21:00 De rode - of beter groene - draad door het kwartaalrapport van AB InBev: Heineken. [naar artikel]
11:27 De Bel20 zit met een kater nu zwaargewicht AB InBev zwaar onder de lat ging met het kwartaalrapport. [naar artikel]
Niets beter dan een mooie schuimkraag op ons bier. Alleen gaat het soms mis als we zélf ons pintje moeten inschenken en stuikt die roomwitte hoed als een kaartenhuisje in elkaar. Hoe schenken we bier het best in om een goede schuimkraag te krijgen? En als het toch mislukt, helpt het dan om met een mes erin te roeren of net niet? Onze biersommelier Sofie Vanrafelghem legt uit. [naar artikel]
Zowat elke brouwerij ziet dat er minder bier gedronken wordt. Maar bij de West-Vlaamse brouwerij Vanhonsebrouck worden die dalende volumes ruimschoots gecompenseerd. Hun ingrediënten voor succes: fruit, 0,0% en – vooral vrouwelijke – studenten. [naar artikel]
Voor de kust van Scheveningen zijn maandagavond vijf ervaren surfers verdronken. Volgens hun collega’s gaat het om de crème de la crème van de... [naar artikel]
Voor de kust van Scheveningen zijn maandagavond vijf ervaren surfers verdronken. Volgens hun collega’s gaat het om de crème de la crème van de... [naar artikel]
Een dikke schuimlaag op je sponsje tijdens het poetsen is niet altijd wat het lijkt. Liesbeth van het Poetsbureau legt uit waarom. [naar artikel]
In het Amerikaanse Santa Clara, in het Noorden van Californië ligt het schuim tot twee meter hoog in de straten. Het schuim zou afkomstig zijn [naar artikel]
In het Amerikaanse Santa Clara, in het Noorden van Californië, ligt het schuim tot twee meter hoog in de straten. Het schuim zou afkomstig zijn [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.