Brasserie 2-Wheelers op de hoek van de Bredabaan en de De Borrekenslei houdt ermee op. Dat melden de uitbaters op hun Facebookpagina. Aan de deur hangt de boodschap dat de zaak wegens onvoorziene omstandigheden gesloten is. [naar artikel]
Chef-kok Stephan Moonen (39) en Naomi Dhaeyere (29) zoeken een nieuwe uitdaging. Ze verlengden hun huurcontract voor brasserie De Kluis niet en zijn op zoek naar een andere locatie om er een restaurant te starten. [naar artikel]
Opinies, kritieken, online recensies: als kok vandaag wordt er overal op je vingers gekeken. Bart Van Hoecke neemt alles graag met een korrel zout, maar als hij de Zilveren Goesting in ontvangst mag nemen, proeft hij vooral de zoete smaak van waardering. [naar artikel]
Na meer dan veertien jaar valt komend weekend het doek voor brasserie Maroon aan het station in Mechelen. Uitbater Koert Foubert stopt noodgedwongen met de zaak, maar wil in het pand wel een nieuw horecaproject beginnen. Vrijdag en zaterdag kan je nog een laatste keer komen tafelen bij Maroon. “Want ik wil in schoonheid eindigen”, klinkt het. [naar artikel]
Elf jaar lang heeft uitbaatster Vivianne Smets haar ziel in de bekende zaak de Hamse Hofstee gestoken. Maar het gasfornuis en het licht gaan op 18 december definitief uit. Reden: de onbetaalbare energierekeningen. “Ik draai nog één maand met verlies, speciaal om de klanten te kunnen uitzwaaien.” [naar artikel]
Tanja Dexters (41) heeft vanavond de deuren geopend van haar nieuwe bar-brasserie op de Groenplaats in Antwerpen. Zelf omschrijft ze de ‘Flamingo... [naar artikel]
Op de oude mijnsite van Zolder vond vrijdagavond de openingsreceptie plaats van brasserie Lavandi, een onderdeel van het megaproject The Max. De opening voor het publiek is opgeschoven naar zaterdag 14 mei. Door de late leveringen van bouwmaterialen moesten de uitbaters de officiële opening uitstellen. [naar artikel]
Amper een paar dagen nadat horecazaken Bacchus en De Bink op de Grote markt in Sint-Truiden failliet waren verklaard, is Bacchus maandag alweer open. Pandeigenaar Luc Warniers neemt de uitbating voor korte termijn zelf in handen. [naar artikel]
Drie jaar nadat een hevige schouwbrand een groot deel van de Gasthuishofhoeve in Hofstade in de as legde, kan er nog steeds niet getafeld worden in de brasserie. De renovatiewerken liepen grote vertragingen op. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.