Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Elf mensen doodgeschoten in café in noorden van Brazilië

20/05/2019 - 05:00
"In het noorden van Brazilië zijn minstens elf doden gevallen bij een schietpartij in een café. Volgens plaatselijke media gaat het om vijf vrouwen en zes mannen, onder wie ook de eigenaar. Onbekenden openden er in een bar in Belem het vuur, zo meldt het Braziliaanse ministerie van Openbare Veiligheid van de staat Para. Er […] Het bericht Elf mensen doodgeschoten in café in noorden van Brazilië verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Elf mensen doodgeschoten in café in noorden van Brazilië (20/05/2019 - Metro)

In het noorden van Brazilië zijn minstens elf doden gevallen bij een schietpartij in een café. Volgens plaatselijke media gaat het om vijf vrouwen en zes mannen, onder wie ook de eigenaar. Onbekenden openden er in een bar in Belem het vuur, zo meldt het Braziliaanse ministerie van Openbare Veiligheid van de staat Para. Er […] Het bericht Elf mensen doodgeschoten in café in noorden van Brazilië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Elf 'Ratten' versus elf 'Kakkers': Beerschot-Wilrijk en KVM gewikt en gewogen, op basis van elf cijfers (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Elf ‘Ratten’ tegen elf ‘Kakkers’. Vanavond bekampen titelconcurrenten in 1B Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen elkaar op ‘t Kiel. Beide ploegen... [naar artikel]


3. Bejaarde bestuurder rijdt in op menigte in noorden van Frankrijk: elf mensen door hulpdiensten opgevangen, onder wie één kind (22/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Tien mensen raakten gewond nadat een bejaarde bestuurder de controle over zijn auto verloor. Vier van hen raakten zwaargewond. Er wordt niet uitgegaan van een opzettelijke daad, dat melden lokale media zaterdag. [naar artikel]


4. Bestuurder rijdt onopzettelijk in op menigte in noorden van Frankrijk: elf mensen gewond, onder wie één kind (22/04/2023 - Gazet van Antwerpen)

Elf mensen moesten zaterdag door de hulpdiensten worden opgevangen, waaronder één kind, nadat een bestuurder de controle over zijn auto verloor. Er wordt niet uitgegaan van een opzettelijke daad, dat meldt TF1 zaterdag. [naar artikel]


5. LIVE BRAZILIË-KAMEROEN. Geen goals voor rust, kan B-ploeg van Brazilië wel scoren in tweede helft? (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • Groep G • Lusail Stadium • Ismail Elfath (VS) [naar artikel]


6. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. Bondscoach Zuid-Korea: “Zou liever tegen Brazilië zonder Neymar spelen” (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar traint weer [naar artikel]


7. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. 4-0! Seleção is niet te houden: Brazilië rolt Zuid-Korea nog voor rust helemaal op (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar aan de aftrap [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!