Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Jonge chef runt vleesrestaurant in historisch pand: “Gastronomie op de kaart zetten”

01/06/2019 - 18:43
"In het historische pand Den Breckpot op de Mechelse Korenmarkt is in alle stilte restaurant Artoa geopend. “Als vleesrestaurant willen wij de gastronomie in Mechelen opnieuw op de kaart zetten”, zegt chef-kok Jens Van Rompay (29)."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jonge chef runt vleesrestaurant in historisch pand: “Gastronomie op de kaart zetten” (01/06/2019 - Gazet van Antwerpen)

In het historische pand Den Breckpot op de Mechelse Korenmarkt is in alle stilte restaurant Artoa geopend. “Als vleesrestaurant willen wij de gastronomie in Mechelen opnieuw op de kaart zetten”, zegt chef-kok Jens Van Rompay (29). [naar artikel]


2. In 2018 won Standard laatste beker tegen... Racing Genk: historisch koud, historisch vuil, historisch saai (23/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

De laatste trofee van Standard. Op een volle Heizel tegen Racing Genk. Een reconstructie van de Luikse bekertriomf drie jaar geleden. [naar artikel]


3. Getest en (niet altijd) goedgekeurd: de klanten en koks van dit vleesrestaurant proeven de nieuwe 100% plantaardige steak (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Goed nieuws voor vegetariërs en veganisten, want Carrefour lanceert de 100% plantaardige Vivera-steak. En het ziet er nog echt vlees uit ook. Maar... [naar artikel]


4. Gentse ondernemer opent elke zes maanden nieuw restaurant. Dit vleesrestaurant is nummer één (03/08/2019 - Het Nieuwsblad)

Carnivoren moeten op de Zwijnaardsesteenweg zijn. Daar opende Sam D’Huyvetter La Boucherie. Als het concept aanslaat, krijgt het vleesrestaurant na een half jaar een vaste stek ergens in het Gentse en opent D’Huyvetter op de huidige locatie een nieuwe pop-up. [naar artikel]


5. Populair Heusdens vleesrestaurant breidt uit met tweede zaak in Hasselts Quartier Bleu (29/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Na de officiële aankondiging dat A.S. Adventure naar Quartier Bleu trekt is nu ook het eerste food-concept dat richting kanaalkom trekt bekend. BBQ-restaurant RAUW uit Heusden-Zolder gaat midden op de nieuwe horecakade een nieuwe zaak van 350 vierkante meter betrekken met een groot terras langs het water. [naar artikel]


6. Binnenkort op het Zuid: Maven, vleesrestaurant in een theatersetting (04/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Centraal in de Luikstraat, in het pakhuis van de vroegere Luiknatie, opent binnenkort het vleesrestaurant Maven, wat ‘uitmuntend ambacht’ betekent. Dat willen de uitbaters tonen in een setting die doet denken aan een theater. [naar artikel]


7. Nieuw vleesrestaurant opent aan de Versuz: “Dit is geen klassiek steakhouse” (27/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Donderdagavond is Bonta geopend, een gloednieuw vleesrestaurant gelegen op de site van club Versuz in Hasselt. Bonta vervangt daar Crudo, waarvan de hele crew verhuisde naar Trentanove in Quartier Bleu. Horecabaas Maurice Vroonen werkt in Bonta samen met de Antwerpse slager Luc De Laet. [naar artikel]


8. Keukenbrand bij vleesrestaurant Filet d'Anvers in Antwerpen (04/07/2022 - VRT NWS)

In de Slachthuiswijk in Antwerpen is een brand uitgebroken in vleesrestaurant Filet d'Anvers. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar omdat er zoveel rook was, werden de woningen rondom ontruimd. Niemand raakte gewond. Het is nog onduidelijk hoe het vuur is ontstaan. [naar artikel]


9. Nieuw vleesrestaurant d’Entrecôte opent in voormalige Gastrobar Desiderata in Zolder (17/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Het populaire vleesrestaurant van horecaondernemer Ardan Boffé krijgt na Hasselt en Borgloon, nu ook een vestiging in Zolder. d’Entrecôte opent begin volgend jaar de deuren in de Stationstraat. [naar artikel]


10. Waar eet … auteur Toni Coppers? “Hier zit je in het lekkerste vleesrestaurant van Limburg” (08/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Truienaar Toni Coppers is een van Vlaanderens grootste misdaadauteurs. Zijn thrillers werden bekroond met de Hercule Poirot juryprijs en vele publieksprijzen. Ondertussen woont en schrijft hij in Antwerpen en de Ardennen, maar laat hij zich ook graag in Limburg culinair verwennen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!