Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Keukenbrand bij vleesrestaurant Filet d'Anvers in Antwerpen

04/07/2022 - 10:06
"In de Slachthuiswijk in Antwerpen is een brand uitgebroken in vleesrestaurant Filet d'Anvers. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar omdat er zoveel rook was, werden de woningen rondom ontruimd. Niemand raakte gewond. Het is nog onduidelijk hoe het vuur is ontstaan."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Keukenbrand bij vleesrestaurant Filet d'Anvers in Antwerpen (04/07/2022 - VRT NWS)

In de Slachthuiswijk in Antwerpen is een brand uitgebroken in vleesrestaurant Filet d'Anvers. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar omdat er zoveel rook was, werden de woningen rondom ontruimd. Niemand raakte gewond. Het is nog onduidelijk hoe het vuur is ontstaan. [naar artikel]


2. Filet d’Anvers moet de parmaham van Antwerpen worden. “Anders lopen we het risico eenheidsworst te worden” (21/02/2019 - Het Nieuwsblad)

Filet d’Anvers is op weg naar een Europees label. Dat moet het typische ossegerookt beschermen in kwaliteit en goedkopere bereidingen onder dezelfde naam verbieden. Vleeswarenbedrijf LMJ in Schoten neemt het initiatief en het is nu aan andere producenten om al dan niet mee in het verhaal te stappen. Niet elke filet d’Anvers zal nog filet d’Anvers mogen heten. [naar artikel]


3. Filet d’Anvers moet de parmaham van Antwerpen worden (21/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Filet d’Anvers is op weg naar een Europees label. Dat moet het typische ossegerookt van bij ons beschermen in kwaliteit en goedkopere bereidingen onder dezelfde naam verbieden. Vleeswarenbedrijf LMJ in Schoten neemt het initiatief en het is nu aan andere producenten om al dan niet mee in het verhaal te stappen. Niet elke filet d’Anvers zal nog filet d’Anvers mogen heten. [naar artikel]


4. Filet d'Anvers, nu uit Antwerpen (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Getest en (niet altijd) goedgekeurd: de klanten en koks van dit vleesrestaurant proeven de nieuwe 100% plantaardige steak (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Goed nieuws voor vegetariërs en veganisten, want Carrefour lanceert de 100% plantaardige Vivera-steak. En het ziet er nog echt vlees uit ook. Maar... [naar artikel]


6. Jonge chef runt vleesrestaurant in historisch pand: “Gastronomie op de kaart zetten” (01/06/2019 - Gazet van Antwerpen)

In het historische pand Den Breckpot op de Mechelse Korenmarkt is in alle stilte restaurant Artoa geopend. “Als vleesrestaurant willen wij de gastronomie in Mechelen opnieuw op de kaart zetten”, zegt chef-kok Jens Van Rompay (29). [naar artikel]


7. Gentse ondernemer opent elke zes maanden nieuw restaurant. Dit vleesrestaurant is nummer één (03/08/2019 - Het Nieuwsblad)

Carnivoren moeten op de Zwijnaardsesteenweg zijn. Daar opende Sam D’Huyvetter La Boucherie. Als het concept aanslaat, krijgt het vleesrestaurant na een half jaar een vaste stek ergens in het Gentse en opent D’Huyvetter op de huidige locatie een nieuwe pop-up. [naar artikel]


8. Populair Heusdens vleesrestaurant breidt uit met tweede zaak in Hasselts Quartier Bleu (29/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Na de officiële aankondiging dat A.S. Adventure naar Quartier Bleu trekt is nu ook het eerste food-concept dat richting kanaalkom trekt bekend. BBQ-restaurant RAUW uit Heusden-Zolder gaat midden op de nieuwe horecakade een nieuwe zaak van 350 vierkante meter betrekken met een groot terras langs het water. [naar artikel]


9. Binnenkort op het Zuid: Maven, vleesrestaurant in een theatersetting (04/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Centraal in de Luikstraat, in het pakhuis van de vroegere Luiknatie, opent binnenkort het vleesrestaurant Maven, wat ‘uitmuntend ambacht’ betekent. Dat willen de uitbaters tonen in een setting die doet denken aan een theater. [naar artikel]


10. Nieuw vleesrestaurant opent aan de Versuz: “Dit is geen klassiek steakhouse” (27/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Donderdagavond is Bonta geopend, een gloednieuw vleesrestaurant gelegen op de site van club Versuz in Hasselt. Bonta vervangt daar Crudo, waarvan de hele crew verhuisde naar Trentanove in Quartier Bleu. Horecabaas Maurice Vroonen werkt in Bonta samen met de Antwerpse slager Luc De Laet. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!