In de Slachthuiswijk in Antwerpen is een brand uitgebroken in vleesrestaurant Filet d'Anvers. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar omdat er zoveel rook was, werden de woningen rondom ontruimd. Niemand raakte gewond. Het is nog onduidelijk hoe het vuur is ontstaan. [naar artikel]
Filet d’Anvers is op weg naar een Europees label. Dat moet het typische ossegerookt beschermen in kwaliteit en goedkopere bereidingen onder dezelfde naam verbieden. Vleeswarenbedrijf LMJ in Schoten neemt het initiatief en het is nu aan andere producenten om al dan niet mee in het verhaal te stappen. Niet elke filet d’Anvers zal nog filet d’Anvers mogen heten. [naar artikel]
Filet d’Anvers is op weg naar een Europees label. Dat moet het typische ossegerookt van bij ons beschermen in kwaliteit en goedkopere bereidingen onder dezelfde naam verbieden. Vleeswarenbedrijf LMJ in Schoten neemt het initiatief en het is nu aan andere producenten om al dan niet mee in het verhaal te stappen. Niet elke filet d’Anvers zal nog filet d’Anvers mogen heten. [naar artikel]
Goed nieuws voor vegetariërs en veganisten, want Carrefour lanceert de 100% plantaardige Vivera-steak. En het ziet er nog echt vlees uit ook. Maar... [naar artikel]
In het historische pand Den Breckpot op de Mechelse Korenmarkt is in alle stilte restaurant Artoa geopend. “Als vleesrestaurant willen wij de gastronomie in Mechelen opnieuw op de kaart zetten”, zegt chef-kok Jens Van Rompay (29). [naar artikel]
Carnivoren moeten op de Zwijnaardsesteenweg zijn. Daar opende Sam D’Huyvetter La Boucherie. Als het concept aanslaat, krijgt het vleesrestaurant na een half jaar een vaste stek ergens in het Gentse en opent D’Huyvetter op de huidige locatie een nieuwe pop-up. [naar artikel]
Na de officiële aankondiging dat A.S. Adventure naar Quartier Bleu trekt is nu ook het eerste food-concept dat richting kanaalkom trekt bekend. BBQ-restaurant RAUW uit Heusden-Zolder gaat midden op de nieuwe horecakade een nieuwe zaak van 350 vierkante meter betrekken met een groot terras langs het water. [naar artikel]
Centraal in de Luikstraat, in het pakhuis van de vroegere Luiknatie, opent binnenkort het vleesrestaurant Maven, wat ‘uitmuntend ambacht’ betekent. Dat willen de uitbaters tonen in een setting die doet denken aan een theater. [naar artikel]
Donderdagavond is Bonta geopend, een gloednieuw vleesrestaurant gelegen op de site van club Versuz in Hasselt. Bonta vervangt daar Crudo, waarvan de hele crew verhuisde naar Trentanove in Quartier Bleu. Horecabaas Maurice Vroonen werkt in Bonta samen met de Antwerpse slager Luc De Laet. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.