De Brasschaatse ondernemer Manuel Goossens (36) stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met de ex-Miss België Véronique De Kock (42), maar voor een huwelijksreis lijkt het voorlopig te druk. De focus voor Goossens ligt momenteel vooral op Hupple, een merk van katten- en hondensnacks. Een verhaal van een selfmade man. [naar artikel]
De Brasschaatse ondernemer Manuel Goossens (36) stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met de ex-Miss België Véronique De Kock (42), maar voor een huwelijksreis lijkt het voorlopig te druk. De focus voor Goossens ligt momenteel vooral op Hupple, een merk van katten- en hondensnacks. Een verhaal van een selfmade man. [naar artikel]
Kylie Jenner mag zich naast influencer en tv-persoonlijkheid, nu ook de jongste miljardair ooit noemen. Het Amerikaans zakentijdschrift Forbes nam dinsdag de 21-jarige op in zijn miljardairslijst. Maar niet iedereen is even overtuigd dat ze op eigen kracht haar rijk heeft uitgebouwd. [naar artikel]
Drie jonge ondernemers veroveren vanuit Gent de wereld met hun brouwerij BeerSelect. Een verse kapitaalinjectie van zes miljoen euro opent mogelijkheden. ‘We leren nog elke dag bij.’ [naar artikel]
Hoed u voor cadeaubonnen die in de kast stof liggen te vergaren. Ze kunnen niet alleen vervallen, door de hoge inflatie haken ook handelszaken af. “Als je bovenop de hogere prijzen nog eens 30% commissie moet afstaan, is de rekening gauw gemaakt.” En daar is ook de consument de dupe van. [naar artikel]
De coronacrisis heeft ook zijn goeie kanten. Zoals de terugkeer, na twintig jaar, van Het Leugenpaleis. Bart Peeters vertelt over het hoe en waarom, maar ook over zijn livesingle ‘Dicht bij mij’ die uitdrukt wat we nu allemaal samen voelen en missen. [naar artikel]
Elk jaar stelt het zakenblad Forbes een lijst op met de jongste selfmade miljardairs ter wereld. Dit jaar voert de Ier John Collison de lijst [naar artikel]
In navolging van zijn grote voorbeeld Viki Geunes, sterrenchef van ’t Zilte, is ook de chef van U Eat, het restaurant van het hotel U Sleep, een selfmade kok. Tien jaar geleden was hij nog fabrieksarbeider. Nu kookt hij in wat Viki Geunes en hijzelf omschrijven als een vakantieplek. [naar artikel]
Niet te veel, maar te weinig veeleisend zijn, is een zonde, zegt filosofe Alicja Gescinska. Toch heeft ze elke dag opnieuw het gevoel dat ze nog niets heeft bereikt. "Dat mensen mij tot voorbeeld maken van de bewering dat iedereen het kan maken, is het laatste dat ik wil." [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.