09/06/2019 - 16:08
"Tweede kans voor Dominic Thiem. De Oostenrijker, nummer vier van de wereld, speelt voor het tweede jaar op rij de finale van Roland Garros tegen..."

1. LIVE PER SET. Nadal moet vol aan de bak tegen Thiem, maar Spanjaard wint vermakelijke eerste set wel (09/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Tweede kans voor Dominic Thiem. De Oostenrijker, nummer vier van de wereld, speelt voor het tweede jaar op rij de finale van Roland Garros tegen... [naar artikel]

2. Geen twaalfde titel voor Nadal in Barcelona, Thiem stuurt Spanjaard naar huis (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Rafael Nadal (ATP 2) zal het graveltoernooi van Barcelona (2.609.135 euro) dit jaar geen twaalfde keer winnen. In de halve finales ging de... [naar artikel]

3. Gravelmonster Nadal vreet ook Thiem op, twaalfde (!) eindzege voor Spanjaard in Parijs (09/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Paris sera toujours Paris. Toch voor Rafael Nadal. Als de Spanjaard in de Franse hoofdstad tennist, wint hij. Ook vandaag, in de finale van Roland... [naar artikel]

4. LIVE. Rusten na vermakelijke eerste helft in Milaan met doelpunten van Lukaku en Ibra (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 4 • San Siro • Zowel Lukaku als Saelemaekers in de basis [naar artikel]

5. LIVE. Club en Kortrijk in evenwicht aan de pauze na uiterst vermakelijke eerste helft (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 32ste speeldag • Guldensporenstadion • Aftrap: 20u45 • Club staat onbedreigd aan de leiding, KV Kortrijk is zo goed als gered [naar artikel]

6. LIVE. Engeland en Schotland gaan met brilscore rusten na vermakelijke eerste helft (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 2de groepsmatch groep D • Engeland won eerste duel tegen Kroatië • Schotland ging onderuit tegen Tsjechië • Wembley [naar artikel]

7. LIVEBLOG ANDERLECHT-UNION. Anderlecht gaat met voorsprong de rust in na vermakelijke eerste helft (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Brusselse derby op het scherpst van de snee mét veel inzet. Zowel Anderlecht als Union kan na deze speeldag leider worden als het wint. Wie pakt de leiding? Volg het in de liveblog hieronder. [naar artikel]

8. LIVE: Charleroi leidt bij rust met 2-1 tegen Genk na tumultueuze maar vermakelijke pot (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30, Stade du Pays de Charleroi • Ref: Eric Lambrechts • Charleroi telt momenteel één punt meer dan de Limburgers [naar artikel]

9. Engeland met beide voetjes op grond: geen goals (en kansen) in tweede WK-match tegen vermakelijke Amerikanen (25/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Als Engeland wereldkampioen wil worden, zal het uit een ander vaatje moeten tappen. Tegen de VS produceerden de ‘Three Lions’ nauwelijks kansen en bleven ze steken op 0-0. [naar artikel]