Deze zomer perst Jeroen Meus er slechts één maand Dagelijkse Zomerkost uit, in plaats van twee. Maar hij werkt wel dubbel zo hard: hij gaat op maar liefst twintig verschillende locaties koken. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
De dochter van regisseur Jan Verheyen heeft gisteravond gekookt in Zomerkost, een afgeleide van Dagelijkse Kost waarin gewone Vlamingen één keer per week live op Facebook mogen koken. [naar artikel]
Spectaculair beeld vandaag in de Schrijnmakersstraat in hartje Leuven. Voor het statige burgerhuis ‘In de Dry Coppen’ - de thuisbasis van Jeroen voor de opnames van Dagelijkse Kost – verscheen een stelling en een lift om zonnepanelen op het dak te hijsen. “De opnames van een kookprogramma vergen enorm veel elektriciteit. Dit is alvast een eerste stap om meer zelf opgewekte groene stroom te gebruiken”, klinkt het. Maar in een smal straatje als dit is dat lang geen evidentie. [naar artikel]
Na vier seizoen krijgt VRT-kok Jeroen Meus een nieuwe keuken. Vanaf 4 september is die te zien in het nieuwe seizoen van ‘Dagelijkse Kost’. [naar artikel]
De televisiekok Jeroen Meus gaat in juli en augustus het programma "Dagelijkse zomerkost" maken voor Eén. Ook fans van "De stoel" worden op hun wenken bediend. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus praat tijdens “Dagelijkse kost” niet langer tegen Kathryn. Vorige zomer besloot Kathryn Cops na 7 jaar te stoppen, omdat het naar eigen zeggen tijd was voor iets anders. Meus praat nu enkel nog tegen de kijker. “Al sluit ik niet uit dat er in de toekomst iemand anders komt, want ik mis het wel”, vertelde hij vanochtend in “Goeiemorgen morgen!”. [naar artikel]
Hij leert Vlaanderen elke avond heerlijke gerechten koken, maar tussendoor trok JeroenMeus Kuifje-gewijs de wereld rond voor 'Goed Volk'. [naar artikel]
Tijdens de zomervakantie kookt Jeroen Meus niet in zijn vertrouwde ‘Dagelijkse Kost’-keuken, maar wel op de camping. Ook het Zilvermeer in Mol werd vereerd met een bezoekje en lekkere gerechten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.