Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

KWB'ers maken pralines met Belgische chocolade

25/11/2016 - 16:37
"Workshop 'pralines maken' bij KWB Koersel."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. KWB'ers maken pralines met Belgische chocolade (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Workshop 'pralines maken' bij KWB Koersel. [naar artikel]


2. Feestelijke pralines aan een budgetprijs? Bij deze vijf outlets scoor je chocolade voor geen geld (14/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Met de huidige financiële crisis maken we ons collectief zorgen over onze uitgaven. Nog meer met de feestdagen in zicht. Want de eindejaarsperiode is traditioneel een dure periode, met eetfestijnen en cadeautjes. Gelukkig zijn er slimme trucjes om te besparen. Ook wanneer het aankomt op chocolade. Wij zochten en vonden vijf outlets waar je de beste pralines aan een spotprijs koopt. [naar artikel]


3. Loeren in de koelkast van Dominique Persoone: “Uiteraard zal ik nooit chocolade of pralines in de koelkast leggen” (16/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Zopas startte op Njam! Het nieuwe seizoen van Open Vuur waar Dominique Persoone zich als grillmaster toont. Verder is hij druk in de weer als chocolatier in zijn bedrijf The Chocolate Line. Het is dan ook zijn vrouw Fabienne die de boodschappen doet, de frigo vult en het eten maakt. “Maar ik zorg voor het ontbijt van het hele gezin, onze vier honden inclusief”, zegt Dominique Persoone. [naar artikel]


4. [VIDEO] - "Belgische chocolade" niet altijd Belgisch en niet altijd chocolade (09/02/2017 - De Redactie)

De komende dagen vindt in Brussel het chocoladesalon plaats. Maar een bezoekje aan de vele chocoladewinkels in de buurt van de Brusselse Grote Markt leert dat een bescherming van het label "Belgische chocolade"dringend nodig is. [naar artikel]


5. De ideale namiddagsnack: kebab met chocolade. Veel chocolade. (26/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niets dat de sleur van de werkdag zo succesvol doorbreekt en je nieuwe energie geeft als een smakelijke namiddagsnack. Sommigen zweren bij rauwe [naar artikel]


6. België land van chocolade, maar deze landen exporteren meer chocolade dan wij (14/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

België heeft vorig jaar 250.000 ton chocolade en chocoladerepen uitgevoerd, waarmee ons land in Europa goed is voor de derde plaats, na Duitsland [naar artikel]


7. Chocolade is gezond, maar dan wel de pure chocolade én in combinatie met sport (08/01/2018 - VRT NWS)

Chocolade, voor velen een gegeerd goedje waar ze maar moeilijk van af kunnen blijven. Ja, het bevat veel calorieën, verzadigde vetten en suikers, maar het is zo lekker, en bovendien ook nog eens gezond. Nieuw onderzoek aan de VUB zet die stelling nog wat meer kracht bij.   [naar artikel]


8. Octave experimenteert met chocolade, maar...: “Vol-au-vent geven we nooit met witte chocolade” (02/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Octave is het restaurant van Chocolate Nation op het Koningin Astridplein. Het eert Octave Callebaut, stichter van het gelijknamige chocoladebedrijf. De chefs van Octave gaan verder met zijn experimenten, want chocolade is voor hen een zoetje, maar ook een smaakmaker. [naar artikel]


9. Een boon voor chocolade: 'Weinig mensen kennen de ware geur van chocolade' (26/04/2020 - Knack)

Welke culinaire schatten heeft België te bieden? Van de Vlaamse velden tot de Ardeense bossen gaat Knack Weekend op zoek naar lekker lokaal. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!