Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Handig voor na de feestdagen: zo lang blijven restjes lekker

27/11/2016 - 15:12
"In de Verenigde Staten is Thanksgiving net achter de rug en zitten veel gezinnen met overschotjes, maar hoe lang kan je die nog bewaren? Still Tasty, een site van de Department of Agriculture die gespecialiseerd is in alles wat met restjes te maken heeft, geeft tips die van pas kunnen komen tijdens de eindejaarsperiode."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Handig voor na de feestdagen: zo lang blijven restjes lekker (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)

SIn de Verenigde Staten is Thanksgiving net achter de rug en zitten veel gezinnen met overschotjes, maar hoe lang kan je die nog bewaren? Still Tasty, een site van de Department of Agriculture die gespecialiseerd in alles wat met restjes te maken heeft, geeft tips die van pas kunnen komen tijdens de eindejaarsperiode. [naar artikel]


2. Verwerk je restjes van de feestdagen in dit gezonde low-waste stoofpotje (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Heb je na de feestdagen nog wat groenten, kruiden en bier in huis? Gooi alles samen de pot in, werk af met een verse pesto en tada: post-party... [naar artikel]


3. Park-and-rides nog steeds halfleeg, maar shoppende Nederlanders beginnen nut ervan in te zien: “Lekker handig” (30/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

De park-and-rides aan de invalssnelwegen vanuit Nederland staan vooral gloednieuw te wezen. Veel aantrek hebben ze nog niet. Maar stilaan beginnen onze noorderburen toch te beseffen dat ze bij een bezoek aan Antwerpen voor de prijs van 1 euro én een tramticket beter af zijn in Merksem of de Luchtbal. [naar artikel]


4. Tiktok toont hoe lekker, handig én hip het is: ouderwets ingeblikte vis  (10/02/2023 - VRT NWS)

Heb je zoals ondergetekende ook altijd een paar bescheiden blikjes vis in de voorraadkast staan, voor noodgevallen? Dan ben je misschien net als ik ongewild lekker hip, want vis in blik is al maanden razend populair, zowel thuis als op restaurant. Eind vorige maand zorgde die populariteit zelfs voor tekorten in de winkelrekken aan de overkant van de Grote Plas. De oorzaak moeten we zoeken in het trendfabriekje dat Tiktok heet. [naar artikel]


5. “Feestdagen kunnen zonder mondmasker als iedereen gevaccineerd is”: zo ziet Amerikaanse viroloog Fauci de feestdagen (22/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Volgens de Amerikaanse viroloog Anthony Fauci is het niet nodig om een mondmasker te dragen aan de feestdis tijdens de feestdagen, op voorwaarde dat iedereen aan tafel volledig gevaccineerd is. “Dat is toch wat ik ga doen met mijn familie”, zegt hij. Toch waarschuwt hij net als de experts in ons land om voorzichtig te blijven. [naar artikel]


6. Als hoogsensitief persoon de feestdagen door? ‘Ik maak er een punt van om tijdens alle vakanties echt weg te gaan, ook tijdens de feestdagen’ (23/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Hoelang blijven restjes van een maaltijd nog goed? (16/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is altijd moeilijk in te schatten voor hoeveel personen een gerecht precies is en vaak blijft er veel eten over. Hetzelfde geldt voor... [naar artikel]


8. Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig (05/06/2020 - Metro)

De Australische afdeling van pizzaketen Dominos heeft de ultieme tip om de restjes van je pizza lekker knapperig te houden. De benodigdheden zijn simpel: een microgolfoven, een glas water en een croque-monsieur machine . Waar wacht je nog op? Veel mensen zijn dol op pizza, maar het is heel machtig, groot en vaak te veel. […] Het bericht Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. Hoe zorg je ervoor dat restjes kaas niet snel beschimmelen in je koelkast? Kaasexpert Van Tricht legt uit: “Zo kan feta een maand lang goed blijven” (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoewel we graag kwistig zijn met de kaas die we over onze spaghetti strooien, hebben we altijd nog een deel over om in de koelkast te bewaren. Toch zien we die kaas snel slecht worden, net zoals bijvoorbeeld overschotten van een blok feta of parmezaan. Hoe kan je ervoor zorgen dat ze schimmelvrij en eetbaar blijven? En hoe bewaar je ze best? Kaasexpert Fréderic Van Tricht legt uit. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!