Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig

05/06/2020 - 06:56
" De Australische afdeling van pizzaketen Dominos heeft de ultieme tip om de restjes van je pizza lekker knapperig te houden. De benodigdheden zijn simpel: een microgolfoven, een glas water en een croque-monsieur machine . Waar wacht je nog op? Veel mensen zijn dol op pizza, maar het is heel machtig, groot en vaak te veel. […] Het bericht Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig (05/06/2020 - Metro)

De Australische afdeling van pizzaketen Dominos heeft de ultieme tip om de restjes van je pizza lekker knapperig te houden. De benodigdheden zijn simpel: een microgolfoven, een glas water en een croque-monsieur machine . Waar wacht je nog op? Veel mensen zijn dol op pizza, maar het is heel machtig, groot en vaak te veel. […] Het bericht Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over de perfecte pizza (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


3. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over hoe je de perfecte pizza maakt (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


4. Je komkommer blijft langer knapperig op deze manier (20/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nog meer goed nieuws aan zomerweer: we grijpen makkelijker terug naar een fris slaatje dan naar een calorierijke ovenschotel. Al is de vereiste [naar artikel]


5. KFC komt voor de dag met knapperig kippenvel… zonder vlees (05/06/2019 - Metro)

KFC-liefhebbers kunnen in enkele Aziatische landen genieten van een nieuwe snack die niet bestaat uit vlees, maar wel uit het vel van de kip. De keten komt namelijk op de proppen met stukjes gefrituurd kippenvel. Ze zijn te koop in onder meer Indonesië en Thailand. Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft de ideale oplossing gevonden voor […] Het bericht KFC komt voor de dag met knapperig kippenvel… zonder vlees verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


6. Witloof moet ademen: zo blijft je witloof wit én houd je de stronken langer knapperig vers (21/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Het witte goud wordt witloof wel eens genoemd. Om de delicate smaak en crunch goed te bewaren, hou je best rekening met deze tips. [naar artikel]


7. De 7 favoriete eetadresjes van Sandra Bekkari: “In deze frituur zijn de frietjes extra knapperig, zoals ik ze graag heb” (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Sandra Bekkari. “Hier bestel je allemaal Italiaanse klassiekers in een modern jasje.” [naar artikel]


8. Hoe lang mag je die restjes pizza eigenlijk nog opeten? (13/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Een restje pizza gooien we meestal niet graag weg. Je weet immers nooit wanneer je plots weer een klein hongertje zal voelen opkomen. Als je je restjes aan de kant zeg, let er dan op dat je ze in de koelkast stoppen. Anders is het niet meer echt veilig om op te eten. [naar artikel]


9. Een pizza met geitenkaas of een frittata met zoete aardappel: Jeroen Meus kookt creatief met restjes (23/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Een originele frittata, een heerlijke tartiflette voor koude dagen of een troostende bladerdeegpizza met lekker veel kaas. In deze drie gerechten van Jeroen Meus kun je zowat alle restjes uit je frigo kwijt. [naar artikel]


10. Lifehack: zo moet je dus pizza opwarmen! (14/12/2018 - Metro)

Je kent het wel: je hebt een restje pizza over, steekt het vol verwachting in de microgolf en vervolgens zit je platte pizzaprut te eten. En dat terwijl je nog zo naar dit moment had uitgekeken. Met deze techniek blijft je pizza krokant, ook de dag nadien! ‘Roberta’ De New Yorkse pizzeria ‘Roberta’ toont op […] Het bericht Lifehack: zo moet je dus pizza opwarmen! verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!