EREDIVISIE. Feyenoord voorkomt nederlaag in 99e (!) minuut

27/11/2016 - 19:00
"Feyenoord laat van zijn pluimen. De Rotterdammers laten de laatste weken heel wat punten liggen. Zondag speelde het 3-3 gelijk bij Utrecht, na een wel heel late comeback. De aansluitingstreffer viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd, de gelijkmaker kwam er in de negende minuut van de verlengingen. "

1. EREDIVISIE. Feyenoord voorkomt nederlaag in 99e (!) minuut (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Feyenoord laat van zijn pluimen. De Rotterdammers laten de laatste weken heel wat punten liggen. Zondag speelde het 3-3 gelijk bij Utrecht, na een wel heel late comeback. De aansluitingstreffer viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd, de gelijkmaker kwam er in de negende minuut van de verlengingen. [naar artikel]

2. Video: Kuyt voorkomt eerste nederlaag voor Feyenoord in klassieker tegen Ajax (23/10/2016 - Sporza)

De Nederlandse topper tussen Feyenoord en Ajax is geëindigd zonder winnaar. Oude krijger Dirk Kuyt was de held bij de thuisploeg door laat in de match de gelijkmaker te maken. [naar artikel]

3. Hallucinante ontknoping op Jan Breydel: De Ketelaere voorkomt in minuut 103 (!) nederlaag van Club tegen Eupen (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wát een namiddag op Jan Breydel! Eupen leek lange tijd op weg naar een stuntzege tegen Club Brugge, maar in minuut 103 zorgde Charles De Ketelaere alsnog voor de 2-2. Blauw-zwart leek z’n competitiestart net als vorig seizoen te missen, maar in extremis voorkwam de chouchou van de fans dat dus. [naar artikel]

4. Eredivisie. Feyenoord alleen op kop na uitschuiver van Ajax (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Feyenoord staat alleen op kop in de Nederlandse Eredivisie nadat co-leider Ajax in de blessuretijd onderuit ging op het veld van Twente. Feyenoord won zelf ruim met 0-4 de topper op het veld van AZ. [naar artikel]

5. Titelstrijd in Eredivisie razendspannend na nieuw puntenverlies Feyenoord (09/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Met gebogen hoofd liepen de spelers van Feyenoord vanmiddag het kunstgras in Zwolle af. De Rotterdammers pakten er voor het eerst in vijf [naar artikel]

6. Titelstrijd in Eredivisie blijft spannend na zeges van Feyenoord en Ajax (16/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ajax heeft op de 31e speeldag van de Nederlandse Eredivisie een makkelijke 5-1 zege geboekt tegen Heerenveen. Eerder op de middag won leider [naar artikel]

7. Eredivisie – PSV verslaat Feyenoord in boeiende topper (17/09/2017 - Metro)

PSV heeft zondag op de vijfde speeldag in de Nederlandse Eredivisie de topper tegen Feyenoord gewonnen met 1-0. Gaston Pereiro maakte in het Philipsstadion al vroeg het enige doelpunt van de wedstrijd. De Rotterdammers speelden meer dan een helft met een man minder. Na een flitsende aanval via Brenet en Locadia opende de vrijstaande Pereiro […] [naar artikel]

8. Wat een spektakel! PSV klopt Feyenoord en neemt tweede plek in Eredivisie over (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)

PSV heeft zondag het eerste topduel van dit seizoen in de Eredivisie gewonnen. De Eindhovenaren versloegen in een doelpuntrijk duel in het Philips-stadion Feyenoord met 4-3. PSV nam dankzij de zege de tweede plaats over van de Rotterdammers en heeft nu 2 punten meer. [naar artikel]

9. EREDIVISIE. Feyenoord is nieuwe leider na eenvoudige zege in Rotterdamse derby, ex-Lierenaar ontpopt zich tot held in Friese derby (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Feyenoord heeft zondagavond op de veertiende speeldag van de Eredivisie een mokerslag uitgedeeld aan Excelsior in de Rotterdamse derby. Het veegde de buur met 5-1 van de mat in de Kuip en kroont zich zo bij het ingaan van de WK-pauze tot nieuwe leider in de Eredivisie. [naar artikel]

10. EREDIVISIE. Feyenoord zet tegen hekkensluiter nieuwe stap richting landstitel, PSV wint met moeite bij Volendam (16/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Feyenoord heeft zondag op de 29e speeldag van de Eredivisie zijn titelambities extra in de verf gezet met een duidelijke 0-3 overwinning op het terrein van rode lantaarn Cambuur. [naar artikel]