25/07/2021 - 18:15
"Wát een namiddag op Jan Breydel! Eupen leek lange tijd op weg naar een stuntzege tegen Club Brugge, maar in minuut 103 zorgde Charles De Ketelaere alsnog voor de 2-2. Blauw-zwart leek z’n competitiestart net als vorig seizoen te missen, maar in extremis voorkwam de chouchou van de fans dat dus."

1. Hallucinante ontknoping op Jan Breydel: De Ketelaere voorkomt in minuut 103 (!) nederlaag van Club tegen Eupen (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wát een namiddag op Jan Breydel! Eupen leek lange tijd op weg naar een stuntzege tegen Club Brugge, maar in minuut 103 zorgde Charles De Ketelaere alsnog voor de 2-2. Blauw-zwart leek z’n competitiestart net als vorig seizoen te missen, maar in extremis voorkwam de chouchou van de fans dat dus. [naar artikel]

2. LIVE. Thoelen voorkomt 0-1 na prima vrije trap De Ketelaere! (17/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Bijna volledige staf van KV Mechelen besmet • AFAS Stadion • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

3. LIVE. Anderlecht aangeslagen na opener Lang, Wellenreuther voorkomt 0-2 op knal De Ketelaere (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Kraker tussen Anderlecht en Club Brugge [naar artikel]

4. Knotsgekke ontknoping in Braziliaanse titelstrijd: Flamengo kampioen na nederlaag en Internacional woedend na afgekeurde goals (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Flamengo werd afgelopen nacht voor de achtste keer kampioen van Brazilië, maar daar had de volksclub uit Rio de Janeiro een tikkeltje geluk bij nodig. De ploeg van trainer Rogério Ceni verloor zelf met 2-1 bij São Paulo FC, maar had het geluk dat achtervolger Internacional met 0-0 gelijkspeelde tegen Corinthians. [naar artikel]

5. Video: Kuyt voorkomt eerste nederlaag voor Feyenoord in klassieker tegen Ajax (23/10/2016 - Sporza)

De Nederlandse topper tussen Feyenoord en Ajax is geëindigd zonder winnaar. Oude krijger Dirk Kuyt was de held bij de thuisploeg door laat in de match de gelijkmaker te maken. [naar artikel]

6. Jelle Vossen voorkomt nederlaag van Club tegen ex-ploeg Genk (06/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft in extremis een nederlaag tegen Racing Genk voorkomen. Na een afgemeten doelpunt van Thomas Buffel leek Club Brugge af te stevenen op een eerste thuisnederlaag sinds december 2015, maar uitgerekend Jelle Vossen (ex-Racing Genk) maakte nog gelijk voor Club Brugge. Door dit gelijkspel staat Club op zes punten van leider Zulte Waregem, Genk blijft achtste. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be! [naar artikel]

7. EREDIVISIE. Feyenoord voorkomt nederlaag in 99e (!) minuut (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Feyenoord laat van zijn pluimen. De Rotterdammers laten de laatste weken heel wat punten liggen. Zondag speelde het 3-3 gelijk bij Utrecht, na een wel heel late comeback. De aansluitingstreffer viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd, de gelijkmaker kwam er in de negende minuut van de verlengingen. [naar artikel]

8. Ovono en verdedigers leggen spits maar weinig in de weg bij 0-1, maar Aubameyang voorkomt nederlaag (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Gastland Gabon heeft ook zijn tweede wedstrijd op de Africa Cup niet kunnen winnen. Ook tegen Burkina Faso bleef KVO-doelman Didier Ovono met [naar artikel]

9. Ovono en verdedigers leggen spits weinig in de weg bij 0-1, maar Aubameyang voorkomt nederlaag (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Gastland Gabon heeft ook zijn tweede wedstrijd op de Africa Cup niet kunnen winnen. Ook tegen Burkina Faso bleef KV Oostende-doelman Didier Ovono [naar artikel]

10. Van schlemiel tot ware held: Mignolet voorkomt met cruciale penaltysave nederlaag tegen Chelsea (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Één moment van niet opletten bij Simon Mignolet die de antiheld leek te worden in de kraker tegen leider Chelsea. 'Big Si' stond te slapen bij [naar artikel]