Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Frituristen zijn bang: “Waar slaat overvaller volgende keer toe?”

28/11/2016 - 06:14
"Op de Kleine Markt werd de uitbaatster van frituur Montmartre overvallen door een gemaskerde en gewapende kerel. Hij ging lopen met de dagopbrengst."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Frituristen zijn bang: “Waar slaat overvaller volgende keer toe?” (28/11/2016 - Het Nieuwsblad)

Op de Kleine Markt werd de uitbaatster van frituur Montmartre overvallen door een gemaskerde en gewapende kerel. Hij ging lopen met de dagopbrengst. [naar artikel]


2. Onze vrees bleek ongegrond: frituristen mogen onze frietjes nog steeds op dezelfde manier bakken van Europa (19/07/2017 - Het Nieuwsblad)

Vertegenwoordigers van de lidstaten van de Europese Unie hebben woensdag het licht op groen gezet voor een verlaging van het acrylamidegehalte in voedingsproducten. Het in onze contreien gevreesde blancheren van frieten wordt niet verplicht, wel als aanbeveling weerhouden. [naar artikel]


3. Frituristen mogen onze frietjes nog steeds op dezelfde manier bakken: “Veel gedoe om niets” (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Vertegenwoordigers van de lidstaten van de Europese Unie hebben woensdag het licht op groen gezet voor een verlaging van het acrylamidegehalte in voedingsproducten. Het in onze contreien gevreesde blancheren van frieten wordt niet verplicht, wel als aanbeveling weerhouden. [naar artikel]


4. Frituristen opgelucht: EU verplicht blanchering aardappelen niet (19/07/2017 - De Morgen)

De Europese Unie heeft het licht op groen gezet voor een verlaging van het acrylamidegehalte in voedingsproducten. Het in onze contreien gevreesde blancheren van frieten wordt niet verplicht, wel aanbevolen. [naar artikel]


5. Laatste kans om te stemmen: wie volgt deze frituristen op als ‘Beste Frituur van Vlaanderen’ (08/04/2018 - Het Nieuwsblad)

2.943 Vlaamse frituren. Zoveel maken er kans om de titel van de ‘Beste Frituur van Vlaanderen’ in de wacht te slepen. Eén gelukkige mag de fakkel overnemen van Koen Aneca (48) van frituur ‘De Frietketel’ in Gent. “En dat mag je echt niet onderschatten: wij hebben zoveel plezier gehad aan onze titel”, vertelt de gepassioneerde friturist aan de redactie van Het Nieuwsblad Online. [naar artikel]


6. Frituristen klappen uit biecht: “Eigenlijk ben ik binnen. Op een goeie dag draaien we ruim 3.000 euro omzet” (15/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Bouletten! Frikandellen! Viandellen! En frieten met mayonaise, alstublieft! Lang leve het frietkot en zijn friturist. Wie is de man of vrouw die daar eeuwig staat te bakken? Wat is zijn geheim? En word je daar nu echt rijk van? [naar artikel]


7. Welke aardappel kies je en welke olie zorgt voor de beste smaak? Twee frituristen delen hun tips voor lekkere frietjes (02/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Elke Belg houdt van frieten. Zes op de tien eten ze zelfs minstens wekelijks. Sterrenchef Luc Bellings bezocht vorige week al de bekendste frietkoten van de Vlaamse hoofdsteden. Maar hoe maak je ze zelf het lekkerst klaar? Welke aardappel en frietvet kies je? Wij vroegen naar aanleiding van de Week van Friet aan Davy Vannieuwenhuyze en Melissa Buyse van Frituur Davy in Bissegem (Kortrijk) - uitgeroepen tot de beste frituur van Vlaanderen 2019 - hun gouden tips. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!