AA Gent geeft zege in slotfase uit handen in Europa League

08/08/2019 - 19:26
"AA Gent heeft in de derde voorronde van de Europa League de zege laten liggen op het veld van het Cypriotische AEK Larnaca. Twee minuten voor tijd zorgde ex-Club Brugge-speler Ivan Trickovski voor de gelijkmaker nadat de Buffalo’s halverwege de eerste helft op voorsprong waren gekomen via Roman Yaremchuk. De terugwedstrijd staat volgende week op het programma."

1. AA Gent geeft zege in slotfase uit handen in Europa League (08/08/2019 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft in de derde voorronde van de Europa League de zege laten liggen op het veld van het Cypriotische AEK Larnaca. Twee minuten voor tijd zorgde ex-Club Brugge-speler Ivan Trickovski voor de gelijkmaker nadat de Buffalo’s halverwege de eerste helft op voorsprong waren gekomen via Roman Yaremchuk. De terugwedstrijd staat volgende week op het programma. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent (30/11/2018 - Metro)

Sporting Lokeren en AA Gent hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 gelijkgespeeld. In de Oost-Vlaamse derby mocht de thuisploeg op Daknam gaan rusten met een 1-0 voorsprong, nadat Lukas Marecek even voordien in de blessuretijd van de eerste helft de score had geopend met een afgeweken […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren geeft in dolle slotfase riante voorsprong uit handen in derby tegen AA Gent verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. OVERZICHT EUROPA LEAGUE. Manchester United geeft dubbele voorsprong weg in slotfase, Juventus wint met het kleinste verschil tegen Sporting Lissabon (13/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Naast het gelijkspel van Union op het veld van Bayer Leverkusen, stonden er nog drie wedstrijden op het programma in de Europa League. Manchester United leek alles onder controle te hebben, maar gaf, mede door een owngoal van Harry Maguire, een dubbele voorsprong uit handen : het werd 2-2 op Old Trafford. Juventus won met het kleinste verschil van Sporting Lissabon: 1-0. Eerder op de avond wist Feyenoord revanche te nemen op de verloren Conference League-finale tegen AS Roma. In De Kuip eindigde het op 1-0. [naar artikel]

4. Westerlo geeft zege op Stayen uit handen in slotfase (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo leek op weg naar een knappe 9 op 9, maar in het slot sleepte STVV toch nog een gelijkspel uit de brand, 2-2. Fernandes had de thuisploeg [naar artikel]

5. AA Gent geeft eerste zege in slotfase uit handen op veld van KV Mechelen: 1-1 (12/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ze waren erg dicht bij een eerste zege, maar AA Gent heeft vanavond in de slotfase de eerste driepunter uit handen gegeven. Op het veld van KV [naar artikel]

6. Gent geeft zege tegen Genk in slotfase uit handen (10/09/2017 - Metro)

AA Gent en KRC Genk hebben op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League 1-1 gelijkgespeeld. De Limburgers scoorden diep in de tweede helft en hielden Gent zo van een eerste overwinning dit seizoen. Bij Gent kreeg nieuwkomer Noë Dussenne centraal achterin meteen een basisplaats van coach Vanhaezebrouck. Doelman Kalinic, opnieuw fit, stond weer […] [naar artikel]

7. Genk geeft zege in slotfase uit handen (30/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Het zag er lang naar uit dat KRC Genk met een goed resultaat zou terugkeren uit Kortrijk, maar in de slotfase van de eerste halve finale van de Beker van België hebben de Limburgers een 2-2-gelijkspel alsnog uit handen gegeven. Na het openingsdoelpunt van Ingvartsen kwam de thuisploeg terug tot 2-1. Buffel bracht de bordjes vlak voor de rust weer in evenwicht. Maar in de slotfase maakte Rougeaux er toch nog 3-2 van. Genk moet volgende week dus in eigen huis winnen wil het alsnog naar de finale op de Heizel. [naar artikel]

8. Recordaankoop scoort, maar AA Gent geeft overwinning in slotfase uit handen tegen Charleroi (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Balen voor AA Gent. De Buffalo’s gaven de overwinning tegen Charleroi in de slotfase uit handen. Recordaankoop Ngadeu leek lange tijd matchwinnaar... [naar artikel]

9. Mourinho passeert Alderweireld en ziet hoe zijn Tottenham het opnieuw uit handen geeft in slotfase (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

1 op 9. Tottenham moet de rol helemaal voorin lossen. Na nederlagen bij Liverpool en thuis tegen Leicester werd er ook bij laagvlieger Wolverhampton niet gewonnen. Ondanks een goal na 57 seconden van Ndombele na een wat afgeweken schot. In de slotfase zag een gekwetste Dendoncker vanuit de tribune hoe Saïss nog voor de gelijkmaker zorgde door een corner overhoeks in te koppen. Het plannetje van Mourinho opnieuw gedwarsboomd. De Spurs die nalieten voor een tweede goal te gaan en het angsthazenvoetbal dat afgestraft werd. Zonder Alderweireld - de Rode Duivel is na twee ongelukkig optredens op de bank verzeild geraakt ten voordele van de Colombiaan Sánchez. Zo liet Tottenham na te profiteren van de verrassende draw van Liverpool tegen West Brom en blijven ze als nummer vijf op zes punten hinken. [naar artikel]

10. Waasland-Beveren geeft zege in slotfase nog uit handen tegen Seraing in eerste barrageduel (01/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Het eerste barrageduel tussen Seraing en Waasland-Beveren is op een 1-1 gelijkspel geëindigd. Michael Frey scoorde halverwege de tweede helft het belangrijke uitdoelpunt vanop de stip voor de Waaslanders, maar in de blessuretijd kwam Seraing nog langszij via Mikautadze nadat het ook een strafschop had gekregen. Het tweede barrageduel wordt volgende week op de Freethiel gespeeld. [naar artikel]