Antwerp slikt winnende tegengoal in laatste minuut

11/08/2019 - 22:31
"Roteren, het is in de mode. Antwerp deed het ook op Charleroi en betaalde daar de volle pot voor. Bolat leek in extremis de held te worden door een penalty van Perbet te stoppen, maar de Fransman maakte in de laatste minuut toch de 2-1."

1. Antwerp slikt winnende tegengoal in laatste minuut (11/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Roteren, het is in de mode. Antwerp deed het ook op Charleroi en betaalde daar de volle pot voor. Bolat leek in extremis de held te worden door een penalty van Perbet te stoppen, maar de Fransman maakte in de laatste minuut toch de 2-1. [naar artikel]

2. Wat jammer! Red Flames zijn uitgeschakeld na Zweedse treffer in slotminuut: “Dat die tegengoal in de laatste minuut valt, maakt het extra zuur” (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames liggen uit het EK. Op één minuut van verlengingen, zette de 32ste Zweedse doelpoging van een slopende wedstrijd België op het vliegtuig naar huis. Ondanks alweer een beter dan best prestatie van Nicky Evrard. [naar artikel]

3. Legendarische avond op de Bosuil: Antwerp klopt FC Barcelona na onwaarschijnlijk einde met winnende treffer in 92e minuut (13/12/2023 - Sporza)

Van een zwarte campagne zal vooral het gouden einde bijblijven. Antwerp heeft de Champions League afgesloten met een historische zege tegen FC Barcelona. De Great Old leek diep in het slot een stunt nog weg te geven, maar in minuut 92 zorgde de ingevallen tiener George voor de ultieme climax. Dat er niks meer op het spel stond? Niemand op de Bosuil die daarom maalde. [naar artikel]

4. LIVE ANTWERP-EUPEN. Ondanks vroege tegengoal gaat Antwerp toch rusten met 2-1-voorsprong (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp wil de kater van de Champions League snel doorspoelen in de competitie. De ‘Great Old' neemt het thuis op tegen Eupen. Volg alles over die wedstrijd in deze liveblog! [naar artikel]

5. Cercle Brugge pakt 0 op 15 na late tegengoal én penaltymisser in 90ste minuut tegen Zulte Waregem (26/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft tegen Cercle Brugge afgerekend met zijn thuiscomplex. Het klopte de vereniging met 1-0. Een goal van Dompé volstond voor de zege. Bostyn werd in het slot nog de held bij Essevee door de penalty van Hoggas te stoppen. Zulte Waregem wordt door de zege twaalfde, Cerle blijft veertiende. [naar artikel]

6. Ondanks doelpunt van Ronaldo: tienkoppig Man United gaat kopje onder tegen Young Boys na tegengoal in 95ste minuut (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Meteen een verrassing op de eerste speeldag van de Champions League. Ondanks een goal van Cristiano Ronaldo ging Manchester United onderuit op het veld van Young Boys Bern. Na een rode kaart van Wan-Bissaka moest het een uur met tien verder. In de absolute slotminuut slikte het de 2-1 na een dramatische terugspeelpass van Lingard. [naar artikel]

7. Sensatie in Duitsland: Bayern München ligt uit beker na tegengoal in 96ste minuut en nederlaag tegen degradatiekandidaat uit derde klasse (02/11/2023 - Het Belang van Limburg)

In de Pokal, de Duitse beker, heeft Saarbrücken woensdagavond voor een stunt van formaat gezorgd. De ploeg uit de derde klasse, het nummer 15 nota bene, schakelde in de zestiende finales niemand minder dan Bayern München uit. Na een doelpunt in de zesde minuut van de extra tijd moest Der Rekordmeister met het schaamrood op de wangen afdruipen. [naar artikel]

8. VIDEO. Turkse Supercup voorbij na 1 minuut: Fenerbahçe stuurt uit protest U19 het veld op, die na tegengoal van veld stappen (07/04/2024 - Het Belang van Limburg)

De Turkse Supercup van zondag tussen Galatasaray en Fenerbahçe heeft nauwelijks een minuutje geduurd. Na het openingsdoelpunt van Mauro Icardi voor Galatasaray, binnen de eerste minuut, verlieten de spelers van Fenerbahçe het veld. Dries Mertens stond bij ‘Gala’ aan de aftrap. De competitieleider en regerende kampioen besloot er zonder tegenstander dan maar een onderling oefenwedstrijdje van te maken. [naar artikel]

9. Dit was het sportweekend: dwaze voetbalfans, een winnende Van Aert en de minuut van Ramos (05/12/2016 - Sporza)

Het topvoetbal in binnen- en buitenland leverde dit weekend naast spektakel ook wanspektakel op. Club Brugge en Anderlecht wonnen, net als Van der Poel en Van Aert. [naar artikel]