Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Kersvers tv-kok Loïc Van Impe en topchef Gert De Mangeleer: ‘Je mag falen. Dat hoort bij ondernemen’

23/08/2019 - 13:01
"VTM lanceert de nieuwe concurrent van Jeroen Meus: de jonge Loïc Van Impe (25), kok zonder diploma. Blijkt dat topchef Gert De Mangeleer (42), die Van Impe al jaren kent, ook nooit zijn koksdiploma haalde: te vaak gespijbeld. ‘Ik leerde te weinig op school.’"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kersvers tv-kok Loïc Van Impe en topchef Gert De Mangeleer: ‘Je mag falen. Dat hoort bij ondernemen’ (23/08/2019 - De Morgen)

VTM lanceert de nieuwe concurrent van Jeroen Meus: de jonge Loïc Van Impe (25), kok zonder diploma. Blijkt dat topchef Gert De Mangeleer (42), die Van Impe al jaren kent, ook nooit zijn koksdiploma haalde: te vaak gespijbeld. ‘Ik leerde te weinig op school.’ [naar artikel]


2. Steeds meer studentondernemers: “Zelf ondernemen en zien ondernemen doet ondernemen” (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije academiejaar 2021-2022 is het aantal studenten aan de UHasselt dat een eigen zaak (wil) opstarten, nog gestegen tot 107. Ook corona heeft het stijgend ondernemerschap dus niet weten terugdringen. Professor Jelle Schepers (34) van de UHasselt weet waarom. [naar artikel]


3. Van driesterrenrestaurant naar L.E.S.S.: in het spoor van topchef Gert De Mangeleer (09/03/2019 - De Morgen)

Een driesterrenrestaurant sluiten, gewoon omdat je erop uitgekeken bent??Gert De Mangeleer en Joachim Boudens deden het. Na zestien jaar zwoegen in Hertog Jan willen ze hun pijlen richten op zusterzaak L.E.S.S., dat volgende week opent in hartje Brugge.?We volgden het culinaire duo het voorbije half jaar.?Maanden die bol stonden van de grote emoties.  [naar artikel]


4. Topchef Gert De Mangeleer stopt al na week met nieuwe concept: “Ik heb een fout gemaakt. Dat is geen schande” (30/03/2019 - Het Nieuwsblad)

Een plaats waar je de hele dag door kon eten. Dat was het concept van L.E.S.S., het nieuwe restaurant van Gert De Mangeleer. Was het concept, want na amper een week heeft de topchef besloten dat zijn idee niet haalbaar is. Nu kan je er alleen nog lunch en diner bestellen. “Dit is niet falen, maar ondernemen”, aldus De Mangeleer in Het Laatste Nieuws. [naar artikel]


5. Topchef Gert De Mangeleer kwam toch nog redelijk ongeschonden uit coronacrisis: “Ik organiseerde mijn huis alsof het een restaurant was, tot mijn vrouw zei: ‘Stop’” (02/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Corona is een kreng. Het virus doodt mensen, maar ook bedrijven. Zeker in de horeca is de ravage groot. En toch slagen sommigen erin om met een... [naar artikel]


6. Topchef Gert De Mangeleer lanceert nieuw concept (09/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Gert De Mangeleer heeft tijdens de coronacrisis niet stilgezeten. Hij gebruikte de tijd om na te denken over zijn mooiste culinaire reizen. Daaruit ontstond het idee voor Babu, een pop-up hamburgerrestaurant dat je laat proeven van de wereld. [naar artikel]


7. De favoriete adresjes van topchef Gert De Mangeleer: “Hier is het goedkoop, maar hebben ze de beste charcuterie van België” (02/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Gert De Mangeleer van Hertog Jan at Botanic Sanctuary **. [naar artikel]


8. GEZOND ONDERNEMEN Inge De Muynck van Wolfin Eyewear: ‘Ondernemen is en blijft een leerproces’ (04/01/2023 - Gezond.be)

Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Inge De Muynck van Wolfin Eyewear. 1. Wat is Wolfin Eyewear? ‘Wolfin is meer dan zomaar een Belgisch eyewearmerk. Met de verhalen die we delen hoop ik andere mensen te inspireren of […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Inge De Muynck van Wolfin Eyewear: ‘Ondernemen is en blijft een leerproces’ verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


9. GEZOND ONDERNEMEN Jochim Goedeweeck van Zenko: ‘Ondernemen is geen sprint maar een marathon’ (22/03/2023 - Gezond.be)

Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jochim Goedeweeck van Zenko. 1. Wat is Zenko? ‘Zenko is een snack bedrijf gespecialiseerd in het transformeren van eeuwenoude superfoods tot gezonde, moderne en plantbased snacks die goed zijn voor […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jochim Goedeweeck van Zenko: ‘Ondernemen is geen sprint maar een marathon’ verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!