Herboren KVO smeert KV Mechelen eerste nederlaag aan

24/08/2019 - 22:31
"Feest in Oostende, waar het herboren KVO zijn derde seizoensoverwinning beet heeft. Routinier Vandendriessche schonk zijn team in een boeiend duel..."

1. Herboren KVO smeert KV Mechelen eerste nederlaag aan (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Feest in Oostende, waar het herboren KVO zijn derde seizoensoverwinning beet heeft. Routinier Vandendriessche schonk zijn team in een boeiend duel... [naar artikel]

2. Mechelen smeert Oostende eerste nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (28/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor zaterdag op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington Love was in het winnende kamp de grote uitblinker met 23 punten. [naar artikel]

3. 4-3! KV Mechelen smeert AA Gent eerste nederlaag in zes competitiematchen aan na knotsgekke partij (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een spektakelrijke wedstrijd leerde AA Gent weer wat verliezen is. De Buffalo’s waren al vijf wedstrijden ongeslagen en kregen de voorbije weken geen goals meer tegen, maar onder impuls van uitblinker Storm gingen zij in Mechelen met 4-3 onderuit. Union won dan weer van Zulte Waregem met 0-2. [naar artikel]

4. LIVE. Smeert KV Mechelen na vorige week opnieuw een seizoensrevelatie een nederlaag aan? (30/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Alles wat rood en geel kleurt slaakte vorig weekend een zucht van opluchting toen KV Mechelen in eigen huis won van STVV, een van de seizoensrevelaties. Met dat goed gevoel moet Malinwa zaterdag de bus op naar Moeskroen, eveneens een onverwacht team in de top-vijf van de Jupiler Pro League. De wedstrijd start op Le Cannonier om 20 uur. [naar artikel]

5. Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington... [naar artikel]

6. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (27/10/2018 - Metro)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor zaterdag op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington Love was in het winnende kamp de grote uitblinker met 23 punten. Bergen-Henegouwen, dat Limburg United (80-75) klopte, wordt de nieuwe leider. Mechelen stijgt na de stuntzege naar de derde stek. Vrijdag […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende vierde nederlaag aan (31/01/2020 - Metro)

BC Oostende heeft vrijdagavond op de veertiende speeldag in de Belgische basketbalcompetitie zijn vierde nederlaag van het seizoen geleden. De landskampioen ging met 79-78 (rust: 40-36) de boot in op het parket van Kangoeroes Mechelen. Oostende schoot het best uit de startblokken, maar in het tweede kwart drukte de thuisploeg het gaspedaal in. Mechelen keerde […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende vierde nederlaag aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. KV Mechelen smeert na demonstratie in tweede helft Antwerp zwaarste nederlaag aan sinds mei 2019 (10/01/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft de streekderby tegen Antwerp naar zijn hand gezet. Na een zoutloze eerste helft schakelden de Kakkers twee versnellingen hoger, met Schoofs en Hairemans als grote uitblinkers. In minder dan tien minuten scoorde Malinwa drie keer. Een antwoord van de bekerhouder, die zonder Mbokani aan de bak moest, zat er nooit in zondagmiddag. Eindstand: 3-0. [naar artikel]