KV Mechelen smeert na demonstratie in tweede helft Antwerp zwaarste nederlaag aan sinds mei 2019

10/01/2021 - 15:35
"KV Mechelen heeft de streekderby tegen Antwerp naar zijn hand gezet. Na een zoutloze eerste helft schakelden de Kakkers twee versnellingen hoger, met Schoofs en Hairemans als grote uitblinkers. In minder dan tien minuten scoorde Malinwa drie keer. Een antwoord van de bekerhouder, die zonder Mbokani aan de bak moest, zat er nooit in zondagmiddag. Eindstand: 3-0."

1. VIDEO. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met pareltje (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft op Stayen zijn eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. Voor STVV scoorden De Norre in het begin van de tweede helft en Kamada in... [naar artikel]

2. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop (28/10/2018 - Metro)

Oostende is niet langer ongeslagen in de Euromillions Basket League. De kustploeg verloor zaterdag op de vijfde speeldag in Mechelen met 90-74. Carrington Love was in het winnende kamp de grote uitblinker met 23 punten. Bergen-Henegouwen, dat Limburg United (80-75) klopte, wordt de nieuwe leider. Mechelen stijgt na de stuntzege naar de derde stek. Vrijdag […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende 1e nederlaag aan, Bergen-Henegouwen komt aan kop verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende vierde nederlaag aan (31/01/2020 - Metro)

BC Oostende heeft vrijdagavond op de veertiende speeldag in de Belgische basketbalcompetitie zijn vierde nederlaag van het seizoen geleden. De landskampioen ging met 79-78 (rust: 40-36) de boot in op het parket van Kangoeroes Mechelen. Oostende schoot het best uit de startblokken, maar in het tweede kwart drukte de thuisploeg het gaspedaal in. Mechelen keerde […] Het bericht Euromillions Basket League – Mechelen smeert Oostende vierde nederlaag aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. KVO smeert KVM eerste nederlaag aan, Vandendriessche matchwinnaar (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft KV Mechelen zijn eerste nederlaag van het seizoen toegediend. De kustjongens klopten Malinwa met 2-1 na een boeiende tweede... [naar artikel]

5. Landskampioen Racing Genk lijdt 3-1 nederlaag in Mechelen (04/08/2019 - Metro)

Landskampioen Racing Genk heeft op de tweede speeldag van het seizoen al een eerste nederlaag geleden. Op het veld van het gepromoveerde KV Mechelen gingen de Limburgers met 3-1 onderuit. Bij de rust was het 1-1. William Togui zette de thuisploeg in de 18e minuut op voorsprong. Diep in de blessuretijd van de eerste helft […] Het bericht Landskampioen Racing Genk lijdt 3-1 nederlaag in Mechelen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Euromillions Basket League: Charleroi smeert Antwerp tweede nederlaag op rij aan (24/11/2019 - Metro)

Charleroi heeft op de tiende speeldag van de Euromillions Basket League zijn tweede overwinning geboekt. De Henegouwers gingen op het parket van Antwerp winnen met 70-84 (rust: 37-50). Voor de Giants is het na een perfecte start de tweede verliespartij op rij. Terwijl Charleroi zijn slechtste start in jaren kende, rijgde Antwerp de zeges aan […] Het bericht Euromillions Basket League: Charleroi smeert Antwerp tweede nederlaag op rij aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Zware 0-3 is al vijfde nederlaag op rij voor Racing Mechelen (05/03/2017 - Gazet van Antwerpen)

Racing Mechelen kon dit kalenderjaar nog geen wedstrijd winnen, en het lukte zaterdag ook niet tegen Leopoldsburg. Een doelpunt net voor de rust na een stilstaande fase voorspelde niet veel goeds voor de tweede helft. In die helft bekocht groen-wit de risico’s, het verloor nog met zware 0-3 cijfers. Voor RC Mechelen een vijfde nederlaag op een rij. [naar artikel]

8. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met pareltje (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van STVV ging de Great Old met 2-0 onderuit. De Kanaries doen een... [naar artikel]

9. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met heerlijke krul (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. Jupiler Pro League – Antwerp smeert Lokeren eerste nederlaag in play-off 2 aan (05/05/2018 - Metro)

Lokeren heeft zaterdag op de zevende speeldag in play-off 2 zijn eerste nederlaag geleden in poule B. De Waaslanders gingen in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Antwerp. William Owusu bezorgde de Great Old de drie punten in de slotminuut. Sprankelend voetbal viel er in de eerste helft niet te zien op Daknam. Op slag […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp smeert Lokeren eerste nederlaag in play-off 2 aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

11. Antwerp geraakt via Owusu verdiend voorbij Roeselare: 1-0 (06/01/2017 - Gazet van Antwerpen)

Met een treffer van Owusu in de 67ste minuut kon Antwerp vrijdagavond dan toch Roeselare opzijzetten. Antwerp was zo goed als verplicht om de West-Vlamingen een nederlaag aan te smeren om de kansen op periodewinst gaaf te houden. In de eerste helft en tot diep in de tweede helft was Antwerp weliswaar de beste ploeg, maar tot scoren kwam rood-wit niet. [naar artikel]

12. VIDEO: PSG smeert Marseille zwaarste thuisnederlaag aan in 63 jaar (26/02/2017 - Sporza)

PSG, met assistgever Meunier de hele match tussen de lijnen, heeft Marseille in mootjes gehakt: 1-5. Het was Marseilles zwaarste thuisverlies sinds 1953. [naar artikel]

13. Jupiler Pro League – KV Kortrijk smeert Moeskroen eerste nederlaag van 2019 aan (30/03/2019 - Metro)

KV Kortrijk heeft Excel Moeskroen zaterdag een 3-1 nederlaag aangesmeerd in de opener van Play-off IIb. De Henegouwers slikten hun eerste nederlaag in 2019. Het team van Yves Vanderhaeghe kwam in de achtste minuut op voorsprong in het Guldensporenstadion. Felipe Avenatti glipte door de buitenspelval en prikte de bal voorbij Butez. Teddy Chevalier (21.) verdubbelde […] Het bericht Jupiler Pro League – KV Kortrijk smeert Moeskroen eerste nederlaag van 2019 aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

14. Antwerp lijdt in eigen huis na beklijvend duel dure en zure nederlaag tegen efficiënt KV Mechelen (20/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft in de eigen Bosuil dure punten laten liggen in de titelstrijd. The Great Old botste op een uiterst efficiënt KV Mechelen, dat via Cuypers en Storm al in de eerste helft op voorsprong kwam. Ondanks veel goede wil en inzet kwam de thuisploeg na rust niet verder dan de aansluitingstreffer van Frey in een dol slotoffensief: 1-2. Door deze nederlaag ziet Antwerp leider Union weer uitlopen tot tien punten, KV Mechelen springt voorlopig naar de vijfde plaats en doet weer helemaal mee in de strijd voor de play-offs. [naar artikel]

15. Antwerp kan dan toch nog verliezen: debutant Mukairu smeert Leko & co eerste nederlaag aan sinds 30 augustus (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen vijftien op vijftien voor Antwerp in de Jupiler Pro League. De ‘Great Old’ liet zich verrassen in Anderlecht, ‘t was de piepjonge invaller Paul Mukairu die de Brusselaars bij zijn debuut de volle buit bezorgde. [naar artikel]

16. Telenet Giants Antwerp onderuit in AEK Athene na dramatische tweede helft (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Geen stunt van Telenet Giants Antwerp in de Olympic Indoor Hall van Athene. Tegen AEK Athene leed het op derde speeldag een tweede nederlaag on the road (62-51). De ploeg van coach Christophe Beghin gleed na een goede eerste helft (33-36) in een zwak derde kwart met slechts 3 puntjes uit de partij. In de tweede helft scoorden de Giants slechts 15 puntjes. [naar artikel]

17. Manchester City smeert Arsenal tweede nederlaag in één week aan (18/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Arsenal zit in de hoek waar de klappen vallen. Nadat de Gunners dinsdag al onderuit gingen bij Everton (2-1), won nu ook Manchester City in eigen huis met dezelfde cijfers. Nochtans had Arsenal na een goede eerste helft nog alles onder controle, maar City ging in de tweede helft op en over Arsenal. De Gunners zakken zo weg in het klassement en staan vierde, City klimt naar de tweede plaats. [naar artikel]

18. Antwerp verliest in Charleroi na knotsgekke tweede helft, Mazzu én Van Bommel weggestuurd met rood (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een droevige eerste helft goedgemaakt door een knotsgekke tweede. Vijf goals, twee strafschoppen en twee coaches in de tribune. Antwerp blijft met een zuur gevoel achter na een 3-2-nederlaag in Charleroi. En dat terwijl ze Mandela Keita al vroeg geblesseerd zagen uitvallen. [naar artikel]

19. ONS OORDEEL. De Mechelse scores na zwaarste nederlaag van het seizoen (28/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft zaterdagavond zijn zwaarste nederlaag van het seizoen geleden. Titelfavoriet Club Brugge is natuurlijk nooit een makkelijke tegenstander, en al zeker niet als je een uur lang met een man minder moet strijden. In een uitverkocht AFAS Stadion werd het uiteindelijk 0-5. Hier zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

20. ONS OORDEEL. Maestro Miyoshi bij Antwerp, buizen bij KV Mechelen (02/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Een wedstrijd is het Antwerpse burenduel van vrijdagavond nooit echt geweest. Antwerp zwaaide vanaf minuut één de plak op de Bosuil, de kleine heropflakkering van KV Mechelen in de tweede helft kwam te laat. Het scorebord was dan ook duidelijk: 4-1. Hier zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

21. LIVE: Krijgen we een betere tweede helft in Antwerp - KV Mechelen? (0-0) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Delferière Stadion: Bosuilstadion  Behoudt Antwerp plaats bij eerste zes?  Kan KV Mechelen voorsprong op Eupen vergroten?  [naar artikel]

22. Club Brugge smeert tienkoppig Antwerp eerste thuisnederlaag sinds heel lang aan (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft Antwerp een eerste thuisnederlaag van het seizoen - en sinds mei 2019 - aangesmeerd. Krépin Diatta en Mats Rits bezorgden blauw-zwart een 0-2-zege tegen de mannen van hun ex-coach Ivan Leko, die het al heel vroeg met z’n tienen moesten rooien na rood voor Jérémy Gélin. [naar artikel]