Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Lasagne met extra veel veggies? Maak deze Belgische versie van de klassieker

09/09/2019 - 12:02
"Een traditionele lasagne met bolognesesaus barst niet van de groenten. Liever meer veggies in de mix? Maak ‘m op zijn Belgisch en voeg knolselder,..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Maak je verse lasagne intenser en smaakvoller met deze simpele ingreep (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Mamma mia, lasagne is misschien wel het beste dat de Italianen ooit bedacht hebben. Wij maken een ‘back to basics’-versie met een vleessaus die we... [naar artikel]


2. Viva veggies: dankzij deze kleurrijke wraps eet je méér dan vijf groenten vandaag (05/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Je kan nooit té veel groenten eten, dus daarom vullen we onze vegetarische wraps met veggies, en nog meer veggies, en nog meer veggies. Echt een... [naar artikel]


3. Met een stukje wild in de mix maak je deze ultieme herfstlasagne (30/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Lasagne is zo al comfortfood pur sang, maar in het wildseizoen kan er nog een schepje bovenop. Til de Italiaanse klassieker naar een nog hoger... [naar artikel]


4. Zo maak je een stevige lasagne volgens Piet Huysentruyt. “Deze ingrediënten zijn onmisbaar in je bechamelsaus” (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op een koude dag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft in lasagne uit een pakje, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar hoe voorkom je een laagje water in je schotel? En met welke kaas krijg je de smeuïgste korst? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


5. Een gezonde versie van een klassieker: macaroni waar extra groentjes in verstopt zitten (21/11/2016 - De Morgen)

De meeste kinderen houden niet zo van groentjes... Maar ze zijn wèl allemaal dol op macaroni met ham en kaas! Probeer deze versie eens, waar verschillende groenten in 'verstopt' zitten. Ook de saus is lichter dan anders. Een gezonde versie van een klassieker [naar artikel]


6. Tips van de chef: zo maak je een stevige lasagne volgens Piet Huysentruyt. “Gebruik nooit verse lasagnevellen” (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


7. Maak kennis met onze WK-mascotte: deze Belgische creatie moet de Rode Duivels naar succes loodsen in Rusland (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Met veel toeters en bellen is vanmiddag de Belgische versie van de WK-mascotte voorgesteld aan het grote publiek. Op het Muntplein in Brussel brak... [naar artikel]


8. Pasta overbodig: lasagne van rauwe groenten (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

"Ik ben echt trots dat ik een lasagne heb gemaakt waarbij je de pastavellen niet mist. In mijn veggie lasagne zitten enkel groenten, noten en [naar artikel]


9. Sandra Bekkari’s favoriete herfstrecepten: “Mijn lasagne is een gezondere versie van het klassieke recept” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag staat er lasagne op het menu. [naar artikel]


10. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen (29/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept het product “Lasagne Bolognaise 1 kg”, dat verkocht werd in de winkels van Delhaize, terug. [naar artikel]


11. Ter Beke met halal-lasagne op exportpad (09/05/2017 - De Tijd)

01:03 Dirk Goeminne legt de lat hoog tijdens zijn laatste jaar als CEO van de vleesverwerker Ter Beke. Hij wil lasagne in China en halal-lasagne in het Midden-Oosten verkopen. [naar artikel]


12. Klaar in een halfuurtje en superlekker: de lasagnette of ‘luiewijvenlasagne’ (02/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op winterse dagen smaakt niets beter dan comfortfood. Zoals die heerlijke Italiaanse klassieker: verse lasagne. Al sta je daarvoor best lang in de keuken, en nadien moet die lasagne ook nog minstens een halfuur de oven in. Geen geduld voor? Ga voor een lasagnette, of zoals foodie en blogger Lorentia Veppi het verwoordt: een ‘luiewijvenlasagne’. [naar artikel]


13. Start maandag gezond met deze snelle groentenlasagne (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een lasagne is helemaal niet calorierijk of ingewikkeld om te maken, zeker niet als je voor deze versie gaat zonder bechamelsaus en zonder pasta.... [naar artikel]


14. Gepofte aardappel 2.0: zo geef je de klassieker op de BBQ een frisse update (01/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

We houden allemaal van een gepofte aardappel op onze gril. Puur zijn ze niet mis, maar pimp ze met kraakverse veggies, zaden en zure room en je... [naar artikel]


15. DE FOLDERVRETER. “Een top- maar ook een flopdeal bij zowel Albert Heijn als Auchan én hier koop je de goedkoopste lasagne” (23/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Elke week zit je mailbox of brievenbus vol met folders en aanbiedingen. Dat is veel te veel om het bos nog door de bomen te zien. Wat zijn de topdeals en wat zijn de addertjes onder het gras? Ik check dat wekelijks voor u. Deze keer spot ik top- én flopdeals bij zowel Albert Heijn als Auchan én zoek ik uit waar je de goedkoopste lasagne van ‘Come a Casa’ koopt. [naar artikel]


16. Bericht uit het vriesvak: lasagne is uit, vis is in (07/04/2019 - De Morgen)

Lasagne? Vergeet het maar, in [naar artikel]


17. World cinnamon bun day vandaag. Hoe maak je de kaneelrollen zélf? 3 experts leggen uit: “Echte boter en eieren zijn cruciaal” (04/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dinsdag 4 oktober vieren we de werelddag van de cinnamon bun of de kaneelrol. De Scandinavische lekkernij vindt zijn weg steeds vaker naar Belgische horecazaken en ook de Amerikaanse versie zie je opduiken. Hoe herken je de échte klassieker en vooral: hoe maak je zelf? We passeerden bij Nordica 31, Have a Roll en Peas om het aan experts te vragen. “In het geval van kaneelrollen geldt écht dat meer van alles beter: meer boter, meer suiker, meer kaneel.” [naar artikel]


18. Suikervrij dessert? Dit exotisch toetje zonder geraffineerde suiker maak je makkelijk zelf. (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Belgische desserts schuiven we graag aan de kant voor deze Turkse klassieker: baklava! Het dessert met bladerdeeg, noten en siroop is zacht en... [naar artikel]


19. Voedingsbedrijf in ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Nieuwsblad)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


20. Voedingsbedrijf heeft ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


21. Een klassieker met een twist: zo maak je de Long Island Billie (02/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Geef de moeder van alle cocktails een Billie-upgrade met kaneelcola in plaats van het gewone spul. Maak het in een fancy mixing glass, die ietwat mondaine air is niet misplaatst wanneer je daarna deze alcoholbom binnenwerkt. Succes! [naar artikel]


22. Nordica 31, Have a Roll en Peas delen hun geheimen achter dé lekkerste cinnamon roll: hoe maak je ze zelf? “Echte boter en eieren zijn cruciaal” (04/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dinsdag 4 oktober vieren we de werelddag van de cinnamon bun of de kaneelrol. De Scandinavische lekkernij vindt zijn weg steeds vaker naar Belgische horecazaken en ook de Amerikaanse versie zie je opduiken. Hoe herken je de échte klassieker en vooral: hoe maak je zelf? We passeerden bij Nordica 31, Have a Roll en Peas om het aan experts te vragen. “In het geval van kaneelrollen geldt écht dat meer van alles beter: meer boter, meer suiker, meer kaneel.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!