12:17 De snelle opkomst van artisanale bieren plaatste de grote, traditionele brouwers de voorbije jaren voor grote uitdagingen. Hoe ga je om met een veelheid aan nieuwe merken en smaken als je zakenmodel v... [naar artikel]
De Belg heeft vorig jaar minder pilsbier gedronken op café, maar wel meer speciaalbier. Dat blijkt een rondvraag van Febed, de federatie van... [naar artikel]
De Belg dronk vorig jaar minder pilsbier op café, maar wel meer speciaalbier. Dat blijkt uit een rondvraag van de federatie van Belgische... [naar artikel]
16:56 Jarenlang groeiden Amerikaanse speciaalbieren spectaculair. Aan die boom van craft beers lijkt een einde te komen. [naar artikel]
VTM-journalist Patrick Van Gompel heeft woensdag in Antwerpen zijn tweede bier gelanceerd. Na de François Grand Cru is er nu de 888 Triple Eight. Heel wat prominenten, waaronder Antwerps burgemeester Bart De Wever, gaven acte de présence. TV Limburg ging het gerstenat als eerste proeven. [naar artikel]
De bieruitvoer is een Belgisch succesverhaal: in tien jaar tijd is het exportvolume met maar liefst 70 procent toegenomen. In tal van verre metropolen, van Tokio tot Sjanghai, zitten tegenwoordig Belgische biercafés. De boeiendste groei zit in kleine speciaalbieren zoals Brugse Zot of Chimay. [naar artikel]
Genkenaar Stijn Panis heeft de eerste brouwerij van alcoholvrije speciaalbieren in België gelanceerd. Door uitsluitend alcoholvrije speciaalbieren... [naar artikel]
21:17 De 30-jarige Stijn Panis, een gewezen financieel consultant, lanceert met Force Majeure de eerste Belgische brouwerij van alcoholvrije speciaalbieren. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.