Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Hoezo, spaghetti bolognese bestaat niet, Peppe?

14/09/2019 - 07:31
"“Ik ga in het vervolg niet meer zo’n grote mond hebben”, lacht chef Peppe. Drieëntwintig lezers van onze krant hebben hem zonet bewezen dat spaghetti bolognese wel degelijk bestaat. En zelfs verdomd lekker kan zijn. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hoezo, spaghetti bolognese bestaat niet, Peppe? (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)

“Ik ga in het vervolg niet meer zo’n grote mond hebben”, lacht chef Peppe. Drieëntwintig lezers van onze krant hebben hem zonet bewezen dat spaghetti bolognese wel degelijk bestaat. En zelfs verdomd lekker kan zijn. [naar artikel]


2. Hoe maak je een Italiaanse kok kwaad? Bestel een spaghetti bolognese (13/10/2016 - Het Belang van Limburg)

De Spanjaarden zijn nog maar net bekomen van televisiekok Jamie Oliver, die de culinaire trots van de natie tot in het diepst van zijn ziel beledigde door chorizo bij de paella te doen, of het is aan de Italianen om boos te zijn op de Britten. Volgens de bekende Italiaanse kok Antonio Carluccio heeft men in Groot-Bittannië de spaghetti bolognese vakkundig om zeep geholpen. Meer zelfs, in de authentieke Italiaanse keuken bestaat zelfs geen spaghetti bolognese, zegt Carluccio. [naar artikel]


3. Gezonder dan de klassieker: spaghetti courgetti alla bolognese (21/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ben jij de klassieke spaghetti bolognese al beu? Vervang de spaghetti dan eens door courgetti. Zo heb je veel meer groenten op je bord en eet je [naar artikel]


4. Move over, spaghetti bolognese: deze cheesy penne met amandelen is onze nieuwe favoriet (04/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Niks mis met een klassieke spaghetti bolognese, maar soms hebben wij weleens zin in iets anders. Iets hélemaal anders: deze stevige cheesy pasta... [naar artikel]


5. Hier eet je de beste spaghetti bolognese van Antwerpen (30/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Weinig gerechten ter wereld zijn universeler dan een bord dampende spaghetti met een diepe dikke saus op basis van tomaat en vlees. Een beetje geraspte Parmezaanse kaas erover en het feest voor jong en oud kan beginnen. De bekendste is ongetwijfeld de bolognese die een heel eigen leven is gaan leiden, en als een soort van merknaam gebruikt wordt wanneer men het over een spaghetti met vleessaus heeft. Het recept uit Bologna is natuurlijk niet zo goed als dat uit Milaan of Rome, en in Italië bestaan er duizend-en-een verschillende variaties. Waar vind je opmerkelijke spagbols of bolo’s in Antwerpen? [naar artikel]


6. Studenten zijn de tofoe en kikkererwten in Alma al beu: “Wat is er mis met een spaghetti bolognese?” (26/10/2018 - Het Nieuwsblad)

De spaghetti bolognese en het stoofvlees met frieten bannen ten voordele van vegetarische en exotische alternatieven? Dat pikken de Leuvense studenten niet. Gisteren trok een groepje naar studentenrestaurant Alma 2 om hun favoriete gerechten terug te eisen. [naar artikel]


7. Waarom Spaghetti Bolognese horror is en niets te maken heeft met Bologna (11/03/2019 - VRT NWS)

Een oproep van de burgemeester van Bologna om alle bastaardvarianten van Spaghetti Bolognese te melden, is massaal beantwoord. Bologna wil niets te maken hebben met het populaire recept. “Dit soort gerechten is de reden waardoor Italianen in het buitenland nog liever naar een sushirestaurant gaan”, zegt chef-kok Pepe Giacomazza.  [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!