Limburg United walst in laatste kwart over Luik

04/12/2016 - 17:16
"Hubo Limburg United heeft vanmiddag kunnen winnen Luik. Door die thuisoverwinning springt de Limburgse ploeg over Luik weg van de laatste plaats in het klassement."

1. Limburg United walst in laatste kwart over Luik (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Hubo Limburg United heeft vanmiddag kunnen winnen Luik. Door die thuisoverwinning springt de Limburgse ploeg over Luik weg van de laatste plaats in het klassement. [naar artikel]

2. Limburg United walst over Leuven (10/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Hubo Limburg United heeft vrijdagavond in eigen huis vlot gewonnen tegen Leuven Bears. Het werd 91-73. [naar artikel]

3. Telenet Giants Antwerp walst over Limburg United (04/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Telenet Giants Antwerp realiseerde in een met 4.000 toeschouwers gevulde Lotto Arena en tegen Limburg United een eenvoudige zege en blijft dan ook en met één wedstrijd minder gespeeld tweede in de EuroMillions League. [naar artikel]

4. Lommel walst over Melsele, Limburg United B onderuit in verlenging (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Lommel blijft na de overwinning in Melsele mee aan de leiding in TDM1. Limburg United B haakt bovenaan af na een nederlaag in de verlenging tegen Donza. Volgende zaterdag staan beide Limburgse teams in de Souverein tegenover elkaar. [naar artikel]

5. Limburg United - Limburg United B 79-65 (16/08/2019 - Het Belang van Limburg)

6. Limburg United trekt naar Kortrijk in Beker van België, Limburg United B ontvangt Bergen (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)

In de 1/8ste finales van de Beker van België moet Limburg United naar Kortrijk. Limburg United B krijgt Bergen op bezoek. [naar artikel]

7. VIDEO: Club Brugge walst al in eerste kwart over Lokeren (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lokeren heeft deze middag met 3-1 gewonnnen van Lokeren. Club Brugge imponeerde in het eerste kwart van de partij met drie doelpunten. Na de pauze... [naar artikel]

8. Tubeke walst na rust over Lommel United in doelpuntenfestival (08/10/2016 - Het Belang van Limburg)

In de Eerste Klasse B is Tubeke zaterdagavond met 3-6 gaan winnen op het veld van Lommel United na een spectaculaire wedstrijd. Nochtans kwam de thuisploeg 2-0 voor, maar de bezoekers draaiden de scheve situatie helemaal om. Lommel blijft zo laatste in de stand, Tubeke springt voorlopig naar plek drie. [naar artikel]

9. "Manchester United walst niet over Ajax heen" (24/05/2017 - Sporza)

Vanavond kunt u naar de finale van Europa League kijken. Onze commentator Filip Joos verwacht een open wedstrijd tussen Ajax en Manchester United. [naar artikel]

10. Limburg United klopt Willebroek dankzij sterk derde kwart (28/04/2017 - Sporza)

In de eerste klasse van het basketbal heeft Limburg United een goeie zaak gedaan door Willebroek te verslaan. Ook Charleroi en Bergen boekten een zege. [naar artikel]