04/12/2016 - 19:01
"Marouane Fellaini is vandaag de antiheld geworden bij Manchester United. De Rode Duivel viel bij een 0-1-stand voor Manchester United in, maar"

1. Fellaini geeft twee minuten na invalbeurt strafschop weg (waardoor Man United zege verspeelt) (04/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Marouane Fellaini is vandaag de antiheld geworden bij Manchester United. De Rode Duivel viel bij een 0-1-stand voor Manchester United in, maar [naar artikel]

2. Fellaini geeft twee minuten na invalbeurt strafschop weg (en dat komt ManU duur te staan) (04/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

3. Late invalbeurt Fellani fataal voor United: strafschop en gelijkmaker (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Het zag er tot drie minuten voor het einde goed uit voor Manchester United, toen de Red Devils met 0-1 voorstonden op het veld van Everton. Maar dan maakte Fellaini binnen de zestien een fout, waarop de scheids de bal onherroepelijk op de stip legde. Baines aarzelde niet en zette zo de 1-1-eindstand op het bord na een matige topper. [naar artikel]

4. Spaanse pers fileert Eden Hazard na invalbeurt en gemiste strafschop: “Hij faalt keer op keer” (21/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Spaans titelverdediger Real Madrid ging zaterdagavond makkelijk winnen op Celta Vigo. Eden Hazard (31) mocht eindelijk nog eens invallen, maar dat draaide toch vooral uit op een teleurstelling. De Spaanse pers is snoeihard, zijn coach relativeert en was wel tevreden van het optreden van de Rode Duivel. [naar artikel]

5. Benteke laat op knullige wijze strafschop liggen waardoor Crystal Palace verliest (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vorige maand wierp Christian Benteke zich nog op tot speler van de maand bij Crystal Palace, maar die lijn heeft hij vanavond niet kunnen [naar artikel]

6. Tuur Dierckx mist strafschop in blessuretijd waardoor Westerlo in eigen huis verliest van Eupen (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hekkensluiter Eupen heeft in het Westelse Kuipje drie belangrijke punten uit de brand gesleept. Beide teams hielden elkaar lange tijd in evenwicht. Er viel weinig doelgevaar te noteren, maar toch bleef het spannend tot op het einde. Een bleek Westerlo moest uiteindelijk de duimen leggen tegen een gretiger voetballend Eupen. De vinnige Isaac Nuhu bekroonde de inzet van zijn team in minuut 84 met een fraaie krul in de verste hoek. Westerlo kreeg in blessuretijd nog wel een unieke kans om op gelijke hoogte te komen, maar doelman Moser kroonde zich tot matchwinnaar dor de strafschop van Tuur Dierckx te stoppen. [naar artikel]

7. Daarom was de Luikse aanhang razend: Zulte Waregem krijgt strafschop na strafschop (21/09/2017 - Sporza)

4.000 enthousiaste Luikse fans waren woensdag afgezakt naar Rocourt om hun ploeg naar de volgende ronde te schreeuwen. Maar hun vreugde ging over in woede. [naar artikel]

8. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)