04/12/2016 - 19:06
"Marouane Fellaini is vandaag de antiheld geworden bij Manchester United. De Rode Duivel viel bij een 0-1-stand voor Manchester United in, maar"

1. Fellaini geeft twee minuten na invalbeurt strafschop weg (waardoor Man United zege verspeelt) (04/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Marouane Fellaini is vandaag de antiheld geworden bij Manchester United. De Rode Duivel viel bij een 0-1-stand voor Manchester United in, maar [naar artikel]

2. Fellaini geeft twee minuten na invalbeurt strafschop weg (en dat komt ManU duur te staan) (04/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

3. Late invalbeurt Fellani fataal voor United: strafschop en gelijkmaker (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Het zag er tot drie minuten voor het einde goed uit voor Manchester United, toen de Red Devils met 0-1 voorstonden op het veld van Everton. Maar dan maakte Fellaini binnen de zestien een fout, waarop de scheids de bal onherroepelijk op de stip legde. Baines aarzelde niet en zette zo de 1-1-eindstand op het bord na een matige topper. [naar artikel]

4. Spaanse pers fileert Eden Hazard na invalbeurt en gemiste strafschop: “Hij faalt keer op keer” (21/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Spaans titelverdediger Real Madrid ging zaterdagavond makkelijk winnen op Celta Vigo. Eden Hazard (31) mocht eindelijk nog eens invallen, maar dat draaide toch vooral uit op een teleurstelling. De Spaanse pers is snoeihard, zijn coach relativeert en was wel tevreden van het optreden van de Rode Duivel. [naar artikel]

5. Wat een invalbeurt! Tielemans loodst Anderlecht met twee wereldgoals in twee minuten voorbij Oostende (19/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wat een voetballer is die Youri Tielemans toch! De jonge middenvelder kwam in Oostende in het veld bij 1-1, maar met twee prachtgoals in amper [naar artikel]

6. Diego Costa mist rentree bij Atletico Madrid niet: spits vijf minuten na invalbeurt al trefzeker (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Atletico Madrid heeft zijn heenwedstrijd in de achtste finales van de Copa del Rey probleemloos gewonnen. Op verplaatsing bij derdeklasser Lleida... [naar artikel]

7. Origi doet Anfield ontploffen amper zes minuten na langverwachte invalbeurt (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)

De ontlading was groot bij Divock Origi. In minuut 84 mocht hij van Jurgen Klopp invallen in een poging de altijd beladen Merseyside derby tegen Everton nog tot een goed einde te brengen. Zes minuten later knikte hij de 1-0 tegen de touwen en deed hij Anfield ontploffen. Een opsteker voor de Houthalenaar, die amper aan speelminuten toekomt. [naar artikel]

8. LIVE. Haaland doet amper 3 minuten na invalbeurt netten al trillen, Sancho zorgt meteen erna voor gelijkmaker (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • WWK ARENA • Dortmund staat vierde, Augsburg tiende [naar artikel]